Praat met ons mee!

Wat wij vrouwen écht willen, Julien

125 Relatie | 26 nov 2014, 08:43

Volgens versiercoach Julien Blanc moet je als man vrouwen vernederen als je iets van ze wil. "Pak ze bij hun nekvel en duw hun hoofd tegen je kruis, want daar moeten ze toch zijn", is een controversiële uitspraak van hem. Nog een: ’De lekkerste wijven zijn het onzekerst, vergeet daarom niet ze als oud vuil te behandelen’. Is Blanc een idioot of schuilt er een zekere waarheid in zijn visie en willen vrouwen onderdanig zijn? Vinden we haantjes werkelijk zo onweerstaanbaar als hij zegt? Wij vroegen het aan júllie!

Wat wij vrouwen écht willen, Julien
Actueel | 26 nov 2014, 16:20

Dit houd je gegarandeerd warm tijdens de winterse dagen

Voor de koukleumen onder ons is de ergste periode van het jaar aangebroken: het is nu écht koud. We halen massaal weer de...
 
Actueel | 26 nov 2014, 16:18

Laatste wens: 'Mijn dochter zien trouwen'

Het verliefde stel Cathryn Copeland en Conner Wood zouden elkaar op 1 november het jawoord geven, totdat ze te horen kregen dat de...
 
Actueel | 26 nov 2014, 14:43

Baby herinnert alleen vrolijk moment

Met een hoge piepstem met je kleintje brabbelen of het in slaap wiegen met een vrolijk slaapliedje? Vooral doen! Uit onderzoek blijkt...
 

Stichting Het Vergeten Kind

Je kind op de cover van VROUW?

VROUW maakt een speciale editie voor Stichting Het Vergeten Kind. Interviews, reportages, mode... alles zal in het teken staan van kinderen die in opvanghuizen zitten, omdat ze geen (echt) thuis hebben. De cover van VROUW wordt heel bijzonder. En daar hebben we je hulp bij nodig.
Oogappel | 18 nov 2014, 15:36
 
 

Hier ga je beter van slapen

Niets is zo vervelend als niet lekker in slaap vallen. Uren wakker liggen, malen of middenin de nacht klaarwakker zijn terwijl je doodop bent. Niet alleen vervelend voor je humeur de volgende dag, ook voor je gezondheid!
Gezond | 26 nov 2014, 16:07
 
 

Schattig: Kinderen over zwarte Piet

"Zwarte Piet moet weg", "zwarte Piet moet blijven", "Nee, zwarte Piet moet alleen een andere kleur krijgen". Heel Nederland raakt al maanden niet uitgepraat over de steun en toeverlaat van de sint. Alleen aan kinderen wordt nooit wat gevraagd, terwijl het toch echt hún kinderfeest is! In dit filmpje roeren de kleintjes wel de mondjes. En ze komen tot een heel aandoenlijke conclusie...   
Actueel | 26 nov 2014, 13:32
 
 

Sinterklaasleugens die elke ouder vertelt

Cadeaus verstoppen, de buurman in een Pietenpak hijsen of in het holst van de nacht kinderschoentjes vullen: ouders moeten zich in allemaal bochten wringen om het grote Sinterklaasgeheim te bewaren. Alleen soms - heel soms - gaat er iets mis en is een leugentje om bestwil noodzakelijk. Wij hebben de leukste op een rij gezet. Vullen jullie het rijtje aan?
0 Actueel | 26 nov 2014, 15:08
 
 

Fit op werk challenge

Fit-op-werk-challenge week 5:

Stop met jezelf weg te cijferen!

"Assertiviteit is het vermogen om je eigen behoeftes, gedachtes, meningen en wensen helder en duidelijk te communiceren." Daar gaan we het deze week over hebben. Gezond en gelukkig leven kan alleen als jij je grenzen bewaakt.
Gezond | 19 nov 2014, 14:25
 
 

Budgetgerechten met Voedselbankpakketten

In pakketten van de Voedselbank zit nog altijd te weinig gezond en gevarieerd voedsel, merkte Judith Neter, ingenieur en docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam onlangs op. Zij werkt samen met de Voedselbank aan een gezonder en gevarieerder voedselpakket.
Actueel | 26 nov 2014, 11:24
 
 

Wat Zij Vindt 

Beledigd zijn, is een keuze

Let op mijn woorden, over tien jaar is zwarte Piet vintage. Dan treffen we hem in een pop-up store op een moeilijke fiets met een uilenbril op zijn gelaat. Drinkt 'ie er een ‘cold- brew’ kopje koffie bij.
5 Wat zij vindt: Audrey | 26 nov 2014, 13:16
 
 

Dit meisje wil maar één ding voor kerst

Waar het ene kind op de proppen komt met een mega verlanglijst, heeft de 10-jarige Marit maar één wens: een kat! Om dat ook aan de Kerstman duidelijk te maken, knutselde het Engelse meisje een bijzonder verlanglijstje in elkaar. Als het nou niet duidelijk is ...
Actueel | 26 nov 2014, 11:07
 
 

Eet Maar Normaal Challenge

VROUW challenge

Eet maar normaal!

Welkom bij de ‘Eet maar normaal Challenge’! Ben je ook klaar met al die diëten en voedingshypes? Weet je niet meer of je nou wel of geen aardappel mag? Hét motto van onze nieuwe voedingsdeskundige Carina Noordervliet: eet maar normaal, dan doe je al gezond genoeg.
Gezonde voeding | 08 okt 2014, 09:44
 
 

Het licht hoeft echt niet uit

Niet alle standjes in bed lukken, maar ook volle vrouwen genieten van seks. En het licht hoeft echt niet uit. Dik of dun; zelfvertrouwen is belangrijker dan de score op de weegschaal.
Seks | 26 nov 2014, 07:00
 
 

Je huid in de winter: de 5 mythes

De winter komt er aan. Dat merk je niet alleen aan de koude temperaturen, maar ook aan je droge huid. Je wilt je huid hydrateren en gaat op zoek naar de juiste producten en trucjes. Maar voordat je dat doet, lees deze mythes.
Actueel | 25 nov 2014, 16:07
 
 

Gezonde pepernoten maak je zo!

Gezond Sinterklaas vieren? Dat kan! Deze pepernoten zijn namelijk erg lekker én veel gezonder dan de variant uit de supermarkt. Bovendien is het recept heel simpel waardoor ook de kleine keukenprinsesjes een handje kunnen helpen bij het bereiden van deze slanke sinterklaaslekkernij!
Culinair | 25 nov 2014, 15:58
 
 

Pascalle blogt

Chemo en de maan

Als baby kreeg ik onbewust al een band met de maan. Ik werd niet alleen op een maandag geboren, maar werd er ook mee geconfronteerd in...
8
 

Aflevering 44

Ovens zijn voor appeltaart

Toen Bibi ’s avonds thuiskwam, was Marlon weg. Wat ooit haar keuken was geweest, was een gapend gat waar alleen de vermaledijde oven...
0
 

VROUW Vertelt

'Ik kan haar niet vertrouwen'

"Ik ken haar al bijna mijn hele leven lang. We zaten bij elkaar in de kleuterklas, gingen naar dezelfde lagere school, zaten samen op...
0
 

Duizend-en-één-nacht

WalhAlla in de woestijn

Nog in Nederland vertelde een vriend mij over zijn herinnering aan een klasgenootje dat destijds ook voor enkele jaren naar Saoedi-Arabië vertrok en daar terecht kwam op een compound. Met regelmaat stuurde de jongen een brief met foto’s naar de juf, zodat de hele klas een kijkje kreeg in zijn nieuwe leven en dat van zijn familie.
Duizend-en-één-nacht | 26 nov 2014, 09:22
 
 

Een week zonder...ruim budget

De engeltjes die op mijn pad komen

Drie weken lang volgde ik voor een stuk in De Telegraaf Stella de Swart, die wekelijks voedselpakketten ophaalt bij de Voedselbank. Stella vertelde dat mensen haar weleens anoniem helpen. Haar verrassen met een leuk cadeautje of iets voor haar kinderen kopen. Het zijn engeltjes die op je pad komen.
Een week zonder | 26 nov 2014, 09:00
 
 

Eet maar normaal challenge: tip 8

'Ik zal nooit Jennifer's billen krijgen!'

We zijn nu 8 weken onderweg met de Eet Maar Normaal Challenge. Is het jou inmiddels al gelukt om je voedingspatroon wat aan te passen? Of baal je vooral als het een keer niet lukt om een normaler eetpatroon aan te leren?
3 Gezonde voeding | 26 nov 2014, 08:55
 
 

Column Catherine Keyl

Broer/zus

Dat was mooi, om Humberto bij Matthijs liefdevol te zien praten over zijn oudere, overleden broer. ‘Hij danste zo veel beter dan ik, dat als hij op de dansvloer kwam, ik maakte dat ik wegkwam.’ Een mengeling van bewondering en ontzag.
Catherine | 26 nov 2014, 05:30
 
 

Als je ongevraagd op een bruiloft bent

Het is hartstikke leuk als iemand je vraagt om mee naar een bruiloft te gaan. Je mag dansen, lekker eten en drinken en je mag je uren optutten. Maar als je aan het eind van de avond een kaartje moet schrijven – en je kent het stel niet – kan het wat ongemakkelijk worden. Het overkwam afgelopen zaterdag een gebruiker op Reddit...
Actueel | 25 nov 2014, 14:35
 
 

'Mijn kind zet elke avond de schoen'

Sinterklaas is al weer ruim een week in Nederland. Dat betekent niet alleen dat er massaal gescheurd wordt in de speelgoedboeken, Diewertje Blok iedere avond op het beeldscherm verschijnt en de pepernoten je om de oren vliegen. Het betekent ook: schoentjes zetten! Een jaarlijks dilemma voor veel ouders. Want hoe vaak laat jij jouw kind de schoen zetten en hoe duur is het cadeau dat erin zit?
27 Actueel | 25 nov 2014, 11:22
 
 

Column Daphne

Raak

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over slachtoffergedrag.
0
 

Column Bert

Eenzame vriendschap

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Voor het leven

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze keer heeft ze het over vriendinnen met...
0
 

10 verlangens van kersverse moeders

Na de geboorte van je kleine wondertje leef je wekenlang op een roze wolk. Toch zijn er een aantal dingen die je door de komst van je kindje niet meer kunt doen, maar stiekem - heel stiekem - wel graag zou willen doen. Wat dachten jullie van deze tien?
Zwangerschap&bevallen | 25 nov 2014, 14:31
 
 

De voordelen van naakt slapen

Heerlijk naar bed! Elke avond kan je je er zo lekker op verheugen. De meesten trekken een pyjama aan, maar misschien moet je dit eens achterwege laten. Want naakt slapen blijkt heel wat meer voordelen te hebben dan een nacht doorbrengen in een pyjama. VROUW zet enkele onbetwistbare voordelen op een rij:
Actueel | 25 nov 2014, 14:08
 
 

Hilarisch: wat ouders nooit zouden zeggen!

Ouders van kleine kinderen beleven tropenjaren. Naar school brengen, gebroken nachten, eten maken, aankleden, met ze spelen. Natuurlijk doe je dat met liefde, maar er blijft weinig tijd of energie over om spontaan naar de bioscoop te gaan. Die luxe is verleden tijd, waardoor het hilarisch is als ouders sommige uitspraken roepen. Bekijk ze hieronder.
Actueel | 25 nov 2014, 13:49
 
 

Vriendinnenfeestje

Soep in een broodje

Eten met vriendinnen is supergezellig, maar dan wil u natuurlijk niet te lang in de keuken staan. Dat kan met deze recepten, want deze...
0
 

VROUW shop

Op naar de kerstmarkt!

Zin in een uitstapje tijdens de donkere dagen?
 

Challenge

Zo word je fit op werk!

 

'Appen zorgt voor Teletubbie-gevoel'

Jongeren met een smartphone in hun hand waarop druk wordt getypt, zijn niet uit het straatbeeld te slaan. Niet zo gek, want maar liefst 94 procent van de tieners heeft een smartphone en een bijna even groot percentage gebruikt WhatsApp, blijkt uit cijfers van Stichting Mijn Kind Online en Kennisnet.
Pubers | 25 nov 2014, 13:30
 
 

Als je met de make-up van mama speelt

Wat voor de kleine Nate begon als een leuk experiment, eindigde in een groot make-updrama. Want als het jochie door zijn vader wordt geconfronteerd met zijn meisjesachtige gelaat, kan hij zijn tranen niet meer bedwingen. Bekijk hier de hilarische video.
Kinderen | 25 nov 2014, 12:01
 
 

4-jarig jochie schrijft liefdesbrief

Hij is pas vier jaar oud maar weet heel goed hoe hij het hart van een vrouw moet veroveren. Speciaal voor zijn vriendinnetje Bailey schreef Bennet een hartverwarmende liefdesbrief.
Kinderen | 25 nov 2014, 11:33
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen