Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
De familie Diesveld
De familie Diesveld
Foto: EIgen foto

KampeerTV aflevering 2: Clemens en Angeline Diesveld en hun twee tieners

De kampeerpassie van...

10 JAN 2015

Zondag is de tweede aflevering van KampeerTV op RTL4, om 17.00 uur. In deze aflevering gaan Clemens, Angeline en hun twee tieners op stap naar een door de Reiskrant uigezocht uitje in de buurt! Hier een kennismaking.

Wie: Clemens (49), Angeline (44), Kaylee (18) en Celine (16) Diesveld

Waar vandaan: Elst

Hoelang kamperen jullie al? „Mijn man en ik kamperen al van jongs af aan. Vroeger gingen we met de tent op vakantie, maar later hebben we zelf een caravan gekocht. Toen de kinderen nog klein waren, sliepen ze bij ons, maar sinds een paar jaar hebben ze allebei hun eigen slaaptentje.”

We zijn dol op kamperen, omdat… „Je de vrijheid hebt. Je kunt lekker je eigen ding doen en er is altijd wel iets te beleven. We gaan meestal wel naar een camping toe waar zowel binnen als buiten faciliteiten zijn, zodat je bijvoorbeeld een keertje kunt bowlen of naar livemuziek kunt luisteren. We houden wel van die gezelligheid!”

Favoriete kampeerplek: „Italië, bij het meer Lago Maggiore.”

Waarom is dat jullie favoriete kampeerplek? „Het is daar heel mooi en geschikt voor onze boottochten. We gaan meestal op vakantie met de zus van Clemens, haar man en kinderen. Zij hebben een mooie speedboot waarmee we gaan varen, waterskiën en funboarden.”

Waar slaan jullie je tentje op in 2015? „Lago Maggiore in Italië.”

Leukste kampeerherinnering: „Ongeveer zes jaar geleden zijn we met zijn vieren naar Venetië geweest. Van mijn ouders kregen we wat geld om iets leuks te gaan doen en hebben we met zijn allen besloten om een gondolaboottocht te maken. Het was het dure ritje meer dan waard. De kinderen keken hun ogen uit, maar wij zelf ook. Een heel mooie ervaring.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.6 °C
NNW4
Beurs AEX
AEX 525.42
+ / - +0.72%