Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Eigen foto

Lezerscolumn

Joyce: 'Machteloos keken we toe of onze zoon (2) het zou overleven'

14 JUN 2017

VROUW-lezeres Joyce de Graaf schreef ons een column waarvan wij kippenvel kregen, over de dag die zij nooit meer zal vergeten... 

1 Maart 2010... een dag die wij nooit meer zullen vergeten, want onze oudste zoon Dean werd ontzettend ziek. 41 Graden koorts en alles wat erin ging kwam er net zo hard weer uit. Dus in de avond een tripje naar het ziekenhuis om het toch even te laten controleren. Want mijn moederinstinct vertelde me dat er iets niet helemaal klopte.

ALLEMAAL WITTE PUNTJES

Eenmaal onderzocht werd ons geadviseerd: 'Een paar neusdruppels, een paracetamol en het zal wel weer overgaan. Het is een oorontsteking.' 'Nou fijn. Gelukkig niks ergs!' dachten we. Maar de volgende morgen was er niks veranderd. De temp was zelfs nog een graadje opgelopen naar 42 graden. En hij zag er lijkbleek uit en er verschenen allemaal puntjes op zijn lijfje.

Dus opnieuw contact opgenomen met het ziekenhuis, we moesten kijken of de plekjes weggedrukt konden worden. Nee dus! Daarop moesten we met spoed naar het ziekenhuis. Eenmaal aangekomen gingen we direct naar de kinderafdeling waar vanuit elke hoek doktoren kwamen aangerend om mijn zoon een infuus proberen te prikken. Minuten verstreken maar geen van de tien doktoren lukte het om een infuus te prikken.

Dean bleek in levensgevaar en overleefde het ternauwernood. Lees nu zijn hele verhaal op VROUW.nl: 'Na een uur was onze zoon onherkenbaar; helemaal opgeblazen van het toegediende vocht en zijn kleine, tere lijfje zat onder de bloeduitstortingen.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%