Winactie

Baden in zomerse sferen

Uiteindelijk is het volop zomer! De ideale tijd om te ontspannen, even adem te halen en bij te komen van een druk, bevlogen jaar. Kortom: tijd voor wat me-time. En hoe beter dan dat te doen met een goed gevulde beautycase van THERME? VROUW.nl mag 50 beautycases weggeven. Haal diep adem en...doe mee!
Acties | 15 jul 2014, 21:21
 
 

Win een weekend naar Disneyland Paris

Oproep: Wie maakt de lekkerste Ratatouille?

Eén van de leukste Disneyhelden is rat Rémy uit Ratatouille. Maakt u zelf een waanzinnig lekkere ratatouille? Geef ons het recept en wie weet mag u van 22 t/m 24 augustus samen met uw dochter naar Disneyland Paris!
Acties | 11 jul 2014, 06:30
 
 

Win kaarten voor de show van Kasper van Kooten!

De één kent hem van Allstars, de ander van zijn liedjes, theatervoorstellingen of boeken. Dan hebben we het natuurlijk over Kasper van Kooten.
Acties | 11 jul 2014, 06:30
 
 

VROUW in beweging

Win een sportclinic voor jou en je vriendinnen!

Geef jullie op voor Team van de Maand! Heb jij vriendinnen met wie je regelmatig op pad gaat om fitter te worden? Door bijvoorbeeld wekelijks door de duinen te rennen of een heel eind te fietsen?
In beweging | 13 jun 2014, 12:13
 
 

Win het boek De Karp-methode

Iedere ouder die ooit een huilbaby heeft gehad weet hoe uitgeput je kunt raken, hoe verdrietig en hoe hard de val is, vanaf je roze wolk. Maar heb je wel eens gehoord van De Karp-methode? We mogen tien boeken weggeven.
Kinderen | 04 jun 2014, 15:34
 
 

Gezocht: leukste buurman van Nederland!

Trouw neemt hij jouw stoep altijd mee als hij zijn voortuin aan het vegen is. Vraag je om een kopje suiker, dan krijg je standaard het hele pak. En bovenal: hij is leuk, lief en staat dag en nacht voor je klaar. Kortom: hij is de leukste buurman van Nederland. VROUW organiseert de Leukste Buurman van Nederland verkiezing, maar daarvoor hebben we wel eerst jullie input nodig. Dus: geef die leuke buurman hier op en maak beiden kans op een weekendje weg!
15 Actueel | 25 jun 2014, 07:52
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep 2012, 10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul 2008, 16:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen