Praat mee!

Moeder weigert op bruiloft te komen

28 Actueel | 21 sep 2014, 09:08

Als je in het huwelijksbootje stapt dan wil je natuurlijk dat je moeder daarbij aanwezig is. De 21-jarige Virginia kan dat op haar buik schrijven. Haar moeder vindt de 42 jaar oudere Peter Jan Rens te oud voor haar dochter en weigert aanwezig te zijn op de grote dag. Wat vinden jullie: gaat deze moeder een stap te ver of heeft ze groot gelijk?

Moeder weigert op bruiloft te komen
Relatie | 20 sep 2014, 08:39

Vrouw het meest gestalkt

Stalken is natuurlijk van alle tijden. Maar echte cijfers over het stalkgedrag in Nederland ontbrak tot nu tot.
 
Opvoedingadvies | 20 sep 2014, 08:35

Huilbaby's bestaan niet!

Het is weekend en dat betekent: uitslapen! Niet voor alle ouders. Pasgeboren baby's zetten het nameljik graag op schreeuwen, heel...
 
Actueel | 19 sep 2014, 16:52

Herfstdepressie aanstelleritis? Nee hoor!

We beginnen langzamerhand te merken dat de herfst weer voor de deur staat. ’s Ochtends wordt het later licht, de eerste kastanjes...
 

Aflevering 35

Ik denk alleen aan jou

Na twee dagen had Bibi eindelijk een antwoord geformuleerd: ‘waarom wil je dat weten?’ Goed, het was geen literair hoogstandje, maar het was iets. Daarbij: ze kon moeilijk de waarheid tegen Thomas vertellen: ‘ik denk aan jou, alleen maar aan jou’.
0 Over prinsen, kikkers en chardonnay | 20 sep 2014, 08:30
 
 

Als je voor het eerst je moeder weer ziet

Een militair protocol? Het kon deze kleuter gestolen worden! Na een missie van negen maanden in Afghanistan had het knaapje zijn moeder lang genoeg gemist. Hij twijfelt dan ook geen moment en vliegt haar vol enthousiasme in de armen!
Kinderen | 19 sep 2014, 15:05
 
 

VROUW zoekt...

Ongeneeslijk ziek, je laatste feestjes

VROUW is voor een reportage op zoek naar vrouwen die niet lang meer te leven hebben en dit jaar hun laatste feestjes vieren. Een laatste verjaardag, een laatste Sinterklaas. Een laatste trouwdag, de laatste keer kerst of oud en nieuw. Hoe beleef je dat?
Magazine | 19 sep 2014, 17:19
 
 

Opvoedbreinbreker

Het verkeerde moment

Gisterochtend zat er een wanhopige mail in onze mailbox. De afzender? Een moeder van een 15-jarige zoon die per ongeluk op het...
44
 

Aflevering 34

Gelukkige mensen zijn vervelend

'En nou gaan we het weer proberen', zei Ryan. Haar ogen straalden en haar wangen waren roze. 'Maar we gaan voorlopig niet trouwen. Dat...
0
 

VROUW Vertelt

'Zal ik hem verlaten?'

"Het is nu al ruim een jaar geleden dat mijn man Sander boventallig werd verklaard en dus door zijn werkgever op straat werd gezet. We...
4
 

Trouwfoto's: 10 x nét mislukt

Trouwfoto's: voor veel kersverse echtparen de belangrijkste foto's uit hun leven! Toch komen deze romantische kiekjes niet altijd helemaal goed uit de verf, want ook al is de voorbereiding nog zo goed, er zijn altijd ongewenste figuren die het perfecte plaatje nét weten te verpesten.
Verloving & trouwen | 19 sep 2014, 12:53
 
 

Ontbijt als een koningin!

“Ontbijt als een koning, lunch als een prins en dineer als een knecht”. Het is een bekende uitspraak waar ik me helemaal bij aansluit.
Verjongingsexpert | 19 sep 2014, 12:46
 
 

Scheiden van mama's zoontje mag

Extreem bemoeizuchtige schoonmoeders en totaal aan hun moeder klittende mannen. Een nachtmerrie voor bijna elke vrouw.
3 Relatie | 19 sep 2014, 11:48
 
 

Column Daphne

Laatste kans?

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer schrijft ze over de ogenschijnlijk beperkte...
0
 

Column Bert

Rijpe oogst

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied  tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Baby-overdosis

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze week heeft ze het over brutale...
0
 

Tips: omgang met schoonmoeders

Schoonmoeders kunnen een regelrechte ramp zijn: je hebt ze niet voor het kiezen, maar krijgt ze gratis en voor niets bij de liefde van je leven. En dat levert stress op. Veel stress.
Relatie | 19 sep 2014, 12:05
 
 

Milaan Fashion Week lente zomer 2015

Van brokaat tot sjaaldessins

Soms zit je naar collecties te kijken en denk je ‘whatever’. De laatste seizoenen komt het maar zelden voor dat je van je stoel valt, omdat je zo onder de indruk bent van wat je hebt gezien. Donderdagavond was zo’n avond.
Modenieuws | 19 sep 2014, 13:45
 
 

Dossier Goed georganiseerd

Organize je administratie

Een geordende administratie is niet iets wat je overkomt; daar moet je zelf aan werken. Veel tijd hoeft het niet te kosten, met een kwartiertje per week ben je klaar. Nooit meer herinneringen, verloren papieren of verlopen kortingen. Ga aan de slag met de tips van professional organizer Zamarra Kok!
Actueel | 19 sep 2014, 13:10
 
 

Weekmenu

Bladerdeeg met camembert en appel

Het is altijd een lekkere verrassing wat er onder dat knapperige deegkorstje zit. Wij kozen dit keer voor iets hartigs.
0
 

VROUW Shop

Smullen in Zeeland

Zeeuwse stranden, mosselen eten en Brugge bezoeken.
 

Ontbijt als een koningin!

 

Tieners sturen massaal naaktfoto's met telefoon

Blote selfies werden afgelopen maand uit de telefoon van vele celebrities gegrist en gepubliceerd op het web. Uit een nieuw onderzoek blijkt echter dat niet alleen de sterren, maar ook ouders zich zorgen moeten maken. Ruim 38% van de jongeren deelt namelijk wel eens een naaktfoto via de telefoon.
56 Mama | 19 sep 2014, 11:59
 
 

'Gelukkig zijn met asperger'

Schrijfster Judith Visser (36), onder andere bekend van het verfilmde boek Stuk!, kreeg begin dit jaar de diagnose asperger. Rijkelijk laat, maar eigenlijk is ze daar wel blij om:'Kinderen worden heel snel met een rugzakje opgezadeld'.
19 Magazine | 19 sep 2014, 08:00
 
 

Sportief weekendje is gekomen...

Voor de 200 VROUW lezeressen en enkele VROUW redacteuren is het dan bijna zo ver. Na maanden van voorbereiding gaan zij dit weekend deelnemen aan de Dam tot Damloop en de Leonties Ladies Ride/Run. 
In beweging | 18 sep 2014, 15:04
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Kleuter negeert protocol en vliegt...
Een militair protocol? Het kon deze kleuter gestolen worden! Na een missie van negen maanden in...