Winnen

Premièrekaarten voor Maya - Eerste Vlucht

Je keek zelf naar haar tv-serie of misschien keek je wel met je kinderen mee: Maya de Bij, het bijtje dat weigert in de bijenkorf te blijven, maar de grote, wijde wereld wil ontdekken. Op 5 oktober zoemt Maya voor het eerst ook in de Nederlandse bioscopen rond en jíj maakt kans op bij de première te zijn! VROUW.nl geeft namelijk 50x4 rode loperkaarten de film 'Maya - Eerste vlucht' weg!
Acties | 18 sep 2014, 16:30
 
 

VROUW magazine

Win het boek 'De Midlifeclub'

Hoofdpersoon Frankie beseft dat ze van aantrekkelijke, ondernemende vrouw is 'ingekakt' tot grijze muis. Na een verhuizing ontmoet ze drie sprankelende vrouwen en gaat met hen mee op vakantie naar Frankrijk. Maar hoe meer ze ontdekt over haar leven en haar voorgangster in de 'club', hoe spannender...
Magazine | 19 sep 2014, 08:00
 
 

VROUW magazine

Win het boek 'Eibertje Kiest'

Eibertje van Halteren (29) studeerde Voeding en Diëtetiek en specialiseerde zich in de levensmiddelindustrie. In haar tweede boek 'Eibertje Kiest' vergelijkt ze producten uit de supermarkt en leert ze ons gezonde(re) keuzes te maken.
Acties | 12 sep 2014, 09:00
 
 

Win het kookboek Ristorante Da Gigino

Italianen weten als geen ander wat lekker eten is. En daar genieten ze bij voorkeur niet alleen van, dat delen ze met familie. In de VROUW glossy zijn een paar recepten te vinden uit het kookboek 'Ristorante de Gigino – Aan tafel met familie in Sorrento'. VROUW mag 25 exemplaren weggeven.
Glossy | 10 sep 2014, 14:44
 
 

VROUW in beweging

Win een sportclinic voor jou en je vriendinnen!

Geef jullie op voor Team van de Maand! Heb jij vriendinnen met wie je regelmatig op pad gaat om fitter te worden? Door bijvoorbeeld wekelijks door de duinen te rennen of een heel eind te fietsen?
In beweging | 13 jun 2014, 12:13
 
 

Gezocht: leukste buurman van Nederland!

Trouw neemt hij jouw stoep altijd mee als hij zijn voortuin aan het vegen is. Vraag je om een kopje suiker, dan krijg je standaard het hele pak. En bovenal: hij is leuk, lief en staat dag en nacht voor je klaar. Kortom: hij is de leukste buurman van Nederland. VROUW organiseert de Leukste Buurman van Nederland verkiezing, maar daarvoor hebben we wel eerst jullie input nodig. Dus: geef die leuke buurman hier op en maak beiden kans op een weekendje weg!
15 Actueel | 25 jun 2014, 07:52
 
 

Winnaars prijsvragen VROUW

Ben jij de gelukkige winnares?

Hier vind je een overzicht van alle winnaars van prijsvragen in VROUW Magazine en op VROUW.nl.
Acties | 27 sep 2012, 10:08
 
 

Algemene Spelvoorwaarden VROUW

Op de spellen van VROUW zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier lezen.
Acties | 11 jul 2008, 16:28
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Kleuter negeert protocol en vliegt...
Een militair protocol? Het kon deze kleuter gestolen worden! Na een missie van negen maanden in...