Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Eigen foto

Verhalen achter het nieuws

Esther krijgt vijf kinderen in vijf jaar: elk jaar een keer zwanger

14 JUN 2017 Eline Doldersum

Vijf jaar geleden was er rondom Esther de Bruijn (38) nog geen kind te bekennen, maar inmiddels staat de teller bijna op vijf. De zwangere Esther: "Ik schrok enorm toen ik hoorde dat het een tweeling is."

Over een kleine vier maanden is Esther uitgerekend van een tweeling. Een tweeling waarop ze niet écht had gerekend. "Na de geboorte van onze derde, was de wens voor een vierde bij ons allebei sterk aanwezig. Met drie kinderen waren we al dolgelukkig, maar met vier zou ons gezin helemaal compleet zijn."

VERRASSING

Maar tijdens de eerste echo krijgt Esther de verrassing van haar leven; er zijn twee baby's te zien! "Ik schrok enorm. 'Het zijn er twee, we krijgen een tweeling', is het enige wat ik kon uitbrengen. Ik was zo verbaasd, in shock bijna. Ik denk dat ik wel tien minuten met mijn hand voor mijn mond op de stoel heb gezeten. Ik kon het écht niet geloven."

"Desondanks was ik dolblij. Ik heb in mijn nabije omgeving vaak genoeg gezien dat het niet vanzelfsprekend is om een kindje te krijgen, ik ben dan ook enorm dankbaar dat het ons opnieuw is gegund. Dat we er nog twee mogen krijgen. Ik zeg altijd: 'Ik zet er liever een extra bordje bij, dan dat ik er eentje moet weghalen'."

 

Lees verder op Vrouw.nl: 'Ik heb straks in amper vijf jaar vijf kinderen op de wereld gezet.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%