Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: TeamMen

Heeren van Nuland sponsort zeilteam TenMen

26 FEB 2013

Ravenstein - Het 10 man sterke zeilteam TenMen uit Ravenstein en omgeving reist binnenkort naar Sint Maarten voor deelname aan de Heineken Regatta 2013. De herenkledingwinkel Heeren van Nuland sponsort het zeilteam TenMen met sportieve kleding.

Deze 33e editie van de Heineken Regatta verwacht meer dan 250 zeilboten uit verschillende klassen. De grootste schepen zijn meer dan 30 meter lang, met klinkende namen als de Med Spirit, een Welbourne 90’ met schipper Didier Lacombe en Swan 100’, de Varsovie van Tomek Ulatowski.

Aan de bareboat klasse, dit is de spectaculairste klasse, doen de meeste boten mee, hierbij gaan bijna identieke boten met elkaar de strijd aan. Op het scherpst van de snede wordt hier bepaald, welk team met de winst uit de strijd komt. Dit is de klasse waarin het Ravensteinse zeilteam TenMen mee strijdt met een 50’, ruim 15 meter lang zeiljacht.

De Heineken Regatta is de meest prestigieuze zeilwedstrijd van de Cariben en wordt gehouden van 28 februari tot 3 maart aanstaande.

Meer informatie: Heineken Regatta en Heeren van Nuland

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
O3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - +0.12%

Op drukke vaarwegen moeten beroeps- en pleziervaart eigen vaarstroken krijgen.


Verstuur