Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Eigen beeld

Verhalen achter het nieuws

'Mijn zoon stapte op de motor en verongelukte'

17 MEI 2017 Daphne van Rossum

Dit weekeinde hadden we een  Opgebiecht van Romy Monteiro waarin ze aan haar moeder Antje opbiechtte dat haar vriend een motor koopt. En dat ze tijdens het testen bij hem achterop zat. En dat terwijl Antje haar op het hart had gedrukt zich verre van motoren te houden. Ook Herman Knaap zag zijn zoon niet graag op een motor stappen. Zíjn angst werd bewaarheid; Eric (toen 20) kwam nooit meer thuis.

Daarom schreef Herman ons. "Ik las met veel aandacht de Opgebiecht aan Antje. Als vader van twee zoons moest ik ook aanhoren waarom motorrijden zoveel plezier geeft."

"Omdat je dagelijks leest over ongelukken met motoren smeekte ik mijn jongste zoon om niet die motor op te klimmen. Die motor die geen airbag heeft. Ik vertelde hem dat het levensgevaarlijk is. Maar zijn drang was groter; om de wind te voelen wapperen, de ultieme vrijheid te voelen."


Wil je weten hoe Herman het verdriet heeft verwerkt? Lees dan verder op VROUW.nl: 'Ik heb het hem tientallen keren gevraagd, maar inmiddels respecteren mijn vrouw en ik dat hij er niet over wil praten. Dat hij niet wil loslaten van wat hij op straat heeft gezien.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.9 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.72
+ / - +0.97%