VROUW app

Laat je elke dag verrassen!

App | 21 dec 2012, 05:00

Laat je in 2013 elke dag verrassen door de gloednieuwe VROUW app; een inspirerende quote, heerlijk recept, vrolijk filmpje of écht cadeautje. Kies dagelijks je favoriete pakje. Uiteraard kun je jouw foto, recept of spreuk direct via social media delen met je vrienden.

Laat je elke dag verrassen!

VROUW lanceert app

Elke dag een verrassing van VROUW

De feestdagen staan weer voor de deur en dat laat VROUW niet zomaar aan zich voorbij gaan. Dit  jaar leggen wij ook een cadeautje onder jouw kerstboom: met de gloednieuwe VROUW app ontvang je dagelijks een leuke verrassing. Vanaf vandaag gratis te downloaden voor iPhone en Android.
App | 21 dec 2012, 05:00
 
 

Welk cadeau vind je nu in de app?

Iedere dag krijg je een verrassing met de VROUW app zoals een lekker recept, grappig filmpje, foto of leuke quote. Maar je maakt ook kans op een écht cadeautje. Bekijk hier op welke cadeautjes je nú kans maakt in de VROUW app.

App | 21 jan 2013, 14:03
 
 

Pumps, boeken, bodymilk, jurkjes..

Welke cadeautjes zijn er al weggegeven?

Wij vinden het ontzettend leuk dat we de afgelopen tijd al veel vrouwen hebben verrast met echte cadeautjes! Bekijk hier welke cadeautjes tot nu toe zijn weggegeven in de VROUW app.
App | 17 jan 2013, 15:45
 
 

Veelgestelde vragen

Wat kan ik met de VROUW app? Kan ik de artikelen van vrouw.nl of VROUW magazine lezen in de app? Hoe kan ik zien of ik een écht cadeautje heb gewonnen? Lees hier de veelgestelde vragen.
App | 18 jan 2013, 09:26