Praat mee

Als je kind van huis is...

2 Kinderen | 29 jul 2014, 09:09

Na de zomer is het weer zover: duizenden kinderen verlaten het ouderlijk huis om te gaan studeren. Een moment waar veel ouders tegenop zien. Hoewel het bij Barack Obama nog ruim twee jaar duurt, springen de tranen bij de president nu al in de ogen bij het idee dat zijn oudste dochter het nest gaat verlaten. Hoe was dat bij jullie?

Als je kind van huis is...
Actueel | 29 jul 2014, 09:26

'Mijn heupen liegen niet!'

Ga er maar aan staan: met 15 mannen het voltallige repertoire van niemand minder dan Shakira coveren. Deze studenten aan de...
 
Actueel | 29 jul 2014, 08:27

Vrouw ziet oceaan voor het eerst

We racen van huis naar werk naar de supermarkt naar huis. Wanneer heb jij je voor het laatst verwonderd over schoonheid? Van mensen,...
 
Seksuoloog | 28 jul 2014, 20:37

Te moe voor seks

Veel vrouwen die rond deze tijd bij de seksuoloog komen geven aan heel erg moe te zijn. Zo moe, dat ze geen puf meer hebben om te...
 

10 argumenten waarom de regen wel leuk is

Lang leve de regen!

De meeste Nederlanders zijn niet te spreken over het regenachtige weer in ons koude kikkerlandje. Maar de regenbuien zijn zo slecht nog niet. Geloof het of niet, ze hebben wel degelijk een aantal voordelen. VROUW zet ze voor je op een rij.
Actueel | 28 jul 2014, 11:34
 
 

Baby lacht zich door vaccinaties heen

Je kunt er bijna niet aan ontkomen bij het vaccineren: een huilend kind. Maar niet als je op bezoek gaat bij deze dokter. Hij weet namelijk precies hoe hij deze kleine man moet kalmeren. En, wonderbaarlijk genoeg, lukt het hem ook nog. Lief!
Kinderen | 28 jul 2014, 15:38
 
 

Shoppen? Een lijdensweg

Wat is er leuker dan lekker heel veel winkels bij langs te gaan? Veel kleren en schoenen te passen en als de klap op de vuurpijl een welverdiende kop koffie met iets lekkers te nemen? Niets toch?!
13 Actueel | 28 jul 2014, 15:30
 
 

De perfecte thee in 25 seconden

Het is weer om binnen te zitten met een grote pot thee. Twee minuten, vijf of zes minuten of zelfs 12 minuten: zo lang zou je thee moeten laten trekken als je de verpakkingen moet geloven.
Culinair | 28 jul 2014, 14:53
 
 

VROUW IN BEWEGING

Laatste week van de VROUW-zes-weken-fit-challenge

Maak een mooi beweegschema

Dit is alweer de laatste week van onze allereerste VROUW-challenge. Deze week plan je jouw beweegweek. Binnenkort kun je je weer inschrijven voor een nieuwe challenge. Houd daarom deze site in de gaten. We hopen dat je lekker mee hebt kunnen doen en dat je je een stuk fitter voelt dan voor deze 6 weken.
In beweging | 23 jul 2014, 07:00
 
 

Praat mee!

Eerst even 2 jaar proeftrouwen

Vroeger organiseerden ouders een huisfeestje waarbij, heel toevallig, die leuke zoon van hun beste vrienden ook aanwezig was. Het was allang uitgedacht: onze kinderen gaan met elkaar trouwen. Inmiddels – decennia later – bepalen mensen zelf hoe, wanneer, waarom en bovenal, met wie ze trouwen. Onze kinderen nemen die verworven vrijheid hoogstwaarschijnlijk nóg een stapje verder: het zou zomaar eens kunnen dat zij eerst even 2 jaar willen proefdraaien voordat ze hun handtekening definitief onder de huwelijksakte zetten.
13 Verloving & trouwen | 28 jul 2014, 09:24
 
 

Wake-up call na 36ste verjaardag

Pas na onze 36e verjaardag realiseren we ons dat we gezonder moeten leven. We besluiten gezonder te eten, vaker en meer te bewegen en eerder naar bed te gaan.
Gezond | 28 jul 2014, 14:01
 
 

Intelligente dames stuk aantrekkelijker

Ben je er ook nog steeds heilig van overtuigd dat mannen alleen op basis van uiterlijk bepalen of ze geïnteresseerd zijn in een vrouw? Laten we je bij dezen voor eens en altijd geruststellen: dat is niet zo. Uit onderzoek dat is gepubliceerd in de 'America Sociological Journal' blijkt namelijk dat mannen maar één ding écht willen: een intelligente vrouw.
Relatie | 28 jul 2014, 14:21
 
 

VROUW Tipt:

Duivelse wraak

 

Aflevering 27

Onzekere mannen

Soms is er geen mooier geluid dan dat kleine zoemertje dat aangeeft dat er een nieuw bericht binnenkomt op je smartphone. Bibi werd er...
0
 

VROUW Vertelt

'Ik betrapte hem op heterdaad'

Ook anoniem uw verhaal delen? Mail of schrijf naar: vrouwmagazine@telegraaf.nl of VROUW magazine, Postbus 670, 1000 AR Amsterdam.
0
 

10 tips voor een regenachtige middag

Ja, we kunnen heel erg balen van dit treurige weer en de stromende regen, maar we kunnen er ook het beste van maken. Samen met onze kids. Daarom geven wij tien tips voor leuke activiteiten als het regent.
Mama | 28 jul 2014, 11:28
 
 

7 mythes over griep

Hatsjoe! Wat een zomerbui! Om ziek worden te voorkomen, trappen we massaal in zogenaamde volkswijsheden. Maar wat is wel en niet waar als je griep of een verkoudheid wilt voorkomen, waar gaan we de mist in?
Gezond lijf | 28 jul 2014, 11:32
 
 

Mooi en praktisch de regen in

Buiten plenst en giet het enorm en als we de weersvoorspellingen mogen geloven, komen er nog meer regenachtige dagen aan. Balen. Niemand vindt het leuk om als een verzopen katje rond te zwalken.
Mode | 28 jul 2014, 11:25
 
 

Column Daphne

Moobs

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven.  Deze keer heeft ze het over mannenborsten.
0
 

Column Bert

Het gymnasium

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied  tussen man en vrouw.
 

Column Sandra

Lekker relaxen

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze keer heeft ze het over bloeddorstige...
 

Een leugentje om bestwil?

Sommige van deze ‘leugentjes’ blijven je jarenlang bij. Wij snappen best dat kinderen bang kunnen worden van deze uitspraken van ouders…
4 Kinderen | 28 jul 2014, 11:52
 
 

Help, ik ben serieverslaafd!

Wat kan het fijn zijn om jezelf voor bedtijd even helemaal te verliezen in een goede serie. Hoe blij we daar ook van worden, het schijnt niet altijd even goed te zijn voor onze gezondheid...
Actueel | 28 jul 2014, 11:47
 
 

Vier jouw eigen suikerfeestje

Na een volle maand afzien sluiten moslims de ramadan op traditionele wijze af met het Suikerfeest. Een groots feest dat bol staat met bijvoorbeeld Turkse culinaire hoogstandjes. Wil jij jouw eigen Suikerfeestje vieren? VROUW zet voor jou en aantal typische Turkse gerechten op een rij. Smullen maar!
Culinair | 28 jul 2014, 11:06
 
 

Tabouleh op Tunesische wijze

Pak de picknickmand en vul hem met deze lekkere hapjes of dek een buitentafel. Flesje wijn erbij en uw zomerse dag kan niet meer stuk!
0
 

VROUW Shop

arrangement Vlieland

Wanneer je de veerboot (deze boek je met dit arrangement met korting) afstapt krijg je al het gevoel dat je op vakantie bent....
 

Gezond

Tien slanke zomersnacks

 

Inventieve vader doet haar van dochter

De vader in dit filmpje heeft een heel effectieve manier gevonden om het haar van zijn dochter netjes te maken.
Mama | 28 jul 2014, 09:23
 
 

Blog Mama drama

Poppenkast

Bezweet en met een doos donuts kom ik aan op de crèche. Het Grote Zomerfeest is al begonnen en ik smokkel de knalroze caloriebommen langs de suikerpolitie naar de happentafel.  
0 Mama Drama | 28 jul 2014, 07:58
 
 

Als het vuur gedoofd is

Na verloop van tijd dooft de vlam, is het vuur uit jullie relatie en wordt het doodstil in bed. Een nachtkus is de grootste vorm van intimiteit die jullie nog hebben.
40 Seksuoloog | 26 jul 2014, 09:23
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Vrouw ziet zee voor het eerst
Wanneer heb jij je voor het laatst verwonderd over schoonheid? In deze video hoort én ziet een...