Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: The Avocado Show

Smaakmakers

Patat met chocolade of avocado als brood... 7 gekke trends

17 MEI 2017 Indra Jager

Komen boerenkoolchips, Red Bull ijs en quinoa bij jou ondertussen ook je neus uit? Gelukkig maar, want er zijn weer een hele hoop nieuwe trends op het gebied van voeding. Wat dacht je van zeewier met baconsmaak? Of een patatje chocolade?

Dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe dingen, is volgens Jasper de Vries, woordvoerder van het Voedingscentrum, te danken aan de voortdurende prikkels die we van sociale media krijgen. "Marketeers en fabrikanten zijn op zoek naar een gat in de markt en via social media belanden hun producten en ideeën in een stroomversnelling."

Avocado's

Bij één product hebben de marketeers hun doel al bereikt: avocado’s. De avocadotrend houdt Nederland al een tijdje in haar greep. Eerder hadden we het al over het restaurant The Avocado Show, die de vrucht tot hoofdingrediënt van het menu heeft gebombardeerd. Nog dikwijls zien we foto’s van de experimentele gerechten op blogs, vlogs en Instagram verschijnen. Zo ook van dit ‘broodje’ hamburger.

Lees het hele artikel op VROUW.nl. 'Dit poeder reinigt je spijsverteringssysteem en bevordert de stoelgang. Niet zo gek dat het spul ook in anti-diarreepillen als Norit zit, dus…'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.1
+ / - -0.88%