Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Tussen vreemde lakens

Carla (46): 'Ik zoek mijn minnaars via Second Love'

19 MEI 2017 Indra Jager

Vele mensen kennen de opvallende reclames van  Second Love wel; een datingsite die je aanspoort tot het vinden van een tweede (seks)partner. "Ben jij gelukkig getrouwd? Ik ook", vertelt de zwoele stem van de tv-spot. Voor sommigen een ver-van-je-bed-show, voor anderen realiteit. Zo ook voor Carla (46).

"Mijn man en ik stapten zes jaar geleden in het huwelijksbootje. Maar vrijwel meteen daarna was alle intimiteit verdwenen", vertelt ze. De meeste verhalen leren ons dat vrouwen degenen zijn die geen zin meer hebben, maar in haar geval lag het aan de man. "Hij zei tegen me dat ik er niets aan kon doen, dat het aan hem lag."

Onzeker

"Natuurlijk ging ik twijfelen aan mezelf. Ik werd onzeker. Zag ik er nog wel goed uit? Was ik niet hygiënisch genoeg?" Maar heel veel gesprekken met haar man later werd duidelijk dat er eigenlijk geen duidelijke reden was voor de plotselinge omwenteling in hun seksleven.

Carla besloot voor zichzelf te kiezen. "Ik miste de intimiteit enorm. Mijn man en ik hebben een fantastische relatie en als we seks zouden hebben, was het zelfs het ideale huwelijk geweest. Maar dat zit er dus niet in. En toch heb ik behoefte aan seksualiteit."

Lees het hele artikel op VROUW.nl. 'Er zijn veel affaires gestrand omdat de man op een gegeven moment toch niet meer kon.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.7 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.29
+ / - -0.84%