Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: De Vaarkrant

Cursus buitenboordmotor

07 DEC 2012

geen - Het bromt, rookt en spuugt water. Wie wel eens de kap van een buitenboordmotor heeft afgehaald, weet dat deze vol met ingewikkeld ogende draden en magische kastjes zit.

Foto: De Vaarkrant
Foto: De Vaarkrant

Voor sommigen de reden om de kap snel weer te sluiten, voor anderen een aanleiding om zich er eens extra in te verdiepen.

Cursus

Voor mensen die altijd al eens aan de buitenboordmotor hebben willen sleutelen, of er gewoon meer vanaf willen weten, organiseert Bouwmeester Watersport in Hardinxveld Giessendam  op zaterdag 12 januari een speciale buitenboordmotorencursus.

Inhoud

Je komt er te weten hoe een buitenboordmotor werkt, hoe je deze kunt onderhouden en hoe je problemen en storingen kunt voorkomen en verhelpen. Het maximale uit de buitenboordmotor willen halen, is zowel leuk als kosten besparend.

Kosten

De kosten bedragen €125 voor de hele cursusdag, inclusief boordboek, lunch en dergelijke. Op de dag wordt theorie afgewisseld met praktijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van opengezaagde motoren, films, defecte en fonkelnieuwe onderdelen en draaiende buitenboordmotoren.

Lenard Bouwmeester

De cursus wordt gegeven door Lenard Bouwmeester, een erkend superspecialist op dit gebied. Hij is opgegroeid in de buitenboordmotorenwereld, gecertificeerd buitenboordmotortechnicus (hoogste niveau) door Evinrude, Johnson, Yamaha, Honda, Mercury en Mariner en heeft 45.000 uur ervaring in buitenboordmotoren.

Bouwmeester Watersport BV
Binnendams 40
3373 AD Hardinxveld-Giessendam
 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.2 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.79
+ / - +0.19%

Op drukke vaarwegen moeten beroeps- en pleziervaart eigen vaarstroken krijgen.


Verstuur