Praat mee

Gezocht: complimentjes

31 Relatie | 23 jan 2015, 14:53

Hoe vaak zegt jouw geliefde (nog) dat hij je leuk vindt? Mannen zijn vaak niet zo open over hun gevoelens en gedachtes, maar waarom eigenlijk niet? Wij zijn tenslotte dol op complimentjes! Wat denken jullie, wat vindt jouw lief leuk aan jou? Zegt hij/zij dat ook weleens? En wat vinden jullie heel erg leuk aan je partner? Krijgt hij dat ook te horen?

Liefde
Gezond | 24 jan 2015, 08:39

Overgewicht: eigen schuld of aanleg?

We kennen allemaal wel iemand naar wie we met afgunst kijken. Mensen die met het grootste gemak van alles naar binnen werken en toch...
 
Zwangerschap&bevallen | 23 jan 2015, 15:28

Een enkeltje wachtkamer voor hem?

Een koud washandje op je voorhoofd, dat mocht hij bij hoge uitzondering bijdragen aan jouw bevalling. Verder wilde je je echtgenoot zo...
 
Mode | 23 jan 2015, 15:26

Adembenemend Dries van Noten

In de mannenmode draait het komend seizoen vooral om de jas. Dat zagen we in Milaan en in Parijs is dat niet anders. Dries van Noten...
 

Wat Zij Vindt: Hester

'Gedwongen anticonceptie? Ja!'

Ja, zonder enige vorm van twijfel: ja. Dat is mijn antwoord op de vraag of je mensen met een verstandelijke beperking mag dwingen tot...
20
 

Wat Zij Vindt: Rianne

Mijn vintage billen

Ik weet het nog precies, het was in de eerste maand van de brugklas. 1996. Bart, een van de zelfverklaarde stoere jongens uit de klas,...
7
 

Wat Zij Vindt: Audrey

Amber Rose: slechte moeder?

Amber Rose gaat met Badr Hari, schijnt. Geen nood als u nog nooit van deze dame hebt gehoord: ik tot twee dagen geleden ook niet. Op...
56
 

Blinde moeder ziet zoon voor het eerst

Wat als je je eigen zoontje nog nooit hebt gezien? Nooit hebt kunnen zien hoe je echtgenoot naar hem kijkt? Niet weet hoe hij zijn kleine handje lief over zijn ogen wrijft als hij moe is en gaapt ten teken van de aanstaande bedtijd? Dan is toch onvoorstelbaar? Voor ons misschien wel, maar voor Kathy Beitz is het realiteit. Tót het moment waarop ze haar kleine - dankzij een nieuw technisch snufje - voor het eerst in de ogen mocht kijken. Dat moment is onvergetelijk en aangrijpend tegelijkertijd. Kijk je mee? 
Kinderen | 23 jan 2015, 14:17
 
 

Het leven van moeders zonder filter

Social media staan er vol mee; perfecte plaatjes. Het lijkt alsof we allemaal een perfect leven leiden, maar niets is minder waar.
Mama | 23 jan 2015, 14:00
 
 

Aflevering 53

Mooie benen verdienen een bloemetje

“Het is ook bikkelen in die muziek”, zei Bibi, terwijl ze thee inschonk vaan haar en Rick die met de reddende vuilniszak aan zijn voeten op haar bank zat. “Ik kan me dat heel goed voorstellen. Je hebt een droom en dan wordt het niks. Ik vind het zo sneu. Maar dat zo’n jongen er dan een eind aan wil maken, dat is toch dieptriest.”
0 Over prinsen, kikkers en chardonnay | 24 jan 2015, 08:02
 
 

Alles wat je wilt weten over de VROUW valt af challenge

Dit jaar gaat het lukken!

Samen slank in 2015

Van die kerstkilo’s af? Dat goede voornemen gaat dit jaar écht lukken. VROUW start namelijk met de grootste afvalrace van Nederland! In 10 weken tijd helpen wij je van die extra kilo’s af.
Actueel | 02 jan 2015, 08:02
 
 

Geen man, wel moeder

Bennica, Esther, Kim en Jannet zijn single en hebben via een bijzondere weg hun kinderwens alsnog in vervulling zien gaan. In VROUW magazine 5 doen zij hun verhaal en geven ze nog extra tios op onze site!
54 Magazine | 23 jan 2015, 06:30
 
 

Waarom laten we andere ouders niet meer in hun waarde?

Dit filmpje stelt de terechte vraag: waarom laten we andere ouders niet wat meer in hun waarde?
Mama | 23 jan 2015, 00:00
 
 

'Ik heb hem die aanrijding vergeven'

Mark Wortel werd op in 2006 tijdens een koeriersklus aangereden. Hij was pas 17 en overleefde het ongeluk niet. Zijn moeder Wilma (61) en Paul (58), de automobilist die hem aanreed, hebben negen jaar later nog steeds een bijzondere band.
Magazine | 23 jan 2015, 06:30
 
 

Pascalle blogt

Chemo en bijwerkingen

Haaruitval, eczeem, pukkels, bloedneuzen, oorsuizingen. De lijst met kwaaltjes lijkt steeds langer te worden. De internist vond al...
50
 

Aflevering 52

De jongen die uit de lucht viel

Achter haar hoorde Bibi iemand fluiten. Ze draaide zich om. ‘Hey Bips’, zei Rick, ‘wie was dat lekkere hapje dat ik net jouw voordeur...
0
 

VROUW vertelt

'Haar spaargeld ging op aan mijn liposuctie'

Ik ben nooit de slankste geweest, maar had daar vroeger nooit zo’n last van. Ik weet nog goed dat ik in de puberteit zat en een...
 

'Ik koos voor mijn geluk'

We kennen Anne-Mieke Ruyten (54) vooral van comedyseries als SamSam en Kinderen Geen Bezwaar. Vrolijk, luchtig, niets-aan-de-hand. Maar deze pittige keuzes laten veel meer van de actrice zien. Over familie, je biezen pakken en kiezen voor de liefde.
Magazine | 23 jan 2015, 06:30
 
 

Pannenkoeken in een handomdraai

Pannenkoeken bakken kan een hele klus zijn. Maar er is een snellere manier om lekkere pannenkoeken te maken!
Culinair | 23 jan 2015, 11:04
 
 

Pascalle blogt

Chemo en bijwerkingen

Haaruitval, eczeem, pukkels, bloedneuzen, oorsuizingen. De lijst met kwaaltjes lijkt steeds langer te worden. De internist vond al snel dat ik meer last had van bijwerkingen dan gemiddeld.
50 Pascalle blogt | 23 jan 2015, 08:01
 
 

Met deze breicreaties word je warm

Brr, vind jij het ook zo koud buiten? Tijd om stappen te ondernemen om je te weren tegen de winter.
Zelfmaakmode | 23 jan 2015, 11:22
 
 

Kate maakt het bont

In een lange bontmantel nam model Kate Moss plaats op de eerste rij van de mannenmodeshow van Louis Vuitton.
Mode | 22 jan 2015, 17:13
 
 

Kinderen niet voor iedereen?

Het is een discussie die al vele jaren gevoerd wordt, maar waarin nog geen knopen zijn doorgehakt. Een discussie die met de moord op de 20-jarige Daniëlla, die door haar zwakbegaafde ouders op gruwelijke wijze om het leven werd gebracht, wel weer is aangezwengeld: moeten verstandelijk beperkte ouders wel kinderen mogen krijgen?
224 Kinderen | 22 jan 2015, 08:22
 
 

Column Daphne

Je bent wat je eet

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over gewichtige, Amerikaanse toestanden.
1
 

Column Bert

Kat en hond

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Catherine Keyl

Dom

Een oud vooroordeel, bijna niet uit te roeien: vrouwen zijn dom.
 

Extra vragen aan Anne-Mieke

'Mannen zonder humor vind ik niets aan'

In VROUW magazine 5 kun je een uitgebreid interview vinden met actrice Anne-Mieke Ruyten. Speciaal voor de site beantwoordde ze nog een paar extra vragen.
Magazine | 23 jan 2015, 06:30
 
 

Doe-het-zelf

Brei zelf warme sloffen

Heerlijk, hakken uit en soksloffen aan. En die maak je gewoon zelf! Dankzij een anti-slipzool is er ook geen slipgevaar op gladde vloeren.
Magazine | 23 jan 2015, 06:30
 
 

Oproep

'Mijn dochter laat zich beoordelen'

Onder kinderen wordt het steeds populairder om elkaars foto’s te beoordelen op Instagram en Twitter, met soms als desastreuze gevolgen zoals onzekerheid.
Actueel | 22 jan 2015, 17:11
 
 

Weekmenu

Smoothie: Rozemarijn-sinaasappel

Je beker kleurt lichtgroen en oranje en de heerlijke geuren van sinaasappel en rozemarijn komen je neus tegemoet. Met deze smoothie...
 

De Biechtmoeder

'Mijn zoon betrapte me met andere vader'

Mijn man heeft een eigen zaak en is vaak in het buitenland. Ik heb een drukke baan, drie kinderen en run ook thuis alles in mijn...
73
 

Challenge

Zo word je fit op werk!

 

Maak kans op het boek Nederland Museumland

Musea zijn hot! Dat blijkt uit bezoekersaantallen die nog steeds stijgen. Binnenkort verschijnt een nieuwe versie van Nederland Museumland en wij mogen er 10 weggeven.
Acties | 23 jan 2015, 06:30
 
 

Vrouw 50 kilo lichter door 'selfie dieet'

Vergeet die calorieën en superfoods. Dit jaar vallen we op geheel andere wijze af. Anno 2015 is er namelijk een nieuw dieet geïntroduceerd: het 'selfie dieet'. Een dieet dat door de 35-jarige Eva wereldwijd bekend is gemaakt en nog succesvol blijkt te zijn ook! Waar we dat op baseren? Op de dame in kwestie die maar liefst 50 kilo is afgevallen door dit zelfbedachte dieet.
Diëten & afslanken | 22 jan 2015, 16:35
 
 

Walter maakt vuist tegen terrorisme

De Belgische ontwerper Walter van Beirendonck opende zijn show in Parijs met een transparant shirt van pvc waarop stond: Stop terrorising our world. Waarmee hij natuurlijk refereert aan de aanslag een week geleden in Parijs, maar ook alle andere misstanden in de wereld.
Mode | 22 jan 2015, 17:01
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Waarom veroordelen we toch altijd...
Elke vader en moeder doet het anders; het opvoeden van hun kinderen. En iedere ouder maakt zich...