Winnen

Maak kans op filmkaarten voor De Ontsnapping

De film vertelt, net als het gelijknamige boek van Heleen van Royen, het verhaal van Julia. Zij wil niets liever dan ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het gezinsleven. Om die droom te realiseren reist ze af naar Portugal in de hoop daar het grote geluk te vinden.
Acties | 24 apr 2015, 07:23
 
 

Winnen

Maak kans op het boek Aandacht Voor Seks

Heb jij wel eens minder zin in een vrijpartij met je partner, hou je van variatie maar weet je niet hoe of hoe zorg je voor de beste vrijpartij? Seksuologe Astrid Kremers weet wel raad met zulke vragen. Zij heeft haar columns gebundeld en je maakt nu kans op haar verzamelwerk!
Acties | 17 apr 2015, 07:23
 
 

Winnen

Maak kans op het boek Wat Eten We Vandaag

Uren in de keuken staan en dan een heerlijke maaltijd op tafel zetten? Dat hoeft helemaal niet, aldus VROUW's foodblogger Susan Aretz. In haar nieuwe boek Wat Eten We Vandaag geeft zij tips voor gevarieerde, seizoensgebonden, gemakkelijke en vooral lekkere recepten.
Acties | 17 apr 2015, 07:23
 
 

Winnen

Het boek Het Oudste Dochter Effect

Doutzen Kroes, Hilary Clinton, Angela Merkel… wat hebben ze met elkaar gemeen, behalve het beroemd zijn? Ze waren de oudste dochter. En die plek in een gezin is veelzeggend, zeggen Lisette Schuitemaker en Wies Enthoven, auteurs van het boek Het Oudste Dochter Effect. Herkenbaar, zelfs voor 'latere' dochters!
Acties | 10 apr 2015, 07:24
 
 

Win kaartjes voor de voorpremière van de film La Famille Bélier!

Vanaf 16 april draait La Famille Bélier in de bioscoop, een Franse komedie over de familie Bélier, een gezin waarvan iedereen doof is behalve de oudste dochter Paula. VROUW organiseert een exclusieve voorpremière. Maak kans op 4 kaarten!
Acties | 07 apr 2015, 16:59
 
 

Winnen

Hou ze zoet met Pasen

Altijd weer een uitdaging om de kids bezig te houden tijdens feestdagen en vakanties? Niet als je deze spellen-met-een-Paastintje inzet.

Acties | 03 apr 2015, 07:24
 
 

Exclusieve voorpremière

Win kaarten voor De Ontsnapping!

Vanaf 30 april draait De Ontsnapping in de bioscoop, een Nederlandse drama film naar de gelijknamige bestseller van Heleen van Rooijen. Op  zondag 26 april organiseert VROUW een exclusieve voorpremière!
Ben jij erbij?
Acties | 03 apr 2015, 00:00
 
 

Winnen

Maak kans op het boek Zaai, Oogst en Eet van Jo Whittingham

Het VROUW Magazine week 13 staat in het teken van het boerenleven. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Toch kom je al een heel eind met een tuin. Misschien zelfs met een moestuintje dat tegenwoordig erg gemakkelijk aan te leggen is. Maak nu kans op het boek Zaai, Oogst en Eet! dat je helpt bij het onderhouden van een moestijn.
Acties | 20 mrt 2015, 07:23
 
 

Winnen

Maak kans op het album Voyage van Lavinia Meijer

Al op 9-jarige leeftijd begon de in Zuid-Korea geboren Nederlandse Lavinia Meijer met harpspelen. Nu meer dan twintig jaar later en veel ervaring rijker heeft zij het mooie album Voyage opgenomen. VROUW mag vijftien exemplaren weggeven.
Acties | 20 mrt 2015, 07:24
 
 

Winnen

Maak kans op het boek De Zes Levens Van Sophie

Hannah en Sophie doen op twaalfjarige leeftijd alles samen. Wanneer ze na een feestje nog een nachtwandeling maken door de bossen, verdwijnt Sophie. Jaren later besluit Hannah op zoek te gaan naar antwoorden.
Acties | 13 mrt 2015, 07:28
 
 

Winnen

Gratis een weekend naar Málaga om te shoppen

Zin om met zijn tweeën een weekendje te shoppen in Malaga aan de de Spaanse costa? Samen met je zus, je vriendin, je dochter of je moeder maak je kans op een verblijf voor twee personen in Málaga!
Acties | 13 mrt 2015, 07:27
 
 

Oproep

Mam, vertel eens over jezelf

Elma van Vliet (41) bedacht tien jaar geleden het invulboek Mam, vertel eens. Inmiddels is het boek er in divers varianten. In april verschijnt een nieuwe uitgave van het boek. 
Magazine | 27 feb 2015, 06:32
 
 

Doe mee en win prachtige prijzen

Een trendy hardloopoutfit van Casall, een overnachting in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout... Dit en nog veel meer prijzen kun je winnen als je meedoet aan de Tulpenrun.
Tulpenrun | 06 feb 2015, 06:30
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep 2012, 10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul 2008, 16:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Dove baby hoort moeder voor het...
Een 9 weken oude baby heeft voor het eerst in zijn leven de stem van zijn moeder gehoord. Elijah...