Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Leo Starrenburg

FOTO VAN DE DAG

Grote refit voor zowel schip als schipper

06 DEC 2013

Aan deze foto is op het eerste gezicht niet zoveel bijzonders te zien. Een leuke boot wordt, met de schipper op het voordek, weer te water gelaten. Het begeleidende verhaal van  Leo Starrenburg plaats alles in een ander daglicht...

,,Ons bootje, een Eista Krammer uit 1971, wordt na een grote schilderbeurt en refit weer te water gelaten in Kerkdriel, twee jaar geleden´´, schrijft Starrenburg. Maar de schipper was net zelf ook flink onder handen genomen, door een hartchirurg dan welliswaar.

Zeven omleidingen

,,Ik had zelf ook een grote 'refit' achter de rug, kreeg zeven omleidingen. Dus dit was voor zowel de boot als voor de schipper een frisse start.´´ De foto markeert dat voor Starrenburg bijzondere moment.

Persoonlijk moment

De Telegraaf Vaarkrant plaatst iedere dag een foto op haar site die te maken heeft met watersport en boten. Het kan een mooie foto zijn, een ontroerende moment op het water, een bootfoto met een link met het wereldnieuws, een persoonlijk moment op het voordek.

Doodgewoon

Alles is goed, zolang er maar een link is met watersport of vaartuigen. Het kan een foto zijn van een internationaal bekende fotograaf, maar ook een gemaakt door doodgewone mensen.

Stuur uw eigen foto op!

Heeft u ook zo´n foto? Stuur deze dan op naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst. Het hoeft niet een recente foto te zijn, als ie maar een zelfgemaakt is, bijzonder is voor u en minstens 150 Kb groot is.

Redactie

Misschien wordt hij geplaatst op het bestbekeken watersportaal van Nederland. Zet er wel even een telefoonnummer bij - alleen bestemd voor de redactie natuurlijk - want vaak blijkt dat we nog vragen hebben naar aanleiding van uw inzending.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.0 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%

Op drukke vaarwegen moeten beroeps- en pleziervaart eigen vaarstroken krijgen.


Verstuur