Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Suzanne (l), David (m) en Mara (r)
Suzanne (l), David (m) en Mara (r)
Foto: KRO-NRCV

Vrouw kijkt Boer zoekt Vrouw

Superleuk, echt superleuk

16 APR 2017 Mariët Oosterwijk

Ze hadden allebei ’iets dat iets’ bij hem losmaakte, maar David koos toch voor Mara, en verkoos daarmee ’veilig en warm’ boven ’kriebels en nieuwsgierigheid’. De 23-jarige brunette was door het dolle: „Jij bent de eerste jongen die ik begrijp, dat heb ik nog nooit gehad.” En dat vond David natuurlijk „Superleuk, echt superleuk.” Al drie weken na hun eerste ontmoeting hadden ze aan een half woord genoeg.

Tijdens het koffer inpakken betreurde Susanne haar ’blokkade’: „Ik was net te laat met mij laten zien.” Persoonlijk denk ik dat deze sportieve dertiger niet lang zal treuren: ze heeft noch iets met Roemenië noch iets met varkens, wil nog veel reizen en bovendien nog eens de Big Five Marathon lopen, en dat is dus geen Pig Five Marathon. Ik bedoel maar.

Van een ’blokkade’ had ook Sandra last; zij trok zich na het keuzemoment van schrik terug in een hotel. „Even wat afstand voor de citytrip.” Sorry? Waren ze uiteindelijk maar niet gegaan want het werd een pijnlijke vertoning. Zelfs tijdens een lesje lassowerpen liet Sandra zich niet vangen. Dus die suite had Olke voor zich alleen en die hottub ook. Gelukkig hadden we al hottubbeelden.

Terecht dan ook dat Olke wanhopig uitriep: „Wat wíl ze eigenlijk?” Ja Sandra, wat wil je nou eigenlijk? Make up your mind! Trouwens, was dat nou een grapje van de regie of stond je werkelijk aan de bar te flirten met een andere Texaan? En Olke maar volhouden: „Ik vind Sandra een hele lieve meid.” Een duidelijk gevalletje van ’liefde maakt blind’. Sta je daar alleen in de lift...

Wel weer van een leien (tent)dakje ging het bij dramaqueen Marc en bushgirl Annekim. „Het is zelfs een beetje eng vertrouwd, misschien is het gewoon de geur.” Tot zover de feromonen.

Alhoewel, die zijn ook aanwezig bij Herman en Fleur die ik alweer bijna was vergeten. Maar die zitten ook nog in het spel, al is ’Boer zoekt vrouw’ geen spel dat weet ik natuurlijk ook wel. Want het eindigt als het goed is in liefde voor het leven. Maar niet altijd…

Want bij Riks wilde het maar niet lukken; geen vlinder die zich meldde. Voor de zekerheid bad Marit met haar ogen open. Je zag haar denken; „Die gaan pas dicht als jij echt voor mij gaat.” Riks zei haar: „Je bent een lastige vrouw” maar bedoelde natuurlijk „Je maakt het mij lastig.”

Niet eerlijk, want als er íemand vanaf het begin open was geweest over haar gevoelens dan was het Marit wel. Maar voor Riks was ’Boer zoekt vrouw’ duidelijk een lijdensweg en de oplettende kijker wist al lang dat wat niet was bij hem ook niet zou komen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.4 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 517.03
+ / - -0.5%