Zoeken
  Zoeken met  

Vermist

Breng Morris thuis voor Moederdag

0 Kinderen | 23 apr  08:12

Morris Groenewegen is 18. Vorige week dinsdag ging hij van huis. Hij kwam niet meer terug. Niemand weet waar hij gebleven is. Thuis in Hoorn wacht zijn moeder Agatha (51), die een half jaar geleden weduwe werd, wanhopig op een teken van leven. Want officieel mag haar zoon meerderjarig zijn, in de praktijk is hij nog lang niet volwassen.

Vermist: Morris
0 Daten | 23 apr  08:41

'Vrouw, wees niet sentimenteel!'

Wat als wij nu zouden zeggen dat het beste advies voor een eerste date is dat je absoluut níet in de achteruitkijkspiegel mag kijken...
 
Actueel | 23 apr  05:30

Vrouwen De Rijp over Koningsdag

Het is een drukte van belang in De Rijp, het pittoreske dorpje vlak bij Hoorn waar komend weekend de koninklijke familie op de...
 
Mode | 22 apr  17:23

Prinses Catherine in de herhaling

Niet alleen koningin Máxima hergebruikt haar kleding, ook prinses Catherine staat erom bekend dat ze regelmatig oudere jurken...

 

BlogSterren | Marieke Koppes

Ja zuster, nee zuster….

'Zuster? Weet u waar mijn jas is, want ik wil nu wel naar huis,' zegt een patiënt tegen mij. Ik stap net door de deur van de afdeling, vanavond draai ik een avonddienst. Ik begroet de mevrouw en vraag waarom ze weg wilt.
0 Marieke Koppes-Hage | 23 apr  08:12
 
 

Als George er maar piekfijn uit ziet!

Dat je soms niet kunt voorkomen dat er een flinke klodder spuug op je gloednieuwe jurk komt als je een kleine hebt rondwaggelen, is voor alle moeders een feit. Zo ook voor kersverse mama Kate Middleton; zij accepteert dat haar dure designerjurken soms te lijden hebben onder de 'uitspattingen' van de kleine George.
Kinderen | 22 apr  16:19
 
 

Helft vrouwen keert terug in de cel

Een vrouw een gevangenisstraf opleggen, zodat ze het wel afleert, blijkt niet echt te werken. Maar liefst de helft van de vrouwelijke gevangenen recidiveert binnen één  jaar.
Actueel | 22 apr  15:46
 
 

Even voorstellen!

De 7 BlogSterren van VROUW

Daar zijn ze dan: onze 7 gloednieuwe BlogSterren die allen een ingrijpende verandering meemaken in hun leven. Van talloze pogingen om zwanger te worden tot het overwinnen van borstkanker. Van het uitlopen van de Santiago de Compostella tot het verwerken van de dood van een kind. Elke dag lees je op VROUW.nl over hun avonturen, met een lach en een traan. We stellen ze even voor. Lees je mee?
Blogsterren | 04 apr  11:42
 
 

Column Catherine Keyl

Vriendinnen

Wat is het toch heerlijk begrijpende vriendinnen te hebben! Ik ben op dit moment zonder vaste woon-of verblijfplaats en voor een chaoot als ik is dat een ramp. Mijn huis is verkocht en het nieuwe huis wordt verbouwd, dus ik logeer wisselend bij vrienden.
Catherine | 23 apr  06:30
 
 

Zo laat je jouw peuter bewegen

Steeds meer baby's en peuters zijn te dik. Maar hoe komt dat en hoe kunnen ouders dit voorkomen? VROUW sprak met Yrsa Wagemaker van het Huis voor Beweging.
Mama | 22 apr  15:40
 
 

Kooktips voor de keukenprinses

Of je nu een diner moet bereiden voor Koningsdag, Moederdag of een doordeweekse avond: kooktips zijn altijd handig! Wij hebben er een aantal geselecteerd uit het kookboek de Moestuin.
Culinair | 22 apr  14:15
 
 

VROUW tipt

Flirten voor luilakken

Het wordt ons allemaal wel erg makkelijk gemaakt om een nieuwe liefde te vinden. Na
 

Aflevering 13

De Marilyn van de lage landen

‘Nou ja zeg’, zei Rick, ‘dus die saaie vriendin van jou zit de hele dag vieze sms-jes uit te wisselen met een of andere Italiaan....
 

VROUW Vertelt

'Ik schrok van zijn bekentenis'

"Hij was verliefd op mij geworden"
3
 

Kersverse moeder vaak down

Genieten van je pasgeboren baby is een van de mooiste dingen ter wereld. Echter wanneer je lijdt aan een postnatale depressie kan je dat niets schelen.
Mama | 22 apr  14:30
 
 

'Hij is terug bij zijn vriendin'

Je dacht dat hij zijn vriendin zou verlaten, maar uiteindelijk kiest hij toch weer voor haar. En wat moet jij nu met je gevoelens? Relatiedeskundige Sylvia van der Spek geeft advies.
Relatiedeskundige | 22 apr  14:01
 
 

Depressieve klachten jonge vaders

Jonge vaders hebben het zwaar. Zo neemt bij 68 procent van de jonge vaders het aantal depressieve klachten toe na de geboorte van hun eerste kind.
Mama | 22 apr  12:53
 
 

Column Anousha Nzume

Míjn zoon

'Niet alleen nature maar ook nurture bepaalt wie je bent'
 

Column Bert

Sylvia’s ballen

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
 

column Sandra

Smerig

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze keer heeft ze het over haar paffende...
 

Vrouw krijgt sprookjesaanzoek

Een sprookjeshuwelijk: welke vrouw droomt er niet van? Voor de Vlaamse Emily ging deze droom in vervulling. Haar grote liefde Wesley ging namelijk op zijn knieën in Disneyland!
Actueel | 22 apr  12:59
 
 

Inspirerende straatinterviews

Kunnen jullie ook moeilijk op gang komen na het heerlijke paasweekend? Wellicht zorgen deze bijzondere straatinterviewtjes voor nieuwe energie! Welk verhaal is jullie favoriet en waarom?
0 Actueel | 22 apr  11:51
 
 

Blog: Koud kunstje

Mannen versus de vrouwen

's Ochtends, als ik rond 6 uur opsta, heb ik een ochtendroutine die de mannen steil achterover doet slaan. Eric kan maar niet geloven dat ik een borstel mee heb genomen. Ook al kan ik mijn haar 50 dagen lang niet wassen, ik kam ze wel graag. Uit principe. Eric en Martin hebben geen haar, dus ik begrijp hun verbazing.
2 Koud kunstje | 22 apr  13:24
 
 

Weekmenu

Bloemkool met een avocadosausje en kabeljauw

Om kleintjes te laten opgroeien tot sterke, fitte en energieke kinderen, is een goede start onmisbaar. Maar wat is nou gezond voor een...
0
 

VROUW Reisaanbieding

Asperge arrangement

Speciaal voor u hebben we dit smakelijke asperge arrangement samengesteld zodat u kennis kunt maken met de specialiteiten die Brabant...
 

Sapkuur; schoonmaak voor de inwendige mens

 

Onze feelgood deskundige geeft De peptalk van de week

Ik wil niet op bezoek bij mijn schoonouders

Mijn vriend wil bijna elke week naar zijn ouders toe, maar ik wil eigenlijk niet mee. Mijn schoonfamilie zijn zulke vervelende mensen! We hebben er heel vaak ruzie over want mijn vriend wil dat ik wel mee ga.
Peptalk | 22 apr  12:21
 
 

Wat we kunnen leren van Máxima

Koningin Máxima is in vele onderzoeken uitgeroepen tot de populairste vrouw van Nederland. Wat maakt Máxima zo aantrekkelijk en wat kunnen wij leren van onze koningin?
Actueel | 22 apr  11:25
 
 

Liefdeskoppel sliep 70 jaar niet alleen

Zeventig jaar lang waren de 91-jarige Kenneth en de 92-jarige vrouw Helen onafscheidelijk. Kenneth beloofde zijn grote liefde dat hij haar nooit in de steek zou laten. En die belofte is hij nagekomen. Hij stierf amper 15 uur nadat Helen overleed.
50 Actueel | 22 apr  09:27
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen