Winnen

Maak kans op een heerlijk Paaspakket

Met Pasen genieten we samen van een lekker lang weekend met goed gezelschap en de lekkerste lentegerechten zoals je kunt lezen in het weekmenu uit VROUW magazine week 14. Het wordt een lekker Pasen met het uitgebreide Delicieux-assortiment van Lidl.
Acties | 27 mrt 2015, 07:22
 
 

Winnen

Maak kans op filmkaartjes voor Suite Française

De oorlogsroman Suite Française is nu verfilmd! Het is het jaar 1940 in Frankrijk. De man van Lucille is krijgsgevangen genomen en terwijl ze wacht op nieuws, bereikt de oorlog het dorp waar ze woont met haar strenge schoonmoeder. Dan trekt een Duitse officier bij hen in... VROUW mag 10 x 2 kaarten weggeven.
Acties | 27 mrt 2015, 07:22
 
 

Winnen

Maak kans op het boek Het Stiefparadijs

Samen zit je nog op een roze wolk. Jullie zijn verliefd, hebben allebei kinderen uit een eerder huwelijk en zien het dus helemaal zitten. Dan blijkt dat het allemaal niet zo gemakkelijk gaat als je verwacht én gehoopt had.
Acties | 27 mrt 2015, 07:22
 
 

Winnen

Maak kans op het boek Zaai, Oogst en Eet van Jo Whittingham

Het VROUW Magazine week 13 staat in het teken van het boerenleven. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Toch kom je al een heel eind met een tuin. Misschien zelfs met een moestuintje dat tegenwoordig erg gemakkelijk aan te leggen is. Maak nu kans op het boek Zaai, Oogst en Eet! dat je helpt bij het onderhouden van een moestijn.
Acties | 20 mrt 2015, 07:23
 
 

Winnen

Maak kans op het album Voyage van Lavinia Meijer

Al op 9-jarige leeftijd begon de in Zuid-Korea geboren Nederlandse Lavinia Meijer met harpspelen. Nu meer dan twintig jaar later en veel ervaring rijker heeft zij het mooie album Voyage opgenomen. VROUW mag vijftien exemplaren weggeven.
Acties | 20 mrt 2015, 07:24
 
 

Winnen

Maak kans op het boek De Zes Levens Van Sophie

Hannah en Sophie doen op twaalfjarige leeftijd alles samen. Wanneer ze na een feestje nog een nachtwandeling maken door de bossen, verdwijnt Sophie. Jaren later besluit Hannah op zoek te gaan naar antwoorden.
Acties | 13 mrt 2015, 07:28
 
 

Winnen

Gratis een weekend naar Málaga om te shoppen

Zin om met zijn tweeën een weekendje te shoppen in Malaga aan de de Spaanse costa? Samen met je zus, je vriendin, je dochter of je moeder maak je kans op een verblijf voor twee personen in Málaga!
Acties | 13 mrt 2015, 07:27
 
 

Oproep

Mam, vertel eens over jezelf

Elma van Vliet (41) bedacht tien jaar geleden het invulboek Mam, vertel eens. Inmiddels is het boek er in divers varianten. In april verschijnt een nieuwe uitgave van het boek. 
Magazine | 27 feb 2015, 06:32
 
 

Doe mee en win prachtige prijzen

Een trendy hardloopoutfit van Casall, een overnachting in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout... Dit en nog veel meer prijzen kun je winnen als je meedoet aan de Tulpenrun.
Tulpenrun | 06 feb 2015, 06:30
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep 2012, 10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul 2008, 16:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
En dan verschijnt Ed Sheeran...
De eerste dans is altijd een ontroerend moment. Al hield bij Kya en Matt bijna niemand het droog op...