Winactie

Zondigen tot je een ons weegt

Ze heeft niks met knabbelen op blaadjes groenvoer, is tegen loodzware diëten en weet uit eigen ervaring dat het allerbeste dieet geen dieet is: onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet. In haar gloednieuwe boek 'Zondigen tot je een ons weegt' leert ze ons wat je allemaal wel mag eten in plaats van wat je niet mag. Klinkt ons als muziek in de oren! Of beter: als cupcakes in je mond... Wij geven 5 exemplaren weg!
Acties | 31 okt 2014, 15:24
 
 

Win filmkaartjes voor Pak van mijn Hart!

Vanaf 6 november draait de romantische komedie Pak van mijn Hart in de bioscoop. De feelgood film voor de feestdagen! VROUW geeft 25x 2 filmkaartjes weg.
vrouw | 31 okt 2014, 10:21
 
 

VROUW magazine 45

Win het boek 'Buskruit met peuters'

'Dat doet-ie anders nooit,' is een herkenbare uitspraak voor moeders met peuters. Om hen door deze uitdagende fase heen te helpen, schreven Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff en Marieke Wigmans-Bremers (goed voor in totaal negen kinderen!) het boek 'Buskruit met peuters'.
Acties | 31 okt 2014, 07:00
 
 

VROUW magazine 45

Win het boek 'Kinderhater'

Guido den Aantrekker (48), roddeljournalist, schreef de autobiografische roman 'De Kinderhater': een meedogenloze journalist, 'allergisch' voor een gezapig leven, valt voor een vrouw die al moeder is. Als zij onverwacht zwanger raakt, beseft-ie dat hij wel degelijk vader wil worden. Maar dan verliezen ze het kindje.
Acties | 31 okt 2014, 07:00
 
 

Winactie

Win het boek 'Good Food'

Red Bull, zure matten, donuts, kebab en broodjes tonijnsalade – jarenlang leefde Laurianne Ruhé van suikerkick naar suikerdip en dat de hele dag door. Tot haar lichaam het letterlijk opgaf. Ze bleek pfeiffer, CMV en een chronisch B12-tekort te hebben.
Acties | 31 okt 2014, 07:00
 
 

WINACTIE: Boek: De erfenis van Elizabeth

Moeders en dochters en een geheim

De erfenis van Elizabeth is een meeslepende, spannende roman over liefde, verlangen en de band tussen een moeder en haar dochter. Kans maken op dit boek? Dat kan! VROUW geeft namelijk 20 exemplaren weg. 
Acties | 21 okt 2014, 13:11
 
 

Winactie

Een balansdag met Michael Pilarczyk

Soms raast het leven aan je voorbij. Mét stress, maar zonder dat je echt beseft dat dit, het hier en nu, het leven ís. Op 2 november gaat Michael Pilarczyk je samen met zijn team van experts helpen om even op de pauzeknop te drukken. Met SlimFitCode leer je op die dag hoe je gezond en in balans kunt leven. VROUW geeft 10 x 2 kaartjes weg.
Acties | 30 sep 2014, 08:04
 
 

Win kaarten voor 75e Relatieplanet single feest

Hoe leuk is speeddaten en win kaarten

Een singlesfeest en dan ook nog speeddaten? Dat vond Johanna Doberitz, chef mode en lifestyle van VROUW, allemaal veel te exotisch indertijd, toen ze vrolijk aan het internet-daten was. "Het schoot allemaal niet echt op met die dates via het net!"
Daten & relatie | 25 sep 2014, 14:31
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep 2012, 10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul 2008, 16:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen