Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Studiochapp

Vrouw Magazine

Vader Rogier: 'Ik streed voor erkenning van mijn vaderschap'

17 JUN 2017 Marjolein Hurkmans

Bij alleenstaande ouders denk je meestal aan vrouwen die zijn verlaten. Maar er zijn ook veel vaders die het in hun eentje moeten zien te rooien met hun kinderen. Zoals Rogier.

Zijn vriendin had twee boodschappen: ik ben zwanger en ik wil jou niet in het leven van mijn kind. Student Rogier streed voor erkenning van zijn vaderschap. Maar toen hij de papieren kreeg, zat zijn dochtertje al in een pleeggezin.

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

“Ik snapte er niks van. Mijn ex ontdekte al na een paar dagen dat ze zwanger was. Dan kun je nog de morningafterpil nemen, want je wil toch geen kind in een gebroken relatie? Maar mijn ex had psychische problemen. Ze dreigde ons kindje uit haar buik te snijden. Jeugdzorg keek mee, maar gaf haar het voordeel van de twijfel. Na de geboorte heb ik Belicia één keer mogen zien. Eén keer mogen vasthouden. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik wilde niets liever dan haar vader zijn. Gelukkig gaf mijn ex toe dat ik de verwekker was, zodat ik de vaderschapsprocedure in gang kon zetten."


Lees het hele verhaal nu in VROUW Magazine of op VROUW.nl: 'Alles van het vaderen vind ik fantastisch. Ik vind het heerlijk om te tutten met mijn meisje; laat mij maar lekker vlechtjes maken.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%