Praat mee

Trots op mijn strandlijf!

8 Magazine | 25 jul 2014, 07:30

Hoe ziet de gemiddelde Nederlandse vrouw eruit in bikini? Nou, die heeft in elk geval geen maatje 38. Deze zonaanbidsters hebben soms best moeite met hun buikje, maar poseren in bikini… natuurlijk!

Trots op mijn strandlijf!
Beauty | 25 jul 2014, 17:11

Eerste hulp bij muggenbulten

Als door een west gestoken, grijp je naar je arm. Nee, het is geen wesp, maar een mug geweest. Het enige wat dit beestje voor je heeft...
 
Mama | 25 jul 2014, 15:10

10 baby's voor het eerst onder water

Met het warme weer wemelt het in het zwembad van de kinderen. Hoewel het je als ouder misschien wel lukt om leuke vakantiekiekjes...
 
Actueel | 25 jul 2014, 14:01

De bijzondere liefde tussen 2 broers

De 6-jarige Lucas kwam ter wereld met een hersenaandoening, waardoor hij niet kon lopen of praten. Met dank aan Noah, zijn twee jaar...
 

Muggen te lijf

Zzzz.... Zzzz...  Zoemt het bij je oren. Je wordt, net als wij, waarschijnlijk gek van de muggen deze dagen. Buiten dat ze je soms uren uit je slaap houden, zijn ze enorm irritant en alles behalve hygiënisch.
Actueel | 25 jul 2014, 13:32
 
 

IJskoffie uit eigen keuken

Snak je naar een kop koffie maar heb je geen zin in een warme drank? Dan is deze ijskoffie van onze Foodblogger Susan Aretz de perfecte uitkomst. Lekker op een zomerse dag!
Culinair | 25 jul 2014, 13:31
 
 

Hope naar Amsterdam

Het Zweedse merk Hope dat in 2001 is opgericht door Ann Ringstrand en Stefan Söderberg, opent eind augustus een winkel in de Amsterdamse 9 Straatjes. Voor Hope dat onder andere werd verkocht via de Nederlandse webwinkel Zenggi, is het de eerste eigen winkel in Nederland.
Modenieuws | 25 jul 2014, 13:19
 
 

Alles over zonbescherming

Je huid beschermen tegen de zon

Maanden heb je er naar uitgekeken en dan is het eindelijk zo ver: zon. Maar die sterkte zonnestralen op een bleke winterhuid kunnen gemakkelijk tot een verbrande huid leiden. Met deze tips bescherm je je huid optimaal tegen de felle zon.
Beauty | 17 jul 2014, 11:21
 
 

Bijzonder weerzien na 77 jaar

Ze was pas zestien jaar toen ze zwanger raakte na een verkrachting. Met pijn in haar hart besloot Minka Disbrow haar dochtertje af te staan. Na ruim 77 jaar zijn moeder en dochter op wel heel bijzondere manier herenigd.
Actueel | 25 jul 2014, 10:53
 
 

Ouders schrijven hilarsch briefje

Je kunt natuurlijk op een briefje schrijven dat je de rest van de dag niet thuis bent. De ouders van deze tiener deden het anders. Het resultaat is hilarisch.
Mama | 25 jul 2014, 09:08
 
 

Vriendschap kent geen leeftijd

Ze woonden al een tijdje naast elkaar, maar het waren de tomatenplantjes van de 89-jarige Erling Kindem die zijn 3-jarige buurman Emmett Rychner over de streep trokken. Sinds de ontdekking van hun gezamenlijke voorliefde zijn de buurmannen onafscheidelijk. Een hartverwarmende vriendschap die helaas niet lang meer kon duren…
Kinderen | 25 jul 2014, 08:47
 
 

VROUW IN BEWEGING

Laatste week van de VROUW-zes-weken-fit-challenge

Maak een mooi beweegschema

Dit is alweer de laatste week van onze allereerste VROUW-challenge. Deze week plan je jouw beweegweek. Binnenkort kun je je weer inschrijven voor een nieuwe challenge. Houd daarom deze site in de gaten. We hopen dat je lekker mee hebt kunnen doen en dat je je een stuk fitter voelt dan voor deze 6 weken.
In beweging | 23 jul 2014, 07:00
 
 

VROUW enquête

Waar praat jij over met je vriendinnen?

Sinds de komst van je kinderen gebeurt het steeds minder vaak, maar des te fijner vind je het als de kans zich weer voordoet om bij te kletsen met je allerbeste vriendin. Wij zijn razendbenieuwd waar jullie tijdens die afspraken met elkaar over praten.
Actueel | 24 jul 2014, 08:21
 
 

Een liefdevolle verrassing

Haar negentiende verjaardag zal de Britse Ella niet snel vergeten. Het meisje ging voor een half jaar op reis naar Australië. Hoewel ze dacht haar verjaardag dit jaar alleen te vieren, had haar vriendje Jack hele andere plannen. Bekijk hier de ontroerende video.
Actueel | 25 jul 2014, 08:43
 
 

Zo houd je de gezinsvakantie leuk

Een lange autorit naar de vakantiebestemming kan jouw geduld en dat van je jongere vakantiegangers flink op de proef stellen. En irritaties op je allereerste vakantiedag is voor niemand leuk. VROUW geeft je daarom tien handige tips om die bengels op de achterbank rustig te houden.
Kinderen | 25 jul 2014, 07:30
 
 

VROUW Tipt:

Duivelse wraak

 

Aflevering 26

Bedgeheimen

‘Heeft er iemand een ‘verlaat de SM-kelder zonder te betalen-kaart’, joelde Rick. ‘Ik’, gilde Bibi terug. ‘Maar je krijg hem lekker...
0
 

VROUW Vertelt

'Ik betrapte hem op heterdaad'

Ook anoniem uw verhaal delen? Mail of schrijf naar: vrouwmagazine@telegraaf.nl of VROUW magazine, Postbus 670, 1000 AR Amsterdam.
0
 

Van suffe sleurhut tot hippe caravan

Het imago van caravans is niet best: ze zijn suf en het interieur is lelijk. In VROUW 31 is te zien dat dit helemaal niet nodig is. De caravan van Melissa Meurkens (38) werd in één dag omgetoverd tot een hip exemplaar. Lees hier hoe je jouw sleurhut kunt pimpen.
0 Magazine | 25 jul 2014, 07:30
 
 

Kort maar krachtig

Van lang naar kort haar? Voor de een is het een nieuw begin, voor de ander een spontane actie. Negen vrouwen gingen in de metamorfose en lieten hun lange lokken kortwieken. In VROUW 31 lees je hun verhalen en zie je de metamorfoses! Neem hier een kijkje achter de schermen.
0 Magazine | 25 jul 2014, 07:30
 
 

De 7 zonden van Isa & Heleen

Isa Hoes (47) speelt de hoofdrol in de verfi lming van De Ontsnapping, een boek van Heleen van Royen (49). Die op haar beurt weer een gastoptreden heeft in de film. Wij troffen beide topvrouwen op de Portugese set!
0 Magazine | 25 jul 2014, 07:30
 
 

Column Daphne

Moobs

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven.  Deze keer heeft ze het over mannenborsten.
0
 

Column Bert

Het gymnasium

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied  tussen man en vrouw.
 

Column Sandra

Lekker relaxen

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze keer heeft ze het over bloeddorstige...
 

'Ga je die zak friet écht opeten?'

Veel vrouwen voelen zich onzeker als ze in bikini over het strand flaneren. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is een wildvreemde die schaamteloos commentaar levert op dat patatje-met dat je net hebt besteld. Het overkwam Emma Maier.
13 Actueel | 24 jul 2014, 16:00
 
 

Stress verhelp je zo

Misschien ken je ze wel, mensen met een hoog stressgehalte. Het zijn de mensen die rondrennen en vliegen en veel bezig zijn met presteren. De zakenvrouw, de directeur en werkende moeder met hun overvolle agenda’s. Of wellicht herken je jezelf hierin.
Verjongingsexpert | 24 jul 2014, 15:58
 
 

'Ik dacht dat het was afgelopen'

De laatste jaren waren voor Louise Schiffmacher (48), kunstenares en echtgenote van tattookoning Henk (62), zeer zwaar. Toen bij haar na hepatitis C ook leverkanker werd ontdekt, leek ze opgegeven. Maar nu gloort er toch weer hoop.
1 Magazine | 25 jul 2014, 07:30
 
 

Weekmenu

Bagels met zalm

0
 

VROUW Shop

arrangement Vlieland

Wanneer je de veerboot (deze boek je met dit arrangement met korting) afstapt krijg je al het gevoel dat je op vakantie bent....
 

Gezond

Tien slanke zomersnacks

 

Beter ’s ochtends of ’s avonds trainen?

We hopen dat ook jij bezig ben om In Beweging te komen met VROUW. Nu kunnen we ons best voorstellen dat er al doende wat vragen bij je oprijzen. Hierbij drie vragen en de antwoorden.
In beweging | 24 jul 2014, 17:20
 
 

Altijd twee paar schoenen kopen

Je zal het maar hebben: twee verschillende schoenmaten, die ook nog eens vier maten van elkaar afwijken.
Mode | 24 jul 2014, 13:37
 
 

Vrouwen gastvrijer voor bouwvakkers

"Wilt u er nog een koekje bij?", deze vraag hoeven bouwvakkers van een man niet te verwachten. Uit een nieuw onderzoek blijkt namelijk dat het vooral vrouwen zijn die bouwvakkers een koekje bij de koffie serveren.
Culinair | 24 jul 2014, 14:25
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen