Winactie

Win een VIP-presentatie en lunch met Esther Kreukniet

'En Passant' is het vierde boek van thrillerschrijfster Esther Kreukniet (45). Ze heeft een relatie met Arthur en woont met zoon Bo (14) in Oostvoorne. Op 14 oktober is er een feestelijke lunch om het glas te heffen op Esthers nieuwe thriller.
Acties | 29 sep 2014, 17:02
 
 

Win jouw nieuwe favoriete jurk van Expresso Fashion

Dit jaar bestaat Expresso Fashion 30 jaar! En ze brengen een ode aan het ultiem vrouwelijke kledingstuk: de jurk. Vier het jubileum met Expresso mee en doe mee aan de winactie. Wie weet win jij jouw nieuwe favoriete jurk!
vrouw | 29 sep 2014, 13:10
 
 

Winactie

Een balansdag met Michael Pilarczyk

Soms raast het leven aan je voorbij. Mét stress, maar zonder dat je echt beseft dat dit, het hier en nu, het leven ís. Op 2 november gaat Michael Pilarczyk je samen met zijn team van experts helpen om even op de pauzeknop te drukken. Met SlimFitCode leer je op die dag hoe je gezond en in balans kunt leven. VROUW geeft 10 x 2 kaartjes weg.
Acties | 30 sep 2014, 08:04
 
 

Win kaarten voor 75e Relatieplanet single feest

Hoe leuk is speeddaten en win kaarten

Een singlesfeest en dan ook nog speeddaten? Dat vond Johanna Doberitz, chef mode en lifestyle van VROUW, allemaal veel te exotisch indertijd, toen ze vrolijk aan het internet-daten was. "Het schoot allemaal niet echt op met die dates via het net!"
Daten & relatie | 25 sep 2014, 14:31
 
 

Winactie

'Kinderen voor Kinderen Live in Concert', 'Feest!' & 'Waanzinnig gedroomd'

We geven 3x4 kaarten weg voor Kinderen voor Kinderen Live in Concert op zondagochtend 12 oktober in Carré in Amsterdam, 10 x Feest!, de 35e cd van Kinderen voor Kinderen met 12 nieuwe nummers die nu te koop is, maar ook 20 x het boek Waanzinnig gedroomd, met de bekendste liedjes van 35 jaar Kinderen voor Kinderen, dat in oktober verschijnt.
Acties | 26 sep 2014, 09:01
 
 

Win het boek Puur eten (dat je gelukkig maakt)

Culinair auteur Pascale Naessens uit Vlaanderen heeft onlangs het boek ‘Puur eten (dat je gelukkig maakt)’ geschreven en heeft een ware beweging op gang gezet: mensen mogen weer genieten van eten! En dat terwijl ze tegelijkertijd gezonder worden en afvallen. VROUW mag 15 exemplaren weggeven.
Acties | 22 sep 2014, 15:57
 
 

Win het kookboek Ristorante Da Gigino

Italianen weten als geen ander wat lekker eten is. En daar genieten ze bij voorkeur niet alleen van, dat delen ze met familie. In de VROUW glossy zijn een paar recepten te vinden uit het kookboek 'Ristorante de Gigino – Aan tafel met familie in Sorrento'. VROUW mag 25 exemplaren weggeven.
Glossy | 10 sep 2014, 14:44
 
 

Gezocht: leukste buurman van Nederland!

Trouw neemt hij jouw stoep altijd mee als hij zijn voortuin aan het vegen is. Vraag je om een kopje suiker, dan krijg je standaard het hele pak. En bovenal: hij is leuk, lief en staat dag en nacht voor je klaar. Kortom: hij is de leukste buurman van Nederland. VROUW organiseert de Leukste Buurman van Nederland verkiezing, maar daarvoor hebben we wel eerst jullie input nodig. Dus: geef die leuke buurman hier op en maak beiden kans op een weekendje weg!
15 Actueel | 25 jun 2014, 07:52
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep 2012, 10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul 2008, 16:28
 
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen