Praat mee

Moeders, laat je kinderen los!

0 Kinderen | 21 okt 2014, 07:59

‘Als iets met het kind van een ander gebeurt, dan heb je soms dat gevoel dat het jouw kind ook kan overkomen’. Een reactie van een moeder op de steekpartij in Voorburg. En ja, de angst slaat je om het hart als je je beseft dat ook jouw kind de meest afschuwelijke dingen kan overkomen terwijl je er niet bij bent om hem of haar als een furie te beschermen.

Moeders, laat je kinderen los!
Mode | 21 okt 2014, 12:01

Modewereld reageert op verlies

Het nieuws dat Oscar de la Renta maandag op 82-jarige leeftijd in Connecticut (VS) is overleden, is in de modewereld ingeslagen als...
 
Actueel | 21 okt 2014, 11:27

Vanaf nu strijkt hij zijn overhemd wél

Beweert jouw man ook dat hij zijn eigen overhemden niet kan (of is het: niet wil?) strijken? Dan hebben wij de ultieme oplossing!...
 
Actueel | 21 okt 2014, 11:25

Brief aan overleden ebola-patiënt

Het ebola-virus grijpt om zich heen. Hartverscheurende beelden, foto's en brieven duiken op in de media, waaronder deze ontroerende...
 

Lies en Susan delen lief en leed

Ze maakten beiden een schokkende ommekeer mee: Lies Visschedijk (40) vorig jaar, toen haar man Marc van Uchelen zijn leven beëindigde. Susan Visser (48) toen zijn zeven jaar geleden grote liefde Roef Ragas verloor aan een hartstilstand. In de nieuwste VROUW glossy delen de 2 Gooische Vrouwen lief en leed met elkaar.
Glossy | 21 okt 2014, 11:22
 
 

Oscar de la Renta overleden

Modeontwerper Oscar de la Renta is maandagavond op 82-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Kent, Connecticut (Amerika). Dat heeft zijn vrouw Annette bevestigd.
Mode | 21 okt 2014, 09:05
 
 

Bijzonder: "Ik viel ruim 101 kilo af"

De weegschaal gaf al tijden te veel aan. Deze vijf dappere vrouwen besloten niet langer te wachten en iets aan hun overgewicht te doen. Met spectaculaire resultaten: tot wel 101 kilo eraf! Neem hier een uniek kijkje achter de schermen bij de fotoshoot!
Glossy | 21 okt 2014, 09:00
 
 

Advertorial

Wild & Wijn weken: Konijn in rode wijn

Een knappend haardvuur, een goed glas wijn en een heerlijk wildgerecht op tafel... Lidl ontwikkelde samen met topkok Ramon Beuk en sommelier Jan-Willem van der Hek mooie wild- en wijncombi’s die iedereen kan bereiden én betaalbaar zijn.
vrouw | 20 okt 2014, 07:00
 
 

In de nieuwste VROUW glossy

'Ik wil mijn luxe leven niet terug'

Monique van de Kant (41) had een leuke man, een fijne baan en een droomhuis. Toch knaagde er iets. Ze besloot in haar eentje op wereldreis te gaan en ontdekte al snel: ik wil dat oude veilige leventje niet meer terug.
3 Glossy | 21 okt 2014, 09:00
 
 

Pascalle blogt

Ik brak opnieuw

Toen de chirurg het woord chemo in zijn mond nam, onderbrak ik hem in paniek en vroeg: “En mijn haar? Blijft dat?” “Nee”, zei hij...
19
 

Aflevering 39

Bah, wat is hij schattig

Hij zat er een beetje aangeslagen bij. Van de jongensachtige bravoure van hun eerste date was weinig over. Maar zijn ogen waren nog...
0
 

VROUW Vertelt

'Ik stalk mijn ex'

"Diep van binnen weet ik dat ik fout bezig ben. Nog nooit heb ik mij zo gevoeld. Nog nooit ben ik zo verliefd geweest als nu. Hij is...
4
 

In de nieuwste VROUW glossy

Kim-Lian: geheim van een goed huwelijk

Kim-Lian bewijst zichzelf steeds opnieuw als een veelzijdig talent. In november komt het tweede boek van Dierendorpje uit, dat ze samen met Gitte Spee maakt, en daarnaast presenteert ze onder meerShownieuws, Beat it en Het geheim van een goed huwelijk. Hoe kijkt ze zelf tegen haar programma’s aan?
Glossy | 21 okt 2014, 09:00
 
 

In de nieuwste VROUW glossy

Heleen van Royen: Het G kransje

Schrijfster Heleen van Royen heeft een relatie met Bart en is moeder van Sam (17) en Olivia (21). In deze column beschrijft ze een pittig terrasgesprek.
Glossy | 21 okt 2014, 09:00
 
 

Meisje deelt abortus met de hele wereld

Stel je voor: nietsvermoedend open je 's ochtends je Facebookpagina als er plots een bericht van je dochter voorbij komt waarin ze open en bloot de hele wereld laat weten dat ze vandaag haar ongeboren kindje laat weghalen. Iets wat niet in goede aarde valt bij andere Facebookgebruikers: "Voed haar eens op, wat een respectloze status."
Actueel | 21 okt 2014, 08:45
 
 

'Mam, krijgt papa ook een baby?'

Als dit kleine meisje hoort dat haar moeder een baby in haar buik heeft, wil ze eigenlijk maar één ding weten: krijgt papa ook een baby of is daar iets heel anders aan de hand? Kijk mee met deze hilarische video!
Kinderen | 21 okt 2014, 08:37
 
 

Moeder voert actie voor gepeste dochter

‘Wat goed van je!’ is normaal gesproken de reactie die je hoort als je je haren afknipt en doneert aan het goede doel. Jetta (10) uit Ohio deed het, maar zij hoorde op school heel andere geluiden. Zij werd gepest, maar haar moeder laat het er niet bij zitten.
Actueel | 21 okt 2014, 08:03
 
 

Zes modetips die je moet zien

De Dutch Design Week in Eindhoven is weer aan de gang en naast veel nieuwe producten als verlichting, porselein en textiel is er ook goede aandacht voor mode. Er zijn tig exposities die de moeite waard zijn, maar om alles in één dag te zien is lastig. Tip: huur een fiets. Tip 2: reserveer er vast een voor je misgrijpt, omdat alle fietsen al zijn verhuurd voor de dag nog moet beginnen.
Mode | 20 okt 2014, 16:35
 
 

Column Daphne

Slaapkoppen

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over langslapers.
0
 

Column Bert

Broodnijd

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Eerste keer

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze week heeft ze het over passende kleding...
1
 

Een week zonder...nieuwe boodschappen

Een hongerige familie

Gisteravond hebben we de keukenkastjes opgeruimd en alles weggegooid dat over de datum is. Hoewel ik daar wel wat over twijfel: zijn kruiden die houdbaar waren tot juni 2014 nu echt niet meer eetbaar? Oké, die laat ik staan. Maar de Taboulé uit Frankrijk en het blik erwtensoep met worst gaan de vuilnisbak in.
Een week zonder | 21 okt 2014, 07:53
 
 

S.O.S. lastige eter

‘Mam, dit lust ik écht niet!’ Voor sommige moeders is dit een veelgehoorde kreet aan tafel. De jongste wil geen groente, de middelste wil niets met vlees te maken hebben en de oudste vindt alleen patat lekker. Hoe tackel je dit probleem als ouder?
Kinderen | 20 okt 2014, 16:12
 
 

Aan de schandpaal door Twitter

Als een onbekende man je op straat zomaar betast, dan ben je daar waarschijnlijk niet van gediend. Maar wat doe je op zo’n moment? Julia Marquand uit Seattle maakte het dit weekend mee, een man betastte haar. Vervolgens wist ze met haar telefoon een foto van hem te maken en daarmee wist ze de man op te sporen, via Twitter.

Actueel | 20 okt 2014, 15:16
 
 

Lekker zoet

Ananasflan

Niemand maakt lekkerder gebak, koekjes, taart en ander zoete lekkernijen dan de Franse banketbakker. Alhoewel... met deze recepten...
0
 

VROUW shop

Op naar de kerstmarkt!

Zin in een uitstapje tijdens de donkere dagen?
 

Verjonginscoach

Vage gezonheidsklachten?

 

Zo ontbijten kinderen over de hele wereld

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is dat weten we natuurlijk allang. Ook voor kinderen geldt dit. Bij ons krijgen ze voor het ontbijt meestal een boterham met een glas melk voorgeschoteld. Hoe ontbijten kinderen over de hele wereld eigenlijk?
Kinderen | 20 okt 2014, 15:27
 
 

Lunchen achter je bureau maakt dik!

Het lijkt behoorlijk onschuldig. Je bent druk bezig met die ene opdracht en haalt rond lunchtijd even snel een broodje in de bedrijfskantine. Achter je bureau prop je het broodje snel naar binnen en gaat weer verder aan het werk. Niet doen! zegt het Britse ziekenfonds. Juist dít zou er namelijk voor zorgen dat je die ongewenste extra kilo's aan komt.
Gezond | 20 okt 2014, 12:43
 
 

VROUW lanceert panel: Wat Zij Vindt

Ze nemen geen blad voor de mond en durven over elk onderwerp hun ongezouten mening te geven. Als moeder, als echtgenote, als vrouw. VROUW presenteert: onze 4 Wat Zij Vindt vrouwen.
4 Columns & Blogs | 20 okt 2014, 08:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
`Mam, krijgt papa ook een baby?`
Als dit kleine meisje hoort dat haar moeder een baby in haar buik heeft, wil ze eigenlijk maar één...