Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Stef Nagel

Blootgeven

Marjon (56) zou volgens de artsen de 40 niet halen

11 JUN 2017 Marion van Es

Bijna 400 vrouwen (én een paar mannen!) zijn inmiddels al voor onze succesrubriek uit de kleren gegaan. Maar zouden ze – vele jaren later – nog steeds dat lef hebben? Marjon Keupink (56) hoefde daar niet lang over na te denken.

In 2010 had je niet verwacht dat je 2017 zou halen... “Dat klopt. Ik heb de ziekte van Grawitz, een ongeneeslijke vorm van nierkanker. Ik zou de 40 niet halen, voorspelden ze. Maar inmiddels ben ik 56! De artsen staan voor een raadsel; ik ben de langstlevende persoon met deze ziekte in Nederland. Ik denk dat Petrus de sleutel van de hemelpoort kwijt is, haha!”

SCHULDIG

Hoe gaat het met je? “De afgelopen jaren ben ik vijf keer geopereerd aan uitzaaiingen, heb ik een nieuwe knie gekregen en overleefde ik een TIA. Dat laatste was het ergste, ik kon niet meer lopen en praten en wilde niemand meer zien. Ik dacht dat mijn leven echt voorbij was."

Beniewd geworden naar de rest van het verhaal? Lees dan nu verder op VROUW.nl: 'Als ik op een invalidenplaats parkeer, roepen mensen soms dat ik daar niet mag staan.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%