Praat mee

De do's en dont's van dresscodes

0 Etiquette-expert | 21 dec 2014, 09:32

Jeroen van Koningsbrugge werd in eerste instantie de toegang geweigerd bij de opening van de Masters of LXRY, omdat hij niet gekleed was volgens de gewenste dresscode 'Black tie'. Misschien wist hij deze niet op de juiste wijze in te vullen?

dresscode
Actueel | 19 dec 2014, 16:28

Peuter in tranen om babynichtje

Haar nichtje is nog maar net geboren, maar de kleine Sierra kan nu al niet meer zonder haar. Als de moeder haar dochtertje vertelt dat...
 
Mode | 19 dec 2014, 14:20

Hoeveel weet je over afgelopen modejaar? test jezelf!

Een onesie? Wat is dat ook alweer? Wie overleed er op 17 maart? En, welke vijf Nederlandse modellen liepen mee bij de show van...
 
Relatie | 19 dec 2014, 13:56

Vrouwen hebben mannen wel nodig

Vrouwen kunnen best zonder man leven. We hoeven niet meer afhankelijk te zijn van hun salaris en hij hoeft niet de enige te zijn die...
 

Ik geef ze alleen dure cadeaus!'

De kerstdagen breken bijna aan. Wil jij de kinderen verwennen met een kerstcadeautje, maar heb je geen idee wat je voor ze moet kopen? Opvoeddeskundige Marina van der Wal geeft advies wat je als ouders het beste onder de boom kunt leggen én wat vooral niet!
23 Actueel | 20 dec 2014, 09:01
 
 

Handig: de kerstchecklist!

Kerstcadeaus inslaan, boodschappen doen en de accessoires scoren voor bij je nieuwe kerstjurk: de voorbereiding voor het kerstfeest zijn in volle gang! Toch zijn er altijd kleine dingen die je over het hoofd ziet én daarom hebben wij voor jullie deze handige kerstchecklist opgesteld. Zodat dit gezellige familiefeest vlekkeloos verloopt.
Actueel | 20 dec 2014, 11:09
 
 

10 redenen om nuchter te blijven deze feestdagen

Voor veel mensen hoort alcohol automatisch bij de feestdagen, maar is het niet veel leuker om nuchter te zijn? De tien leukste redenen op een rij!
Actueel | 20 dec 2014, 13:06
 
 

Eet Maar Normaal Challenge

VROUW challenge

Eet maar normaal!

Welkom bij de ‘Eet maar normaal Challenge’! Ben je ook klaar met al die diëten en voedingshypes? Weet je niet meer of je nou wel of geen aardappel mag? Hét motto van onze nieuwe voedingsdeskundige Carina Noordervliet: eet maar normaal, dan doe je al gezond genoeg.
Gezonde voeding | 08 okt 2014, 09:44
 
 

Kerst zonder de kinderen

De feestdagen komen er weer aan. Dagen vol warmte, liefde en gezelligheid, waar je met de hele familie van geniet… Maar de werkelijkheid is soms anders en zeker als je gescheiden bent. Scheidingsmediator Yolande de Best weet waarover ze het heeft!
73 Magazine | 19 dec 2014, 07:55
 
 

Baby zingt kerstliedje mee met vader

Dit baby'tje heeft al op jonge leeftijd groot talent. Samen met zijn vader zingt hij een kerstliedje perfect mee. Kijk eens hoe schattig dat klinkt!
Actueel | 19 dec 2014, 13:54
 
 

Omaatjes uit de kleren voor het goede doel

Vijftien vrouwen, met een gemiddelde leeftijd van 71, trokken de stoute schoenen aan om de naaktkalender ‘The Wrinklies’ te maken. Ze willen hiermee geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. “Ik denk dat we er nog heel goed uitzien voor onze leeftijd,” zegt oprichtster Jenny Stephens (72).
Actueel | 19 dec 2014, 13:48
 
 

Pascalle blogt

Hoofdrol in slechte film

Hoewel de vier zware chemo’s achter de rug zijn, ben ik nu alweer bezig met de volgende ronde: twaalf weken lang iedere maandag chemo....
12
 

Aflevering 48

Bibi, jij kan iedere man krijgen!

Marlon opende zijn ogen en keek Bibi aan. ‘Dat doe je expres hè’ , zei hij zachtjes, ‘Wat?’, vroeg ze. ‘Zo mooi zijn’, zei hij. ‘Kun...
0
 

VROUW Vertelt

'Wij waren te oud voor adoptie'

"Wij zijn kinderloos. Toen wij in 1969 trouwden waren de meeste vrienden al getrouwd en hadden kinderen of waren in verwachting. Wij...
0
 

Vijf gezichtmaskers voor thuis

Met dit druilerige, koude en gure weer heeft je huid veel te verduren. Vooral je gezicht kan wel wat extra aandacht gebruiken. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken, want in een handomdraai heb je met een paar 'simpele' ingrediënten uit de keuken een lekker maskertje gemaakt
Beauty | 19 dec 2014, 13:29
 
 

Waar gaat ons vet naartoe bij afvallen?

We willen er nu nog even niet aan denken, maar straks op één januari start het merendeel van de bevolking weer met gezond eten en gewicht verliezen. Maar waar gaat dat vet eigenlijk naartoe, dat we verbranden? Hoe verlaat het ons lichaam?
Mama | 19 dec 2014, 13:14
 
 

“Zullen we een spelletje spelen?”

Tikkertje, verstoppertje of een potje knikkeren zijn hele normale dingen die spelende kinderen doen. Toch letten we er als volwassenen steeds meer op of de speelpartijen niet een stap te ver gaan, bijvoorbeeld als ze een seksueel getinte ondertoon krijgen.
Actueel | 19 dec 2014, 12:08
 
 

Tweeling neemt ouders in de maling

Dat kinderen heel goed weten wanneer kattenkwaad uit te halen, bewijst deze hilarische video. Deze olijke tweeling duwt elkaar omver, maar iedere keer als ze elkaar een duwtje geven, komt het beruchte vingertje tevoorschijn en roepen ze 'march'. Dat wat papa en mama ook altijd roepen om ze te waarschuwen als ze ondeugend zijn.
Actueel | 19 dec 2014, 12:13
 
 

Feestelijke borrelhapjes deel 2

Vorige week trakteerde Foodblogger Susan Aretz jullie al op een aantal feestelijke hapjes voor bij de borrel. Om je gasten met nog meer lekkers  te verrassen tijdens de feestdagen, heeft ze ook deze week weer drie heerlijke borrelhapjes voor jullie op een rij gezet!
Culinair | 19 dec 2014, 11:58
 
 

Voor de tweede keer getrouwd

Omdat ze 10 jaar zijn getrouwd, wil hij zijn vrouw op een speciale manier laten weten dat hij verschrikkelijk veel van haar houdt. Haal de zakdoeken maar weer tevoorschijn!
Verloving & trouwen | 19 dec 2014, 11:09
 
 

Column Daphne

Falen is goed

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over haar fiasco’s.
0
 

Column Bert

Kerstbestand

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Catherine Keyl

Dom

Een oud vooroordeel, bijna niet uit te roeien: vrouwen zijn dom.
 

'Pas op mam, schrik niet!'

Als kind kun je natuurlijk een duur cadeau op je verlanglijst zetten. Om moederlief niet de schrik van haar leven te bezorgen, pakte dit jochie zijn verlanglijstje op een bijzonder grappige manier in! Want hé: je kunt haar maar beter voorbereiden!
Actueel | 19 dec 2014, 11:27
 
 

Mooi en praktisch de regen in

Buiten plenst en giet het enorm en als we de weersvoorspellingen mogen geloven, komen er nog meer regenachtige dagen aan. Balen. Niemand vindt het leuk om als een verzopen katje rond te zwalken.  Om dat te voorkomen dat jij met natte slierten haar en uitgelopen mascara op straat staat, hebben wij wat voorwerk voor je gedaan. Deze functionele anti-regen producten slepen jou door elke bui.
Mode | 19 dec 2014, 11:07
 
 

Mannen zwangeren echt mee

Dat mannen als je zwanger bent met je mee gaan eten omdat ’ze zich ook een beetje zwanger voelen’, hoor je wel eens vaker. Maar nu hebben Amerikaanse wetenschappers aangetoond dat aan hun hormoonspiegel te zien is dat ze echt lekker met je meezwangeren.
Zwangerschap&bevallen | 19 dec 2014, 09:51
 
 

Een witte kerst

Kokosijstaart

Bij kerst hoort een tafel vol lekkers, met tulband, taart en schuimpjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker maken we er zelf een...
0
 

VROUW shop

Op naar de kerstmarkt!

Zin in een uitstapje tijdens de donkere dagen?
 

Challenge

Zo word je fit op werk!

 

Overleden meisje koopt kerstcadeaus

Nog geen maand geleden stierf Lily op 10-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Om haar ouders een hart onder de riem te steken en er toch nog een beetje bij te zijn tijdens kerstdagen, bedacht het meisje iets bijzonders. Net voor haar dood kocht ze cadeaus voor de hele familie die nu stuk voor stuk worden bezorgd.
Actueel | 19 dec 2014, 10:40
 
 

Pascalle blogt

Hoofdrol in slechte film

Hoewel de vier zware chemo’s achter de rug zijn, ben ik nu alweer bezig met de volgende ronde: twaalf weken lang iedere maandag chemo. En hoewel deze kuren lichter zijn, heb ik nauwelijks tijd om bij te komen.
12 Pascalle blogt | 19 dec 2014, 08:17
 
 

Enquête

Wie was de meest inspirerende vrouw van 2014?

Afgelopen jaar waren er weer veel vrouwen in het nieuws. Ze doorbraken een taboe, maakten een gevoelig onderwerp bespreekbaar, wisten het land te ontroeren of staken hun handen uit de mouwen om anderen te helpen.
Actueel | 18 dec 2014, 14:35
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen