Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Central European News

Nieuws

Siberië ijskoud het lekkerst

18 DEC 2014

Hoe zet je Siberië op de kaart als toeristische bestemming? In Rusland weten ze daar wel raad mee: een paar leuke frisse meiden in bikini laten zonnen op een bevroren meer. Wie wil er dan niet naar deze koude, afgelegen regio afreizen?

Het Siberisch Verkeersbureau hoopt met de foto's, die gemaakt zijn op een kunstmeer in Zheleznogorsk, een kleine 70 kilometer van de stad Krasnoyarsk, meer toeristen enthousiast te maken voor deze regio. De slogan van de campagne is: 'Onze stranden hebben misschien niet veel zand, maar wit zijn ze zeker!'

 

Foto: Central European News

Vanwege de ijskoude winters kan Siberië maar op weinig aandacht van reizigers rekenen. Toch vind je er diverse luxe hotels en goede restaurants en speelt de regio helemaal in op eco-toerisme. Dichter bij de pure natuur kun je niet komen.

Daarom gelooft hoofd van het Verkeersbureau Alexey Teleshov erin dat Siberië, ook nog eens heel dunbevolkt, de uitgelezen plek is om te relaxen en volledig tot rust te komen. ,,We hebben bezoekers van alles te bieden. Van avontuurlijke activiteiten zoals sneeuwkiten en duiken tot attracties in de stille en vredige onontdekte wildernis. Denk aan het Noorderlicht, beren kijken, vissen en jagen."

 

Foto: Central European News

Omdat hij bang was dat deze boodschap nauwelijks aandacht zou krijgen, besloot het bureau vrouwelijk schoon in de strijd te gooien. ,,Hier in Siberië vieren we de winter met veel opwinding, plezier en doe je herinneringen op om nooit te vergeten."

Waarvan acte...

 

Foto: Central European News

Bron: Daily Mail

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.6 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.39
+ / - -0.21%