Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Dario & Misja

Vrouw Magazine

Edsilia: 'Het blijft lastig om een evenwicht te vinden'

13 JUN 2017 Marjolein Hurkmans

Edsilia Rombley (39) stond 10 jaar geleden op een van de eerste covers van VROUW. In het tussenliggende decennium is er veel gebeurd. Ze werd twee keer moeder en deed vlak na dat interview voor de tweede keer mee aan het  Eurovisie Songfestival

Ze komt iets te laat binnenrennen. "Sorry, sorry, het was weer zo’n ochtend… Imaani had een optreden op school en daar wilde ik echt bij zijn." Ze grijnst als ze neerploft op de stoel. "Maar eigenlijk is het ook wel het verhaal van mijn leven. Ik ben overal en altijd minstens een kwartier te laat. Tenzij ik een tourmanager heb die ervoor zorgt dat ik op tijd ben."

EEN CARRIÈRE COMBINEREN MET TWEE DOCHTERS. HOE DOE JE DAT? 

"Het blijft lastig om een evenwicht te vinden. In principe ben ik in eerste instantie vooral moeder. Zij komen hoe dan ook op de eerste plaats. Ik probeer de schoolmomentjes mee te pakken en er bij het ontbijt te zijn. Dat soort dingen wil ik niet uit handen geven. Hoewel we wel een oppas hebben."

"Zakelijke afspraken probeer ik buiten 'de ochtendspits' te plannen. En als ze ’s nachts niet lekker zijn of een nachtmerrie hebben terwijl ik de volgende dag heel vroeg op moet, dan is dat jammer voor mij. Ook dan gaan zij voor."

Ben je benieuwd geworden naar de rest van het artikel? Lees dan nu verder in het magazine of op VROUW.nl: 'Het is eigenlijk meer 'verder gaan', accepteren dat je sommige dingen niet kunt veranderen. Het verdriet raakt iets meer op de achtergrond, alsof het in een kamer zit waarvan de deur net niet helemaal dicht kan.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.9 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%