Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Lezersaanbieding

Ontdek de Veluwe per fiets

21 APR 2017

We hebben weer een prachtige lezersreis voor u georganiseerd. Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

Dag 1: Aankomst en kennismaking omgeving

U arriveert vandaag in het door u gekozen starthotel. Uw hotelkamer is vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Maak fietsend of wandelend alvast kennis met de natuurlijke omgeving van het hotel of trek een baantje in het binnenzwembad. ’s Avonds geniet u van een driegangendiner in het restaurant.

Lees meer op Nationalefietstest.nl

Dag 2: Veluwezoom

Als u gekozen heeft om te starten in Bilderberg Hotel Wolfheze, fietst u vandaag een route van ca. 52 km. De rit voert over de mooiste stukken van de Veluwezoom; het gebied waar de stuwwal van Renkum tot aan De Steeg uitzichten biedt op respectievelijk de NederRijn en de IJssel. Aan het einde, op weg naar Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, passeert u het monument van De Slag om Arnhem.

Dag 3: Hoge Veluwe

Vanuit Oosterbeek gaat de fietsroute van ca. 43 km langs onder andere de Erebegraafplaats in Oosterbeek en Landgoed Warnsborn richting De Hoge Veluwe om via de oude ’Hessenweg’ weer aan te komen bij Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze.

Foto: .

Reserveren kan hier!

Dag 4: Zuid-Veluwe

Vandaag fietst u door de bijzondere natuurlandschappen van de Zuid-Veluwe. U fietst langs en over de Ginkelse Heide, door het Hoekelumse bos van Landgoed Hoekelum en de Sysselt. Vandaag dineert en overnacht u in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland (Heelsum).

Dag 5: Over-Betuwe

Deze laatste fietsdag van Heelsum terug naar uw starthotel Bilderberg Hotel Wolfheze brengt u naar de Betuwe. Langs de voet van het Veluws massief fietst u eerst richting Wageningen, om daarna na de oversteek over de rivier de Rijn de tocht te vervolgen door de Betuwe. Kenmerken voor dit mooie rivierenlandschap zijn naast de uiterwaarden natuurlijk de fruitteeltbedrijven en de steenfabrieken. Aan het einde van deze fietsdag staat uw bagage weer voor u klaar en hopen wij dat u voldaan en tevreden terugkijkt op een prachtige fietsvakantie.

Inbegrepen

Vier overnachtingen in comfortabele kamer

Vier keer ontbijt

Elke avond driegangendiner

Bagagetransport van hotel naar hotel

Fietsroutes (o.b.v. het Fietsroutenetwerk)

Vrij gebruik sauna, zwembad etc. (faciliteiten variëren per hotel)

Speciaal voor de lezers van VRIJ:

U ontvangt bij aankomst in het eerste hotel een Bilderberg-koeltasje dat elke dag gevuld wordt met een flesje water en fruit.

Reserveringskosten

Niet inbegrepen:

Toeslag eenpersoonskamer (varieert per aankomstdatum)

Gemeentebelasting (ca. € 1 p.p.p.n.) en service charge (€ 2,20 p.p.p.n.)

Reserveren

www.bilderberg.nl/vrij (promocode VRIJ) of via 026 – 482 11 66. Vermeld de VRIJ-aanbieding.

Aankomst:

Dagelijks t/m oktober 2017

V.a. € 309 p.p

Nationalefietstest.nl

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.7 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.32
+ / - -0.84%