Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: MARK UYL

VROUW magazine

Nadja Hüpscher: 'Ik kan een gesprek voeren en nogal lachen om mezelf'

19 MEI 2017 Hanna Gillissen

Actrice Nadja Hüpscher (45) is veranderd, zegt ze. Ze is sterker en liever geworden, rustiger ook. Dankzij het ouder worden, het moederschap... en yoga.

Waarom ben je met yoga begonnen? “Voor mijn rug. Ik heb tien jaar op les gezeten, nu doe ik thuis de oefeningen die ik heb geleerd. Vanaf zes uur is er leven bij ons in huis. Elke dag. En mammie gaat dan eerst oefeningen doen, dat moet, dat helpt. Ik heb rugklachten; als ik niet beweeg of sport, krijg ik pijn, kan ik niet meer zitten.” 

Michelin-mannetje

Ben je ook een beetje zweverig? “Helemaal niet! Ik ben niet van het yogaleven, van de smoothies en huggings. Van al die filosofische spreuken word ik kriebelig. Ik doe oefeningen voor mijn lijf omdat ik sterk wil zijn. Dankzij yoga doe ik elke dag iets aan beweging. Ik ga ook naar de sportschool; niet om slank te blijven."

"Ik moet bodybuilderoefeningen doen, anders zak ik in elkaar. En door yoga blijf ik soepel. Dus nu zit ik lekkerder in mijn vel, voel ik me een Michelin-mannetje. Dat heb ik nodig bij mijn werk. Hier een rolletje, daar een rolletje, iedereen wil iets anders van je. Dan moet je stevig in je schoenen staan.” 

Aantrekkelijk

Ook als het gaat om ouder worden? “Nou, ik vind niet dat ik er lelijker op word. Eigenlijk zie ik alleen maar verbeteringen. Doordat ik opener ben geworden, heb ik ook een opener uitstraling. Natuurlijk ben ik niet meer dat jonge welpje, maar ik kan een gesprek voeren en nogal lachen om mezelf. Dat is toch ook aantrekkelijk?”

Lees verder op VROUW.nl: 'Met een leuk uiterlijk krijg je bij mijn werk gewoon voorrang. Ik heb er ook veel voordeel van gehad.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.2 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 527.36
+ / - -0.21%