Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Afdwalen in het mannenbrein

'Ik nam mijn tinderdate mee naar Boedapest'

13 MEI 2017 Jan Willem Vaartjes

Als kind was ik al impulsief en goedgelovig. Ik dacht nooit zo lang na over een keuze en was er rotsvast van overtuigd dat mensen het goed met mij voor hadden. Vooral mijn moeder maakte zich daar wel eens zorgen over. 'Jij loopt nog eens tegen de verkeerde persoon aan jongen,' zei ze steevast.

Ik ben allergisch voor berekenende figuren die maar blijven wikken en wegen voordat ze uiteindelijk een beslissing nemen. Risico's durven nemen, levert vaak verrassend nieuwe belevenissen op en ja... soms ga je keihard op je snufferd. Zolang je leven maar niet op het spel staat, houd ik mij maar voor.

Ruim twee weken geleden zag ik op Tinder een ogenschijnlijk leuke vrouw voorbijkomen, die met een onbezorgde en frisse blik de cameralens inkeek. Slechts één foto had ze op Tinder geplaatst. Normaal ben ik dan wat op mijn hoede. Meerdere foto's geven immers een beter beeld van een vrouw - ze zou toch maar iets te verbergen hebben - wat de keuze om naar rechts of links te swipen wat makkelijker maakt.

Benieuwd naar het hele artikel? Lees verder op VROUW.nl: Hoe kon ik in hemelsnaam een paar dagen op stap gaan met een vrouw zonder dat ik haar echt kende?

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
20.0 °C
N2
Beurs AEX
AEX 516.16
+ / - -0.67%