Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Eigen foto

Moeder aan dochter: 'Wat mis ik jouw lach'

Moeder schrijft ontroerende brief over gepeste dochter

19 MEI 2017 Eline Doldersum

Dat pesten meer kapot maakt dan je lief is, bewijst de ontroerende Facebookbrief van Renate Wijnen (44). Haar prachtige tienerdochter (11) wordt al maandenlang gepest. "Mijn meisje van net 11..... Wat mis ik jouw lach."

Al bijna een half jaar is de dochter van Renate het mikpunt in de klas. "Het begon met plagen, maar ging over in pesterijen. Die werden zó erg dat mijn dochter op een gegeven moment huilend op de wc zat omdat ze niet maar naar school durfde. Dat vond ik zó erg, mijn moederhart brak."

Ik vond het heel moeilijk om mijn dochter iedere dag weer naar school te laten gaan, terwijl ik wist hoeveel moeite ze ermee had. Natuurlijk hebben we meteen aan de bel getrokken op het moment dat we iets doorkregen. En op school hebben ze ook écht hun uiterste best gedaan om de pesterijen aan te pakken, maar het blijft toch lastig.

Zorgteam

Júist omdat kinderen vaak toeslaan als de leerkracht even niet kijkt. Mijn dochter werd opgenomen in het zorgteam op school. Enerzijds natuurlijk fantastisch, anderzijds kreeg ik een naar onderbuikgevoel; met mijn dochter is immers niets mis, het zijn de pésters die het probleem veroorzaken."

Lees het hele verhaal en de brief van Renate op Vrouw.nl: 'Pesters, hebben jullie enig idee wat jullie mijn dochter aandoen?'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
24.9 °C
ZO3
Beurs AEX
AEX 519.45
+ / - -0.46%