Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Zet OG3NE nieuwe trend?

13 MEI 2017 Kim Querfurth

Op het Songfestival treedt OG3NE op in zwarte glitteroutfits: Amy in een stoere catsuit, Shelley in een elegant jurkje en Lisa in een sexy jurkje met diep décolleté. Is er een nieuwe modetrend op komst?

De kledingkeuze van OG3NE blijkt een schot in de roos! De zwarte glitteroutfits van Amy, Shelley Lisa kunnen op veel enthousiasme rekenen.

Twijfels hadden de meiden vooraf niet. Ze waren heel nauw betrokken bij de keuze van de juiste outfits, die kostuumontwerper Tycho Boeker exclusief en helemaal op maat voor hen maakte.

Iedere vrouw heeft wel een LBD (Little Black Dress) in de kast. Ideaal voor de ik-weet-niet-wat-ik-aan-moet-naar-een-feestje-momenten. Simpel, zwart, meestal van onkreukbaar crêpe-materiaal. En ook de catsuit is een trendy kledingstuk. Maar wie weet vestigen de OG3NE girls een heuse glittertrend in Nederland?

De glamouroutfits van de meiden zijn namelijk wel een tikje on-Hollands te noemen. Doorgaans wordt glitter hier nog steeds geassocieerd met kerst- en nieuwjaarskleding. Hoewel het in de VS en in Engeland het hele jaar door verkrijgbaar is, is dat bij ons een lastige kwestie. Tycho: “Wij vinden dit meer theaterkleding, iets voor op het podium en dat is natuurlijk ook zo, dan pak je lekker uit.”

Klik hier voor meer glitter en voorbeelden hoe jij het kan dragen

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.9 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.87
+ / - +1.0%