"Laat het geschreeuw van papa in mijn hoofd stoppen"

25 jaar VN-Kinderrechtenverdrag

4 vrouw | 20 nov 2014, 07:30

Het VN-Kinderrechtenverdrag bestaat vandaag 25 jaar. Toch is het volgens War Child nog geen tijd om de slingers op te hangen. In tijden van oorlog worden kinderrechten massaal geschonden. VROUW sprak met Minou Hexspoor van Warchild, die in Libanon de meest schrijnende verhalen van hoort van kinderen. "Ik wil dat het geschreeuw van papa in mijn hoofd stopt."

25 jaar VN-Kinderrechtenverdrag
Mode | 20 nov 2014, 15:30

Michael Kors kiest voor Instagram

Instagram heeft er weer een nieuwe dimensie bij. Om nog meer verkoop te genereren, lanceert de Amerikaanse ontwerper Michael Kors de...
 
Mode | 20 nov 2014, 15:27

Amstel Hotel ingepakt door Kolk

Couturier Ronald Kolk heeft het personeel van het Amstel Hotel in Amsterdam in het nieuw gestoken.
 
Kinderen | 20 nov 2014, 15:00

Je kleuter alleen met de bus...

'Steeds meer kleuters alleen op de bus' kopte de Belgische krant Het Nieuwsblad donderdag. Busvervoerder De Lijn had van een handvol...
 

Wat Zij Vindt

Wie heeft er niet ooit een ex-liefde opgezocht via Facebook?

Ik ben een sucker for romance. Dol op alles waar ‘rom’ voor staat. Als er romantiek in een film of programma zit en (liefst) ook nog een happy end, ben ik je vrouw.
3 Wat zij vindt: Marijke | 20 nov 2014, 17:05
 
 

Toen je moeder werd veranderde dit niet

Er verandert heel veel in je leven wanneer je moeder wordt, toch zijn er aspecten die nooit zullen veranderen. VROUW zette ze op een rijtje.
Mama | 20 nov 2014, 14:50
 
 

Russische site gluurt ... in babykamer!

Het zal je maar gebeuren. Je hebt net je kleintje in bed gelegd als je vervolgens je eigen babykamer tegenkomt op het internet. Het kan! Een Russische website blijkt namelijk videobeelden te verspreiden van webcams,  beveiligingscamera's én babyfoons.
52 Actueel | 20 nov 2014, 14:05
 
 

Fit op werk challenge

Fit-op-werk-challenge week 5:

Stop met jezelf weg te cijferen!

"Assertiviteit is het vermogen om je eigen behoeftes, gedachtes, meningen en wensen helder en duidelijk te communiceren." Daar gaan we het deze week over hebben. Gezond en gelukkig leven kan alleen als jij je grenzen bewaakt.
Gezond | 19 nov 2014, 14:25
 
 

Barbies met striae, puistjes én cellulitis!

Na haar slanke figuur, is nu het strakke velletje van Barbie aan de beurt. Want een lijf zonder enige oneffenheden? Dat is natuurlijk niet realistisch! Vanaf vandaag duiken bij haar - net als bij iedere normale vrouw - striae, puistjes en cellulitis op. Wat vinden jullie: goed voorbeeld of belachelijk idee?
34 Beauty | 20 nov 2014, 12:14
 
 

Dit is wat er gebeurt als 3 oma's blowen

Jongeren die een jointje opsteken: we kijken er tegenwoordig niet meer van op. Maar drie hoogbejaarde dames? Dat zie je toch niet zo vaak! In een bijzonder experiment rookt dit trio voor het eerst wiet. Hoe dat eruit ziet? Nou zo dus ....
Actueel | 20 nov 2014, 13:26
 
 

Wat Zij Vindt 

Gerimpeld handje ophouden

Oh, vreselijk die mensen die altijd hun handje ophouden bij een ander. Die op andermans zak teren maar het geld nooit terugbetalen. Die altijd klagen dat ze te weinig hebben, maar toch niet (meer) gaan werken.
2 Wat zij vindt: Audrey | 20 nov 2014, 13:05
 
 

Eet Maar Normaal Challenge

VROUW challenge

Eet maar normaal!

Welkom bij de ‘Eet maar normaal Challenge’! Ben je ook klaar met al die diëten en voedingshypes? Weet je niet meer of je nou wel of geen aardappel mag? Hét motto van onze nieuwe voedingsdeskundige Carina Noordervliet: eet maar normaal, dan doe je al gezond genoeg.
Gezonde voeding | 08 okt 2014, 09:44
 
 

Opvoedbreinbrekers

'Ik moet op mijn kleinkind passen'

Vanochtend kregen we een mail van een wanhopige oma. Ze past al tien jaar op haar kleinkinderen en dat begint haar nu behoorlijk tegen te staan. Hoe kan ze dit het beste aan haar kinderen vertellen?
36 Opvoedbreinbrekers | 20 nov 2014, 12:19
 
 

Sinterklaas cadeau idee: modezeep

‘Meanwhile a soap opera’ is een leuk onverwacht idee van het Nederlandse modemerk YOUASME MEASYOU. De soap opera staat voor... Een collectie van 20 verschillende 3D-geprinte zepen van glycerine.
Mode | 20 nov 2014, 12:27
 
 

"Ik trouwde zonder dat iemand het wist"

Het gerucht gaat dat Scarlett Johansson en haar man elkaar in het geheim het jawoord hebben gegeven. Of het nou waar is of niet, de blonde actrice is vast niet de enige! Ben jij ook stiekem in het huwelijksbootje gestapt zonder dat familie of vrienden het wisten en wil je hierover vertellen? Dan zoeken wij jou!
Verloving & trouwen | 20 nov 2014, 11:22
 
 

Pascalle blogt

Kaal en toch jeuk

Ik lijd aan een lichte vorm van smetvrees. Mijn omgeving zegt overigens dat het ernstig is. Daarom luizepluis ik niet meer op de...
8
 

Aflevering 43

Een sprookjesprins

Bibi had nog nooit iemand gezien die zo op een sprookjesprins leek als de jongen die nonchalant haar gang binnenwandelde. Zijn...
0
 

VROUW Vertelt

'Zijn gesnurk is funest'

"Mijn man snurkt al jaren heel wat dikke bomen om en heeft in erge mate last van slaapapneu. Mensen hebben geen idee wat voor invloed...
4
 

Onbetaalbare reactie van papa in spé

Hoe vertel je manlief dat jullie samen een kindje krijgen? Deze vrouw bedacht een originele manier én de reactie van haar partner? Die is ronduit onbetaalbaar! Kijk zelf maar ...
Zwangerschap&bevallen | 20 nov 2014, 11:52
 
 

Modefilmfestival naar Antwerpen 

Ben je van plan om eerdaags naar Antwerpen af te reizen om te winkelen, lekker te eten en het Modemuseum te bezoeken? Houdt dan ook rekening met het korte filmfestival ASVOFF van de Britse journalist Diane Pernet.
Mode | 20 nov 2014, 11:43
 
 

Daphne's blog

'Ik weeg 58 kilo en vind mezelf te dik'

Na mijn scheiding had ik een grote frons in mijn voorhoofd. Souvenirtje van een turbulent huwelijk. Ik kreeg het er gratis bij. „Ben je boos”, hoorde ik vijf keer per dag. Ja, eigenlijk was ik dat wel. Maar ook toen ik het niet meer was zat die frons er nog steeds.
Daphne van Rossum | 20 nov 2014, 10:58
 
 

De kersttrui van Viktor&Rolf

Deze kerstdagen komt het ontwerpersduo Viktor&Rolf met een heuse 'Christmas sweater'.  De trui is exclusief verkrijgbaar in hun winkel in Parijs. Met deze trui komt het kerstgevoel al sterk naar boven. Gezellig voor de openhaard met familie en vrienden en een fijn kerstmuziekje op de achtergrond.
Mode | 20 nov 2014, 11:23
 
 

Juf zet zich in voor hartewens leerling

Een docent die niet alleen heel erg betrokken is, maar er ook nog eens voor zorgt dat je oog in oog komt te staan met je favoriete boyband, wie wil dat nou niet? Een vijftienjarige leerling van het Bonifatius in Emmeloord was de grote geluksvogel. Haar docent Miriam probeert speciaal voor haar een ontmoeting met de mannen van One Direction te ritselen.
Actueel | 19 nov 2014, 16:47
 
 

Grappig: baby gaat los op Katy Perry

Wat doe je als dochterlief het tijdens de autorit naar de crèche op schreeuwen zet? Dan draai je de radio voluit en laat je Katy Perry haar best doen. Deze moeder waagde en poging en het pakte hilarisch uit!
Actueel | 20 nov 2014, 10:53
 
 

Column Daphne

Verleidelijk

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over hoe we door de jaren heen anders...
0
 

Column Bert

Slipjesliefde

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Ontboezemingen

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze keer heeft ze het over haar groeiende...
0
 

'Vrijen na de tweede date'

Twijfel je als je aan het daten bent over wanneer de tijd rijp is om met elkaar te vrijen? Misschien helpt dit: de meeste singles hebben voor de eerste keer seks op de tweede afspraak.
Daten & relatie | 19 nov 2014, 16:22
 
 

Zo weet je dat je kledingkast vol is

Misschien beschik je over genoeg ruimte in je portemonnee om veel kleding te kopen, maar of er genoeg ruimte overblijft in je kledingkast om de nieuwe voorraad een plekje te geven, is nog maar de vraag. Wanneer weet je dat je kledingkast te vol is? VROUW zet zeven tekenen op een rijtje.
Actueel | 19 nov 2014, 15:35
 
 

Wat Zij Vindt

Dagelijks seks redding voor iedere relatie?

‘Elke dag seks, is goed voor je relatie’, las ik deze week in de krant. Het zoveelste onderzoek naar hoe jij je leven, je relatie of je met wat kleine wijzigingen kunt verbeteren. Elke dag seks. Poeh.
6 Wat zij vindt: Hester | 20 nov 2014, 09:35
 
 

Zondigen mag!

Spek uit de oven

Tuurlijk letten we op wat we eten, maar om een gezond eetpatroon vol te houden, is het nodig om af en toe te zondigen. Dat gaan we dus...
0
 

VROUW shop

Op naar de kerstmarkt!

Zin in een uitstapje tijdens de donkere dagen?
 

Challenge

Zo word je fit op werk!

 

Praat mee

Rimpels als geluksmoordenaars

We hebben recentelijk kunnen gruwelen van de volgespoten gezichten van Renée Zellweger, Mary-Kate Olsen en Donatella Versace. Toch vindt Nathalie Huigsloot, schrijfster van ’Het botoxdilemma’, het jammer dat de discussie gaat over mooi of lelijk, voor of tegen. „Je kunt het beter hebben over hoe jij met ouder worden omgaat."
58 Beauty | 19 nov 2014, 08:21
 
 

De kleinste diva

Breanna Youn is een kleine diva die wel van een flinke dosis aandacht houdt. Inmiddels heeft ze meer volgens op Instagram dan menig celebrity. Mensen van over de hele wereld vinden het leventje dat deze kleuter in Dubai leidt maar al te interessant.
Kinderen | 19 nov 2014, 14:37
 
 

Kleed kind dun in auto

Alles voor de veiligheid van je kind als je hem of haar in de auto vervoert. De meest recente waarschuwing van deskundigen: laat je kind niet met een dikke winterjas in een autostoeltje zitten.
Kinderen | 19 nov 2014, 14:01
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Onbetaalbare reactie van papa in...
De reactie van deze papa in spé op het zwangerschapsnieuws is onbetaalbaar!