Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Yvonne (48) werd twee keer overvallen

05 SEP 2017 Redactie VROUW

Yvonne (48) wordt als benzinepompmedewerker niet gespaard. In november werd zij voor de tweede keer - gewapend -overvallen. Dat ging haar niet in de koude kleren zitten. "Ik voelde meteen dat het foute boel was." 

"De eerste overval was vijf jaar geleden, op 12 september 2012 om precies te zijn. Het was rond 09:00 uur en behoorlijk warm. Terwijl ik in de winkel bezig was voelde ik opeens een hand op mijn schouder. Ik draaide me om en zag iemand in donkere kleding en een motorhelm op."

"Het vizier was dicht en ik voelde meteen dat het foute boel was. Mijn eerste gedachte was dat ik hem wel aankon, want ik was een kop groter. Maar toen hij een vuurwapen liet zien deinsde ik meteen terug en gaf ik mij over."

Wil je weten hoe het na de tweede overval gaat met Yvonne lees dan meer op VROUW.nl: "Mijn man vindt dat ik door deze twee overvallen mijn spontaniteit ben verloren. Daar ben ik het mee eens. Als hij een avond weg is, moet hij mij altijd een berichtje sturen waarin hij zegt hoe laat hij thuis komt. Anders doe ik de deur niet open."

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%