Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Diverse evenementen zorgen aankomend weekeinde voor extra drukte op de weg, zoals popfestival Down The Rabbit Hole in Beuningen.
Diverse evenementen zorgen aankomend weekeinde voor extra drukte op de weg, zoals popfestival Down The Rabbit Hole in Beuningen.
Foto: ANP

Komend weekend extra drukte op de weg

19 JUN 2017

DEN HAAG - Vanwege evenementen en werkzaamheden verwacht de ANWB dit weekend extra drukte op de weg. Zondag worden in Assen de TT-races gehouden, een trekpleister voor tienduizenden motorliefhebbers. Zij gaan naar verwachting al op zaterdag naar de ‘Nacht van Assen’. Door festivals Night at the Park en Parkpop is het rond Den Haag dit weekend ook drukker dan normaal. Zaterdag overdag staat Den Haag in het teken van de Landelijke Veteranendag.

Verder zorgen diverse andere evenementen voor extra drukte, zoals vrijdagavond het optreden van Celine Dion in Arnhem, het NK wielrennen in Montferland, een paardensportevenement in het Rotterdamse Kralingse Bos en Popfestival Down The Rabbit Hole in Beuningen. Op Zandvoort wordt het auto- en lifestyle-evenement Italia a Zandvoort gehouden.

Naast de evenementen gaan vanaf vrijdagavond 21.00 uur ook snelwegen in het weekend dicht. De A29 Rotterdam - Bergen op Zoom tussen Barendrecht en de Heinenoordtunnel, de A58 Bergen op Zoom - Vlissingen tussen knooppunt Stelleplas en Arnemuiden en de A67 vanuit België bij Eindhoven tussen Eersel en knooppunt De Hogt. De laatste gaat zondag om 13.00 uur weer open.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!