Praat mee!

Hoe ver ga jij in bed voor hém?

11 Seks | 21 aug 2014, 11:39

Dirty talk, sm of een triootje: hoeveel heb jij in bed over voor jouw partner? Behoorlijk veel, zo blijkt uit een rondvraag onder vrouwen. Hoe ver ga jij in bed om jouw man tevreden te houden? Heb je wel eens een seksuele handeling gedaan tegen je zin in?  Wat zou jij absoluut nooit doen, ook al zou dit je relatie redden?

Hoe ver ga jij in bed voor hém?
Verloving & trouwen | 21 aug 2014, 15:08

Jouw blik bij huwelijksaanzoek

Het is een onvergetelijk moment en tegelijkertijd waarschijnlijk het meest vergetelijke moment van je leven: je huwelijksaanzoek. Want...
 
Gezonde voeding | 21 aug 2014, 12:59

'Blije baby met geitenmelk'

Zit je met je handen in het haar omdat je geen borstvoeding aan je baby kunt geven en je kindje niet goed reageert op reguliere...
 
Verloving & trouwen | 21 aug 2014, 11:58

Pasgetrouwd stel lijkt tweeling

Dit lijkt wel een eeneiige tweeling, maar dat zijn ze niet. Sterker nog, Dimitri en Alison zijn een heteroseksueel stel dat pas met...
 

Kinderwagens al in vorige eeuw

Een kinderwagen is door de jaren heen een echte accessoire geworden. Een nieuwbakken moeder wil er immers goed uitzien als zij met haar kersverse kindje rond paradeert.
Kinderen | 21 aug 2014, 11:29
 
 

OPROEP

Ode aan je vroegere leraar/lerares

De meester met wie je altijd enorm kon lachen, die je geduldig nog eens alle sommen uitlegde na schooltijd of de juf die je steun en toeverlaat was tijdens de scheiding van je ouders. We hebben allemaal wel een leraar/lerares gehad aan wie we warme herinneringen koesteren.
Actueel | 21 aug 2014, 15:07
 
 

Doe mee aan de prijsvraag

Win Playmobil voor hem of haar!

Playmobil bestaat dit jaar veertig jaar. Reden genoeg om feest te vieren. VROUW mag een aantal spiksplinternieuwe speelsets weggeven van het populaire speelgoedmerk.
Acties | 21 aug 2014, 13:54
 
 

Jan Taminiau wil Katrien Duck kleden

Jan Taminiau heeft nog één grote wens. De ontwerper die de koningsblauwe inhuldigingsjurk voor Koningin Máxima maakte, heeft niet Kate Middleton, Kylie Minogue of Angelina Jolie op zijn lijstje staan, maar Katrien Duck.
Modenieuws | 21 aug 2014, 09:53
 
 

'Mijn hele familie heeft ALS'

Iedereen doet mee aan de Ice Bucket Challenge in de strijd tegen ALS: BN'ers, Hollywood-sterren, politici. En Anthony Carbajal. Onder het mom 'Kiss my ALS' maakte de fotograaf - die zelf aan een erfelijke vorm van ALS lijdt - een filmpje dat je binnen 2 minuten doet schaterlachen en huilen tegelijkertijd. Dit is het enige Ice Bucket-filmpje dat je echt gezien móet hebben...

Actueel | 21 aug 2014, 08:45
 
 

Video

Levensgrote knuffel

Dit meisje heeft deze mega grote hond gebombaardeerd tot haar lievelingsknuffel. Lief!
Kinderen | 21 aug 2014, 08:45
 
 

VROUW tipt

De Tekenatlas: kleuren voor achtplussers

Wat is nou gezelliger dan een kleurend kind aan de keukentafel? Ze zijn een stuk beter aanspreekbaar dan wanneer ze verzonken zijn in...
 

Aflevering 30

Je broer is toch single, klootzak

Het zou verboden moeten zijn zo’n mooie profielfoto op Whatsapp te hebben. Zijn glimmende ogen, dat wipneusje, die kuiltjes in zijn...
0
 

VROUW Vertelt

'We verloren allebei onze baan'

Ook anoniem uw verhaal delen? Mail of schrijf naar: vrouwmagazine@telegraaf.nl of VROUW magazine, Postbus 670, 1000 AR Amsterdam.
18
 

Hilarische terug-naar-school-rap

Niet alleen voor kinderen komt er een hoop op ze af tijdens de eerste schoolweek sinds de zomervakantie, ook voor ouders staat het leven in het teken van schooltassen, lunchpakketjes, schoolattributen en op tijd op school zijn. Ondanks al die stress had de familie Holderness nog genoeg tijd over om een briljante rap te maken over die terug-naar-school-ellende. Kijk mee! Herkenbaar, toch?
Kinderen | 21 aug 2014, 08:27
 
 

De Biechtmoeder

'Dit was niet de zoon die hij voor ogen had'

Ik zie het in zijn blik en hoe hij op hem reageert. Mijn man is niet blij met onze zoon. Of hoe kan ik dat beter zeggen; zijn zoon is anders dan hij had verwacht.
9 Biechtmoeder | 21 aug 2014, 07:34
 
 

Vrouw depressief van thuiszittende man

Wanneer een man met pensioen gaat of om een andere reden stopt met werken, komen er bij hun echtgenote vaak stress, depressies en slapeloosheid voor.
Relatie | 21 aug 2014, 07:57
 
 

Column Daphne

Familiealbum

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over de jaarlijkse vakantiefoto met het...
0
 

Column Bert

Rijke Jopie

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied  tussen man en vrouw.
 

Column Sandra

Rijke vent

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze keer heeft ze het over een golddigger.
 

Vader denkt dochter slim af te zijn

Huilen, tranen met tuiten, huilen met de pet op. Soms krijg je je kinderen gewoon niet in slaap. Deze vader bedacht een heel slim trucje. Maar of het op de lange termijn ook zo'n slimme oplossing blijkt...
Kinderen | 20 aug 2014, 19:10
 
 

Wine-up | Caro

Caro: ‘Mam wat is faken?’

‘Mam, wat is multi-orgastisch klaarkomen?’, schreeuwt dochter (10) vanaf haar strandbedje. Ze kijkt mij van boven een Linda vragend aan. Net als de rest van het zwembad. ‘Ja, vertel eens!’ grijnst een andere Nederlander naast me. ‘Eh...kom maar even hier’, roep ik terug.
1 Wine-up | 20 aug 2014, 14:31
 
 

Scholieren willen gezond eten

Gezond eten op school? Dat kun je volgens scholieren wel op je buik schrijven. Meer dan de helft van de leerlingen is niet tevreden over het aanbod gezond voedsel in de schoolkantine, blijkt uit nieuw onderzoek.
Gezond | 20 aug 2014, 16:06
 
 

Weekmenu

Peentartaar en coquille

Deze gerechten ogen chic, maar ze niet moeilijk om te maken. De opmaak is het halve werk. Zeker geschikt dus om indruk te maken op...
0
 

VROUW Shop

arrangement Vlieland

Wanneer je de veerboot (deze boek je met dit arrangement met korting) afstapt krijg je al het gevoel dat je op vakantie bent....
 

Gezond

Tien slanke zomersnacks

 

Sportbeha is een must

Sporten zonder beha is niet fijn, maar sporten met een gewone beha ook niet. Een speciale sportbeha is dé oplossing. Deze vangt de schokken tijdens je work-out op!
In beweging | 20 aug 2014, 14:41
 
 

Roze wegen alleen voor vrouwen

Heb jij ook zo'n hekel aan mannen die bumperkleven, veel te snel voorbij razen in hun sportauto's en het knipperlicht achterwege laten als ze van baan wisselen? Dan hebben wij nieuws. Een verzekeringsmaatschappij heeft namelijk roze wegen ontwikkeld speciaal voor vrouwelijke bestuurders!
Actueel | 20 aug 2014, 11:42
 
 

Nooit meer een saai bammetje

Nu de scholen weer zijn begonnen, wordt het steeds moeilijker om met een gezonde maaltijd op de proppen te komen. Vooral als je kieskeurige eters in huis hebt en een bammetje prompt wordt afgekeurd. Dus bedacht de Braziliaanse Nívea Salgado de meest kleurrijke, vrolijke, maar vooral gezonde maaltijden voor haar spruit.
Lekker koken | 20 aug 2014, 14:27
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Prachtig: vrouwen krijgen aanzoek
Het is een onvergetelijk moment en tegelijkertijd waarschijnlijk het meest vergetelijke moment van...