Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Olympische Spelers, welkom thuis!

19 AUG 2008

Op maandag 25 augustus arriveert het Nederlands Olympisch Team in Nederland. Een speciale medaillevlucht met daarin de voltallige Olympische delegatie arriveert om 16.00 uur op luchthaven Schiphol. Vanuit hier vertrekt het Team onder politiebegeleiding naar het Olympisch Stadion, waar de sporters tegen 17.00 uur worden verwacht.

Hier worden alle Olympische helden door hun families en publiek welkom geheten. Voorafgaand en tijdens dit feestelijke evenement zijn er optredens van Jan Smit, Alain Clark en Jeroen van der Boom. Het feest dat om 15.30 uur begint, duurt ongeveer tweeënhalf uur. De presentatie is in handen van Jack van Gelder.

"Na al die weken, al die maanden dat onze Olympiërs hebben getraind en afgezien, laten we zien dat ze weer welkom zijn in Nederland. We gaan er met elkaar een groot feest van maken. Wees erbij in het Olympisch Stadion. Onze sporters verdienen het", aldus Erica Terpstra, voorzitter NOC*NSF.

Kaarten zijn beperkt beschikbaar, Vol = Vol! Praktische informatie over de aankomst van het Nederlands Olympisch Team in het Olympisch Stadion in Amsterdam en het bestellen van gratis kaarten is te vinden op www.sport.nl/welkomthuis

Praktische informatie over de aankomst van het Olympisch Team in Amsterdam is op dezelfde pagina te vinden.

.4 °C
NNO1
Beurs AEX
AEX 449.6
+ / - -0.88%