Praat mee

Op schoolreisje ... voor 2000 euro!

2 Mama | 24 okt 2014, 10:59

Dolenthousiast komt dochterlief uit school: ze gaat op reis met haar klasgenoten. De schrik slaat je om het hart als je het prijskaartje van bijna duizend euro ziet! Want wat doe je als ouder als je het niet kunt ophoesten? Houd je je kind thuis of wring jij je in allemaal bochten om je dochter te laten gaan?

Op schoolreisje ... voor 2000 euro!
Culinair | 24 okt 2014, 12:01

Kippenragout uit eigen keuken

Ben je na een heerlijke herfstwandeling toe aan iets warms? Tover dan deze zelfgemaakte ragout van Foodblogger Susan Aretz op tafel....
 
Verloving & trouwen | 24 okt 2014, 11:26

Huwelijksaanzoek om van te dromen

Tiffany dacht dat ze naar Florida was overgevlogen om een militair evenement bij te wonen van haar de vader van haar vriend Levy, met...
 
Beauty | 24 okt 2014, 09:17

Zolang je maar authentiek bent?

Opeens dook daar een aantal foto's op. Van een actrice die je ergens wel aan iemand deed denken, maar wie toch? Toen het bleek dat het...
 

Eet Maar Normaal Challenge

VROUW challenge

Eet maar normaal!

Welkom bij de ‘Eet maar normaal Challenge’! Ben je ook klaar met al die diëten en voedingshypes? Weet je niet meer of je nou wel of geen aardappel mag? Hét motto van onze nieuwe voedingsdeskundige Carina Noordervliet: eet maar normaal, dan doe je al gezond genoeg.
Gezonde voeding | 08 okt 2014, 09:44
 
 

Opvoedbreinbreker

Moeten we rekening houden met haar?

De donkere dagen komen weer dichterbij en bij ons komt de sinterklaas-stress ook weer dichterbij. Wij vieren dit feest elk jaar met alle broers, zussen en hun partners en kinderen bij mijn ouders. Het is echt een traditie en vreselijk gezellig.
0 Opvoedbreinbrekers | 24 okt 2014, 12:07
 
 

17 jaar lang borstkanker

Lauren Borowick lijdt al ruim17 jaar aan borstkanker. Op 42-jarige leeftijd liet ze haar borst weghalen en reconstrueren, maar nog altijd zit de kanker in haar lichaam. Na zo’n lange tijd wil ze iedereen laten weten hoe het is om te leven met deze levensbedreigende ziekte...
Gezond | 24 okt 2014, 10:55
 
 

Advertorial

Wild & Wijn weken: Konijn in rode wijn

Een knappend haardvuur, een goed glas wijn en een heerlijk wildgerecht op tafel... Lidl ontwikkelde samen met topkok Ramon Beuk en sommelier Jan-Willem van der Hek mooie wild- en wijncombi’s die iedereen kan bereiden én betaalbaar zijn.
vrouw | 20 okt 2014, 07:00
 
 

Ook vaders krijgen postnatale depressie

Niet alleen nieuwbakken moeders kunnen lijden aan een postnatale depressie. Ook vaders blijken steeds vaker niet op die veronderstelde roze babywolk te zitten.
Zwangerschap&bevallen | 24 okt 2014, 09:41
 
 

Pascalle blogt

Chemo en wasabi

“Na de operatie krijg je vier chemokuren van drie weken”, hoorde ik de chirurg zeggen. O, dat valt mee, was mijn eerste gedachte, maar...
14
 

Aflevering 39

Bah, wat is hij schattig

Hij zat er een beetje aangeslagen bij. Van de jongensachtige bravoure van hun eerste date was weinig over. Maar zijn ogen waren nog...
0
 

VROUW Vertelt

'Ik heb spijt van mijn abortus'

"Er gaat geen dag voorbij waarop ik niet denk aan hoe het had kunnen zijn. Kon ik de tijd maar terugdraaien, naar de dag voor mijn...
0
 

Pascalle blogt

Chemo en wasabi

“Na de operatie krijg je vier chemokuren van drie weken”, hoorde ik de chirurg zeggen. O, dat valt mee, was mijn eerste gedachte, maar hij was nog niet uitgesproken en vervolgde doodleuk: “Daarna volgen nog twaalf wekelijkse kuren en starten we met Herceptin omdat je een niet-hormoongevoelige variant hebt.”
14 Pascalle blogt | 24 okt 2014, 09:02
 
 

VROUW magazine 44

'Ik hoef me niet meer te bewijzen'

Een nieuwe single, drie muziekprogramma’s op rij en veel optredens, zoals tijdens het VROUW vriendinnen weekend. Saai kun je het leven van Jeroen van der Boom (42) niet noemen. Of gaat het hem al vervelen?
0 Magazine | 24 okt 2014, 07:00
 
 

'Bijna overleden door koolmonoxide'

Al twee jaar lang voelde Jetske van Schijndel (40) zich ’s winters niet lekker. Stress, dacht zij en ook haar huisarts. Totdat bleek dat haar gaskachels koolmonoxide lekten. Ze ontsnapte net aan de dood en worstelt nog steeds met de gevolgen.
0 Magazine | 24 okt 2014, 07:00
 
 

Test

Hoe brandveilig is jouw huis?

In VROUW lees je het verhaal van een 40-jarige vrouw die bijna overleed door koolmonoxide. Maar hoe veilig is het eigenlijk in je eigen huis? Doe de test!
Magazine | 24 okt 2014, 07:00
 
 

Een week zonder...nieuwe boodschappen

Alles is op

De laatste dag alweer. En dat terwijl ik er steeds meer lol in begin te krijgen. Terwijl ik nog laat doorwerk, check ik mijn Facebookpagina. Leuke reacties op mijn blog! Ik word uitgenodigd om bij iemand te komen eten. Een vriendin zegt dat zij het niet zou kunnen: zij MOET om de dag naar de supermarkt.
Een week zonder | 24 okt 2014, 07:56
 
 

Juf ontslagen om haar tattoo's

De eerste werkdag van Charlotte Tumilty duurde wel erg kort. De leerlingjuf werd per direct geschorst vanwege haar talrijke tatoeages.
Actueel | 23 okt 2014, 17:43
 
 

Column Daphne

Halloween

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over het jaarlijkse spookfeest.
0
 

Column Bert

Klerenagenten

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Eerste keer

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze week heeft ze het over passende kleding...
2
 

‘Was hij maar nooit geboren’

Na 47 jaar voor je kind gezorgd te hebben, zeggen dat je liever had dat hij nooit geboren was. Dat is nog eens een schokkende bekentenis. Stephen, het tweede kind van Gillian Relf (69) werd geboren met het Syndroom van Down. Ze vond het leven met hem zo ingewikkeld, dat ze nu zegt dat ze wilde dat hij er nooit was geweest.
Kinderen | 23 okt 2014, 16:15
 
 

De Biechtmoeder

'Ben ik nou zo’n paranoïde moeder?'

"Welk boek ben je aan het lezen, mam?" vraagt mijn achtjarige zoon nieuwsgierig. Ik vertel hem over Natascha Kampusch, het 10-jarige meisje uit Oostenrijk dat ontvoerd werd toen ze naar school liep en pas op haar achttiende vrijkwam.
11 Biechtmoeder | 23 okt 2014, 15:32
 
 

'Wat te doen met deze taart?'

'Oohoo, dat ziet er fraai uit' moet dit jongetje hebben gedacht toen hij voor de allereerste keer oog in oog stond met zijn verjaardagstaart. Even weet hij niet wat nu precies de bedoeling is, maar dan maakt hij er zijn eigen feestje van.
Kinderen | 23 okt 2014, 13:24
 
 

Lekker zoet

Vermicellipudding

Niemand maakt lekkerder gebak, koekjes, taart en ander zoete lekkernijen dan de Franse banketbakker. Alhoewel... met deze recepten...
0
 

VROUW shop

Op naar de kerstmarkt!

Zin in een uitstapje tijdens de donkere dagen?
 

Verjonginscoach

Vage gezondheidsklachten?

 

Start: Fit-op-werk-challenge

Vandaag begint de VROUW Fit-op-werk-challenge. De kans om je lekker in je vel te voelen op je werk, zowel fysiek als geestelijk. Doe jij mee?
Gezond | 23 okt 2014, 08:09
 
 

Tandenpoetslessen van de juf

Leraren moeten naast gym-, geschiedenis- en aardrijkskundeles nu ook tandenpoetslessen geven aan basisschoolkinderen. Dit omdat duizenden jonge kinderen kampen met een slecht gebit. Wat vinden jullie hiervan? Behoort dit tot de verantwoordelijkheid van basisscholen?
22 Mama | 22 okt 2014, 16:46
 
 

'Heb ik zulke dikke billen?!'

Stel: je krijgt een stift in je hand geduwd en er wordt je gevraagd je partner te tekenen. Wat zou het resultaat dan zijn? Deze stelletjes kregen die opdracht. Met hilarische resultaten tot gevolg. Kijk en lach mee!
Relatie | 23 okt 2014, 08:31
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Wat te doen met je allereerste...
`Leuk zo’n taartje, maar wat is eigenlijk de bedoeling hiervan?` vraagt dit jongetje zich vast af....