Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Camping Du Domaine

Advertorial

Een droomvakantie in de zon en aan de zee

Camping du Domaine ligt aan een van de mooiste stranden van de Côte d’Azur. Vijfsterrencamping Camp du Domaine in Bormes les Mimosas nodigt u van harte uit nader kennis te maken. Onze camping ligt direct aan zee en u kunt er kamperen met tent of camper, maar u kunt er ook verblijven in een van onze stacaravans of luxe bungalows met zeezicht. Vooral in het voor- en najaar kunt u genieten van de rust, de ruimte, de vele faciliteiten én de speciale tarieven die wij u dan bieden.

Provence-Alpes-Côte d'Azur is de regio in het zonnige zuidoosten van Frankrijk. Onze vijfsterrencamping Camp du Domaine is gelegen in Bormes les Mimosas, met de rug leunend tegen het Massif de Maures (780 meter) en met de voeten in de altijd blauwe Middellandse Zee. We heten u van harte welkom!

Foto: Camping Du Domaine

Als u niet meer gebonden bent aan schoolvakanties, kunt u in het voor- en najaar genieten van de rust en ruimte die Camp du Domaine u biedt. Door de ligging tegen het Massif de Maures heeft vrijwel iedere standplaats uitzicht op zee en het strand.

 

U kunt bij ons kamperen met uw tent, camper of genieten van onze luxe kant-en-klaarstacaravans of comfortabele bungalows. Ons terrein is ruim 45 hectare groot. Dat betekent ruime standplaatsen en altijd voldoende schaduw van de vele pijnbomen.

 

U kunt ontspannen op de manier zoals u dat wenst. Voor de een betekent dat een dag in de zon op ons heerlijke strand, terwijl de ander juist kiest voor een spannende zeiltocht, een duikexcursie of een tenniswedstrijd op een van onze zes all-weather tennisbanen.

Foto: Camping Du Domaine

In het voor- en najaar organiseren wij wandeltochten en excursies naar bezienswaardigheden in de directe omgeving. Maar natuurlijk kunt u ook de fiets of de auto pakken om zelf de prachtige omgeving te ontdekken. U bepaalt, wij bieden u alle mogelijkheden en helpen u graag op weg.

 

Het middeleeuwse stadje Bormes les Mimosas vraagt uiteraard om een bezoek. Het dorpje ontleent zijn naam aan de vele bloemen en planten. In februari staat de mimosa in volle bloei en is het stadje bedekt met deze goudgele bloemen. Bekijk de ateliers van de vele handswerklieden in de smalle straatjes van het oude centrum. Geniet van de twaalf fonteinen van het dorp en het kasteel Fort de Brégançon op de top van de heuvel. Vanaf dit kasteel heeft u een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee tot aan de befaamde Iles d’Hyeres die u overigens per boot kunt bezoeken.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.2 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 528.81
+ / - +0.06%