Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Twitter

Wereldbaan?

13 MRT 2014

GEEN - Lijkt het volgende je wat? Een jaar lang verblijven in de meest exclusieve hotels en resorts op meer dan vijftig bestemmingen ter wereld? Zo ja, dan is het verstandig om verder te lezen.

Het luxe reisagentschap Luxury Travel Intelligence (LTI) is op zoek naar een globetrotter die bereid is om gedurende twaalf maanden lang de meest exclusieve hotels en resorts ter wereld te bezoeken. Als droomjob.

Champagnebar

Alle reizen samen hebben een waarde van ongeveer een miljoen dollar en brengen de toekomstige 'werknemer' op meer dan vijftig bestemmingen waar simpele stervelingen alleen maar van kunnen dromen. De meest luxueuze hotels, restaurants en bars staan op het lijstje. Van een champagnebar in Las Vegas tot een chique slaaptrein in Japan, waar één overnachting snel 3000 euro kost!

Sociaal

Ben je discreet, kritisch, welbespraakt en sociaal? Dan kom je in aanmerking voor deze baan. Kandidaten moeten verder een passie hebben voor reizen - en ervaring en kennis - en goed thuis zijn in de wereld van cultuur, entertainment en gastronomie.

Hoge standaarden

LTI schreef de opvallende vacature uit om klanten de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen in de steeds groter worden sector van luxe reizen. ,,Het is onze plicht om na te gaan of alle faciliteiten voldoen aan onze uiterst hoge standaarden", verduidelijkt Michael Crompton, oprichter van het selecte reisagentschap.

Niet alleen

Sollicitanten kunnen zich aanmelden bij veryfirstto.com en in maximum 65 woorden uitleggen waarom de baan op hun lijf is geschreven. LTI verwacht naast een motivatiebrief ook een cv. Volgens de Daily Mail hoef je niet in je eentje de wereld rond. Het agentschap houdt rekening met één medereiziger.

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.6 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.39
+ / - -0.21%