Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Dagboek van een minnares

'Ik vind je een slechte secretaresse! Je besteedt te weinig aandacht aan me'

13 MEI 2017

Mark haalde zijn schouders op toen hij hoorde wat Sharon tegen me had gezegd. “Joh, die meid loopt zelf de kantjes ervan af. Nu hebben haar kinderen vakantie en in plaats van zelf ook vrij te nemen, probeert ze er alles aan te doen om zoveel mogelijk thuis te zijn. Vorige week plande ze een afspraak met de tandarts om 1 uur ’s middags en dat was voor haar een reden om de hele dag niet op kantoor te komen. Maak je niet zo druk!”

Toch nam ik me voor om onberispelijk gedrag te vertonen. Ik kleedde me zo zedig mogelijk aan, werkte zelfs in de lunchpauze door en probeerde te voorkomen om alleen met Mark te zijn. Na twee dagen begon hij al te klagen. “Ik vind je een slechte secretaresse! Je besteedt veel te weinig aandacht aan me. En waarom draag je geen sexy jurkjes meer?”

Voorbeeldig

Ik moest lachen. “Deze baan wil ik graag houden, Mark. Dus ik ga me voorbeeldig gedragen. Maar waarom kom je deze week niet een keertje bij me eten?”
Hij fronste. “Laten we maar beginnen met een avondje overwerken. Kun je vanavond wat langer blijven?”
Gelukkig was het woensdag en was Sharon vrij. Ik kon haar afkeurende blikken nu al niet meer verdragen en merkte dat ze er alles aan deed om Mark en mij te kunnen betrappen. Ik kon niet wachten tot het 6 uur was en iedereen zou vertrekken.

Lees het hele verhaal op VROUW.nl. 'Ik voelde me misselijk en duizelig worden. Daar ging mijn baan dan.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%