Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Feriet Tunc en Stef Nagel

VROUW magazine

'Sinds de scheiding zorg ik in mijn eentje voor mijn dochter'

13 MEI 2017 Vivienne Groenewoud

Ze hadden het zich anders voorgesteld toen ze hun kind(eren) kregen. Maar na de breuk stonden deze bekende moeders er ineens alleen voor. Heeft dat hun relatie met hun dochters veranderd?

Marit van Bohemen (45) De actrice zorgt na de scheiding – nu drie jaar geleden – in haar eentje voor dochter Jacky (8) 

Ik raakte in paniek... “Toen ik net single moeder was. Hoe ging ik nog ruimte houden voor mijn werk, m’n vrienden, sport, mezelf? Maar al snel merkte ik dat het ook een mooie kans was om de moeder te worden die ik altijd voor ogen had gehad: eentje die er echt voor je is."

"Voorheen kon ik op iedere aanbieding ingaan, want Jacky's vader was thuis. Nu moest ik dingen laten vallen, maar dat vond ik helemaal niet zo erg. Ik sloeg nieuwe wegen in op werkgebied en ik bouwde een heel waardevol vangnet op.”

Sinds de scheiding... “Is mijn relatie met Jacky zeker veranderd. Omdat we zoveel samen zijn, deel ik veel met haar. Geen zware dingen hoor, begrijp me niet verkeerd."

"Ik vind het belangrijk dat Jacky lekker ‘kind’ blijft. En stiekem moet ik wel om mezelf lachen als ik met haar de overweging bespreek of ik de auto zal afrijden of toch langzaam moet uitkijken naar een nieuwe.”

Lees verder op VROUW.nl: 'Jax houdt van stoer, dus toen haar kleuterklas verkleed naar school mocht, waren er zeventien prinsesjes en één ninja.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.8 °C
ZZW1
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%