Zoeken
  Zoeken met  
15.9 °C
WZW5
 
files 221
190 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

Win: Koningsdagprijzen!

De eerste Koningsdag nadert met rasse schreden. En dus duik je in je kledingkast. Tot je schrik zie je dat je helemaal niets passends in je kast hebt hangen. Gelukkig geeft VROUW.nl tal van fijne Koningsdagprijzen van Stad.nl weg. Doe snel mee!
Acties | 14 apr  09:46
 
 

Win RevitaLash wimperserum!

Lente! Dat betekent úren op het terras, een lekker drankje erbij, mensen kijken en soms stiekem een beetje flirten. En bij dat laatste kun je wel wat hulp gebruiken, want helaas ben je niet gezegend met natuurlijk lange wimpers. Komt dat even goed uit! VROUW.nl geeft namelijk 5 wimperserums weg van RevitaLash.
Acties | 14 apr  00:00
 
 

Beleef de Palingsound

De Palingsound bestaat 50 jaar! Om dat jubileum te vieren gaat The Mon Amour Band, de band van o.a. ex-BZN-drummer Jack Veerman, dit najaar langs theaters. In een twee uur durende show wordt het publiek meegenomen naar het verleden en heden van de Volendamse hits en alles komt aan bod in muziek én beeld: van BZN en The Cats tot Jan Smit, Nick & Simon en 3JS. Voor meer info en kaarten: www.mon-amour.nl. 
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Win een exclusieve SOOF thuispremière

SOOF gemist in de bioscoop? Maak dan nu kans op een feestelijke thuispremière en ga mét Dan Karaty en Fedja van Huêt over de rode loper!
Acties | 11 apr  00:00
 
 

Win

Win de nieuwe Jeffrey Wijnberg

Onze eigen columnist en psychotherapeut Jeffrey Wijnberg komt met een nieuw boek: De zin van onzin. En natuurlijk mag VROUW een aantal exemplaren cadeau doen aan vaste lezers.
Acties | 04 apr  11:52
 
 

VROUW geeft 50 dvd's weg!

WINNEN: FILM DIANA

Wie kent niet het sprookjesachtige maar ook zo tragische levensverhaal van de Britse prinses Diana. De actrice Naomi Watts zet haar prachtig neer in de film over haar leven. VROUW geeft 50 dvd's weg. Heerlijk om naar te kijken samen met je vriendinnen op de bank.
Acties | 25 mrt  16:07
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep  10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul  16:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Als de man van huis is
Altijd al benieuwd geweest wat er eigenlijk gebeurt als mannen samen op stap gaan? Dit...