Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hans-Peter Cordes

Lezerstip

Op Roakeldais

27 JUN 2013

Hans-Peter Cordes wil de lezer de tip geven om naar Warffum af te reizen. Daar komen verschillende dansgroepen samen om in harmonie met elkaar te dansen en te musiceren.

"Tijdens Op Roakeldais, van 27 tot en met 30 juni, komen dansgroepen uit de hele wereld bij elkaar en treden op in hun traditionele klederdracht. De deelnemende landen die verwacht worden zijn Bulgarije, Colombia, Finland, Indonesië, Kenia, Paraguay, Puerto Rico, Rusland, Spanje, Tsjechië, Wit-Rusland en natuurlijk Nederland.

Op vrijdag en zaterdag kan iedereen deelnemen aan verschillende dansworkshops, gegeven door de buitenlandse dansgroepen. Vrijdagavond is er een spetterende Latin Night met livemuziek en swingende optredens van Colombia en Puerto Rico. De avond wordt muzikaal omlijst door Orquesta Salsabor, een Nederlands/Zuid-Amerikaanse salsa bigband.

Op zaterdag trekt de traditionele Parade der Continenten door het pittoreske Warffum. Daarbij zullen de groepen af en toe pauzeren om een korte dans aan het publiek te laten zien."

Info: www.oproakeldais.nl

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.0 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%