Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: NwAdam

Signeersessie oceaanroeier Ralph Tuijn

05 DEC 2012

Zaandam - Op zondag 16 december presenteert oceaanroeier Ralph Tuijn zijn nieuwe boek 'Row with the flow'. Ralph is aanwezig in de winkel van Dekker Watersport voor een signeersessie.

Op 1 augustus 2012 begon oceaanroeier Ralph Tuijn aan de Trifinance Ocean Challenge, een recordpoging om als eerste soloroeier de Indische Oceaan over te steken van Australië naar het vasteland van Afrika. Een reis van circa 9000 kilometer over een van de lastigste wateren op aarde vanwege de sterke stromingen. Door technische tegenslag en slechte weersomstandigheden was zijn vertrek al twee maanden uitgesteld waardoor nog een nieuw gevaar dreigde: het orkaanseizoen. Toch koos Ralph ervoor om van start te gaan in Australië.

Wuppies

Row with the flow neemt de lezer mee naar de kuip van zijn roeiboot waar hij de meest onwaarschijnlijke avonturen beleefd. Dagen vooruit roeien en toch terug gezet worden door  sterke stromingen. Haaien smaken niet lekker. En het beste lokaas zijn de oranje wuppies van Albert Heijn. Dit zijn slechts enkele feiten uit zijn nieuwe boek.

Op zondag 16 december presenteert Ralph Tuijn zijn nieuwe boek. Ralph is aanwezig van 12.00-16.00 in de winkel van Dekker Watersport voor het signeren van zijn boek.

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.8 °C
ZW3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%

Op drukke vaarwegen moeten beroeps- en pleziervaart eigen vaarstroken krijgen.


Verstuur