Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Eigen foto

'Gek dat meisjes opgroeien met het idee dat dit erbij hoort'

Vrouw betast in de trein: 'en nee, dat is niet normaal'

19 MEI 2017 Daphne van Rossum

Gisterochtend nam Yvette Luhrs (32) de tram naar haar werk: "Ik ging achterin zitten. Tas naast me, zonnebril en koptelefoon op. Struikelend kwam er een man op mij af en voor ik het wist zat hij aan mij. Toen ik doorhad dat het niet per ongeluk was begon ik te schreeuwen 'Blijf van me af' en 'Dacht het niet'."

"Ik stond op en toen bleek dat ik groter was dan hij schrok hij en ging twee plekken bij mij vandaan zitten. Vanaf die plek ging hij verder met schreeuwen naar me, dat ik erom vroeg als ik zo over straat ging en zulke dingen."


De conducteur

"De conducteur bemoeide zich er vanuit zijn hokje mee en zei dat als hij niet van andere passagiers kon afblijven hij de tram moest verlaten. Nog zeker vijftien minuten foeterde hij mij met luide stem uit."

"Ik hield mijn koptelefoon op en sloot me voor hem af, maar bleef waakzaam. Ik had het volume uit gezet, zodat ik wel kon horen wat hij zei. Ik had mijn oorbellen al uitgedaan. Ik dacht 'Straks als ik uitstap dan pakt hij mij'. Gelukkig ging hij een halte voor mij eruit. Dat was een opluchting."

Aangifte

Maar daarmee was de kous nog niet af want toen Yvette naar de politie stapte, kwam ze van een koude kermis thuis. Lees verder op vrouw.nl: 'Yvette werd betast in de tram, en nee dat is niet normaal.'

 

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.7 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.32
+ / - -0.84%