Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
La Bella, inclusief gouden helikopter
La Bella, inclusief gouden helikopter
Foto: Lidia Bersani Luxury Design

Slideshow

Jacht alleen voor vrouwen

03 FEB 2015

Je moet er maar op komen; een luxe jacht voor vrouwen. Ontwerpster Lidia Bersani liet ongetwijfeld haar eigen fantasie de vrije loop en kwam met een goud, witte jacht op de proppen van bijna 80 meter lang, waarbij kristal, goud, bont en bloemen in het interieur zijn verwerkt. De naam van het jacht is La Belle; De Schoonheid. Heerlijk voor een vaarvakantie met je vriendinnen...

Het jacht is niet iets voor Laura Ashley-fans of voor muurbloempjes. De vrouw die het vaartuig aanschaft moet duidelijk houden van weelderige gouden mozaïeken, parelmoer, kroonluchters van Swarovski-kristallen, edelstenen en op maat gemaakte houten meubels.

Het ontwerp van de boot draait om zachte randen, vloeiende lijnen, bloemenpatronen en een grote hoeveelheid glas, kristal en helder wit. Op de website van Bersani zegt ze over La Belle: ,,Het jacht is ontworpen in een onderscheidende Bersani-stijl; romantische en warm. De kleuren wit, ivoor en goud overheersen. Het interieur is vol weelderige en comfortabele elementen."

Luxe hutten

Op het schip kunnen twaalf gasten comfortabel slapen in zes luxe hutten. Zonnen kun je prima op het dek en verder heeft het jacht diverse lounges, eetgelegenheden en faciliteiten voor live muziek.

In plaats van dartborden en computerspelletjes is er een spa aan boord met een hydromassage bad, diverse soorten sauna's, een hamman en een kleine fitnessruimte met jacuzzi in de buitenlucht. Ook kun je lekker ontspannen met bijvoorbeeld een boek bij een open haard in de bibliotheek, in de schoonheidssalon, de bioscoop of het theater. Je lekker los schudden kan in de disco en enkele barretjes.

Heli

En natuurlijk moet een 'diva' geheel in stijl naar het jacht worden vervoerd; in een gouden helikopter dus... De prijs is nog niet vastgesteld, maar reken maar dat de vrouw die deze jacht voor zichzelf en haar vriendinnen koopt een flinke buidel moet hebben!

Bron: Daily Mail

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.3 °C
NW2
Beurs AEX
AEX 524.69
+ / - +0.58%