Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Enkhuizensloep

Enkhuizensloep presenteert nieuw model Enkhuizen 744

31 JAN 2013

Enkhuizen - Enkhuizensloep presenteert een nieuw model op Boot Holland Leeuwarden. Na de introductie van de 580 en 630 komt het familiebedrijf met de 744, een luxe tender. De Enkhuizen 744 is een volledig in eigen beheer ontwikkelde tender, getekend door de Enkhuizer scheepsarchitect Jan-Pieter Vredeveld.

De 744 heeft een luxueus interieur dat volledig aan te passen is aan de wensen van de klant. Een aparte toiletruimte, meerdere verdiepingen en ruime kookgelegenheid behoren tot de opties van deze snelle boot met het comfort van een klassieke sloep.

Indeling

De boot heeft een praktische doorgang naar de achterspiegel met geïntegreerd zwemplateau. De romp is geoptimaliseerd voor een zeer breed scala aan vaargebieden. Dankzij het onderwaterschip en de grote motoren is de 744 is staat om in alle comfort een hoge snelheid te behalen.

Boot Holland

Van 8 t/m 13 februari is Enkhuizensloep aanwezig op de beurs Boot Holland in Leeuwarden met de nieuwe 744.  Enkhuizensloep staat net als vorig jaar weer op stand 4029, vlak bij ingang West.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.9 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%

Op drukke vaarwegen moeten beroeps- en pleziervaart eigen vaarstroken krijgen.


Verstuur