Zoeken
  Zoeken met  

Praat mee!

"Zou je niet wat minder eten?"

2 Actueel | 16 apr  08:16

Toen waren ze misschien gepast, maar als je deze advertenties in de huidige tijdsgeest bekijkt, kan het eigenlijk écht niet meer. Kijk en oordeel zelf: gaat dit te ver?

Kinderen | 16 apr  08:56

's Werelds moeilijkste baan

De makers van dit filmpje plaatsten advertenties in kranten en online. Gevraagd: uitvoerend directeur. Vereisten: 135+ uur per week...
 
Mode | 16 apr  08:26

In de mode: 'de Claire'

Heb jij al een Claire? Insiders weten direct dat het gaat om het pittige blonde coupe van Claire Underwood, de vrouw van Frank uit de...
 
Relatie | 15 apr  16:41

Gebrek aan snoep kan tot ruzie leiden

Heb je ruzie met je man? Dat hoeft écht niet aan hem te liggen, maar wellicht wél aan jouw lage bloedsuikerspiegel.
 

Help, mijn kind is een pestkop!

Eén op de vijf kinderen in Nederland wordt online of via social media gepest, blijkt uit een nieuw onderzoek. Maar wat als jouw kind niet het slachtoffer maar de aanstichter is van de pesterijen. Wat doe je dan? VROUW geeft jullie een aantal tips.
Mama | 15 apr  15:40
 
 

Diagnose: hersenaandoening

Leven in reservetijd

Een op de vier Nederlanders krijgt te maken met een hersenaandoening. Een van de mensen die gevolgd is voor de uitzending 'Geef je om je hersenen' van Omroep Max, is de 23-jarige Jennifer die kampt met een levensgevaarlijke aandoening.
Gezond | 16 apr  05:30
 
 

Hilarisch: waarom baby's huilen

Bij kleine kinderen stromen de krokodillentranen om het minste en geringste over de wangen. Waarom? Dat mag joost weten! Op tumblr verzamelde een vader alle huilmomenten van zijn kids. Het resultaat is hilarisch!
Actueel | 15 apr  14:02
 
 

Even voorstellen!

De 7 BlogSterren van VROUW

Daar zijn ze dan: onze 7 gloednieuwe BlogSterren die allen een ingrijpende verandering meemaken in hun leven. Van talloze pogingen om zwanger te worden tot het overwinnen van borstkanker. Van het uitlopen van de Santiago de Compostella tot het verwerken van de dood van een kind. Elke dag lees je op VROUW.nl over hun avonturen, met een lach en een traan. We stellen ze even voor. Lees je mee?
Blogsterren | 04 apr  11:42
 
 

De Biechtmoeder

'Ik houd me niet aan de regels'

Ik vind het heel belangrijk om een aantal regels op te stellen in de opvoeding van mijn kinderen. Beleefd zijn, bordjes op het aanrecht zetten, niet voetballen in de woonkamer. Maar aan sommige regels die mijn man en ik hebben opgesteld, heb ik behoorlijk lak.
2 Biechtmoeder | 16 apr  08:30
 
 

Column Catherine Keyl

Drones

Heb je  een leuk eens-in-de-vijf-jaar-familie-weekend met mooi weer en lekker buiten zitten, hoor je ineens een heel raar geluid. Een helikopter? Een vliegtuig met pech?
Catherine | 15 apr  22:30
 
 

VROUW quiz

Gevoelig voor concurrentie op schoolplein?

Het is niet altijd even gezellig op het schoolplein. Uit onderzoek blijkt dat ouders het elkaar soms best moeilijk kunnen maken. Concurrentie tussen moeders kan daar het resultaat van zijn. Hoe gevoelig zijn jullie eigenlijk voor die onderlinge strijd? Test het hieronder!

Mama | 15 apr  20:05
 
 

VROUW tipt

Flirten voor luilakken

Het wordt ons allemaal wel erg makkelijk gemaakt om een nieuwe liefde te vinden. Na
 

Aflevering 11

Platonisch? Geloof je het zelf?

‘Schenk nog maar een keer in’, zei Ryan die er, vond Bibi, behoorlijk verwilderd uitzag voor iemand die meestal bijzonder keurig was....
 

VROUW Vertelt

‘Hij wil me niet meer aanraken'

“Als ik zo om me heen kijk, klagen de meeste vriendinnen dat hun man vaker wil dan zij. En dat ze het vervelend vinden om dan maar...
16
 

BlogSterren | Marieke Koppes

De zus van Forrest Gump….

Na zes kilometer voel ik mijn longen branden in mijn borstkast, het zweet stroomt inmiddels in straaltjes van mijn lichaam af, en ik kan nergens anders meer aan denken dan aan de vraag wat ik toch in hemelsnaam aan het doen ben.
0 Marieke Koppes-Hage | 16 apr  07:00
 
 

New York in de ban van stroopwafels

Anne Gordon, een banketbakker in New York, heeft ervoor gezorgd dat de stad in de ban is geraakt van haar stroopwafels.
Culinair | 15 apr  13:19
 
 

Column Carola Smit

Verveling

Carola Smit neemt deze week het stokje over van Daphne Deckers. Ze is moeder van drie kinderen (21, 18 en 13), zingt in de band Get...
 

Column Bert

Even tanken

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
 

Column Sandra

Bange poeperd

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze keer heeft ze het over haar gevalletje...
 

Relatiedeskundige Sylvia van der Spek geeft advies

Hoe beëindig je een vriendschapsrelatie?

Is je vriendschap niet meer wat het was en wil je deze relatie beëindigen? Relatiedeskundige Sylvia van der Spek geeft advies hoe je dit het beste kunt doen.
Relatiedeskundige | 15 apr  16:01
 
 

10 redenen waarom de vrieskou wél leuk is

Het belooft een zonnig paasweekend te worden, maar voordat het zover is, moeten we eerst nog even door de zure appel heen bijten. Het gaat namelijk vriezen! Ga niet bij de pakken neerzitten, maar bekijk het van de positieve kant. Wij vertellen je hoe!
Actueel | 15 apr  13:59
 
 

Het zou je vriend maar zijn

Stel: je schrikt bij het minste of geringste. En in plaats van dat je lief je beschermt tegen al het kwaad in de Grote Boze Wereld, maakt hij er gebruik van. Hij laat je niet 1, niet 2, niet 3 of 4 keer schrikken, maar is constant, overal, altijd aanwezig om je de stuipen op het lijf te jagen. De Amerikaanse Adrienne Airhart is het slachtoffer van, jawel, haar eigen vriend. Kijk en lach!
Relatie | 15 apr  11:22
 
 

Weekmenu

Wijting met ratatouille

Zeg Volendam en je denkt aan vis. Niet zo moeilijk dus om te bedenken wat er op tafel komt deze week. Vijf heerlijke visgerechten!
0
 

VROUW Reisaanbieding

Asperge arrangement

Speciaal voor u hebben we dit smakelijke asperge arrangement samengesteld zodat u kennis kunt maken met de specialiteiten die Brabant...
 

Sapkuur; schoonmaak voor de inwendige mens

 

'Echte kerels' zijn foute mannen

Echte kerels, de mannen met heel veel testosteron zijn slechtere partners.
Relatie | 15 apr  13:10
 
 

Vrouw zoekt eerder hulp voor gesnurk

Snurkende vrouwen denken eerder aan het leed dat zij veroorzaken en proberen veel sneller een oplossing te vinden voor hun snurkprobleem dan mannen.
Relatie | 15 apr  11:03
 
 

Vrienden blijven na scheiding, kan dat?

Ze maakte het nieuws zelf bekend: Touriya Haoud (36) en haar man Greg Vaughan (40) gaan scheiden. En net als hun huwelijk – dat acht jaar duurde – moet ook de scheiding ‘een sprookje’ blijven.  Geen vechtscheiding, maar als vrienden uit elkaar. Hoe haalbaar is dat en wat heeft dat eigenlijk voor invloed op de betrokken kinderen?
6 Scheidingsmediator | 15 apr  09:51
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen