Feest bij VROUW

VROUW.nl compleet vernieuwd!

Actueel | 22 jan 2016, 08:27

Vandaag lanceert VROUW hét digitale platform VROUW.nl. Hier vind je dagelijks de verhalen achter het nieuws, lees je wat ons Wat Zij Vindt panel van actuele gebeurtenissen vindt, kijk je elke week videoprogramma’s over koken, opvoeden en lifestyle, en kun je praten met onze deskundigen en journalisten. Maar we missen nu nog een ding: jouw stem. Daarom gaan wij dolgraag het gesprek met jou aan over wat jou bezighoudt.

VROUW.nl compleet vernieuwd!

Wat Hij Vindt

Wat moet zo'n meisje met zo'n ouwe vent?

Ik verschil 32 jaar met mijn dochter, die volgende maand zes jaar oud wordt. Op een jaartje na exact hetzelfde leeftijdsverschil als tussen MAX-omroepbaas Jan Slagter en zijn nieuwe vriendin Lilian Marijnissen.
Actueel | 05 feb 2016, 11:03
 
 

Extreem Anders

Marleen (46): 'Ik zag mensen die er niet waren...'

Marleen Gielesen (46) is door een diep dal gegaan. Ze kampte met een psychotische depressie en bracht daarom negen weken noodgedwongen door in een psychiatrische instelling.
Actueel | 05 feb 2016, 10:54
 
 

Oproep

Wil je stage lopen bij het allerleukste vrouwenmerk van Nederland?

Zou je dolgraag bij het allerleukste vrouwenmerk van Nederland willen werken en heb je een scherpe pen? Dan zoeken wij jou! VROUW heeft met onmiddellijke ingang meerdere stagevacatures op de online redactie en bij de krantenpagina.
3 vrouw | 04 jan 2016, 15:00
 
 

Lees jij jouw boeken nog op papier of liever digitaal?


Verstuur

Open brief

Kinderen worden niet crimineel geboren

Sekslessen voor jongens, zelfverdedigingslessen voor meisjes. Welja joh, maak iedereen verantwoordelijk voor het gedrag van je kind, behalve jezelf. Marjolein Hurkmans is het er niet mee eens. Als we nou gewoon eens zelf onze kinderen leren zich te gedragen, zou dat niet veel beter zijn?
127 Actueel | 05 feb 2016, 10:48
 
 

Elisheva (48) kreeg vier jaar geleden een hersenbloeding

Deze hele week gaan collectanten op pad om geld op te halen voor de Hersenstichting. De 48-jarige Elisheva Boumans weet als geen ander hoe belangrijk dat is. Zij kreeg vier jaar geleden een sinustrombose met een hersenbloeding. “Ik kon helemaal niets meer.”
20 Actueel | 04 feb 2016, 12:20
 
 

Coby (56) was jarenlang analfabeet

De Nationale Voorleesdagen zijn in volle gang. Iedereen trekt de leukste boeken uit de kast tijdens dit jaarlijkse voorleesfestijn. Maar wat als je niet in staat bent om je kinderen een boek voor te lezen? Iets waar Coby Leiendecker (56) alles vanaf weet. Zij was jarenlang analfabeet.
6 Actueel | 04 feb 2016, 11:47
 
 

Verhalen achter het nieuws

Sander: “Borstkanker? Ik wist niet eens dat ik borsten had!”

Sander is 48 als hij een knobbeltje in zijn borst ontdekt. Vanwege zijn familiegeschiedenis weet hij dat hij alert moet zijn, maar de diagnose verbaast hem toch. “Borstkanker? Ik wist niet eens dat ik borsten had!”
16 Actueel | 04 feb 2016, 10:29
 
 

Reportages

Nieuwe beautytrend: je oorlellen laten verjongen

Beautybehandelingen schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Je kan het soms zo gek niet bedenken en je kunt iets laten verjongen, rechttrekken of inspuiten.
43 Actueel | 03 feb 2016, 15:42
 
 

Achter de schermen

Van bil met een gigolo

“Wat voor vrouwen bestellen eigenlijk een gigolo?” vraag ik met mijn niet te bedwingen nieuwsgierigheid. “Types zoals jij”, antwoordt hij. Ik verslik me prompt in mijn thee. Potverdorie, zo’n interview maak ik niet elke dag mee.
52 Actueel | 03 feb 2016, 15:17
 
 

Actueel

Nathaniël na roerige periode weer thuis

De familie Roggeveld heeft de afgelopen tijd een roerige periode achter de rug met hun zieke zoontje Nathaniël (2). Gelukkig is hij nu weer thuis.
7 Actueel | 03 feb 2016, 15:02
 
 

Vrouw is miljonair

Overweldigend succes voor VROUW.nl: na een maand al ruim 1 miljoen lezeressen

Pssst, heb je 't al gehoord? VROUW is miljonair! We zijn pas een maand van start en nu al telden we ruim 1 miljoen lezeressen op VROUW.nl. Daar zijn wij heel erg trots op... Mogen we jullie allemaal even bedanken?
1 Actueel | 01 feb 2016, 15:59