video

'Wij zoeken kleding!'

Hilarisch! Dit half blote voetbalelftal is op zoek naar een kledingsponsor. De manier waarop ze dat doen verdient een mooie plek op VROUW.nl!

Actueel | 02 okt 2014, 11:50
 
 

Tips

Vijf tips om je kast op te ruimen

Nu de herfst haar intrede heeft gedaan, wordt het tijd om alle zomerse jurkjes, rokjes en bloemige prints te vervangen door wollen truien en spijkerbroeken. Helaas nemen die kleren voor het najaar veel meer ruimte in beslag dan die zomerse niemendalletjes en dus moet er ruimte gemaakt worden in de kast. Een rotklus, maar wel met een fijn resultaat: een overzichtelijke kast. Hier wat tips om je kast netjes te krijgen en te houden.

Actueel | 02 okt 2014, 10:43
 
 

Bijzonder: knaapje met spierziekte zet eerste stapjes

De eerste stapjes van een kind zijn bijzonder voor iedere ouder, maar voor de vader en moeder van de kleine Jenson was dit moment wel heel speciaal. Bij het kleintje werd een jaar geleden een spierziekte ontdekt, waardoor Jenson volgens artsen nooit zou kunnen lopen. Het jochie had echter andere plannen.

Actueel | 01 okt 2014, 14:57
 
 

Daten met duizend Facebookvrienden

Je bent waarschijnlijk niet de enige met een waslijst aan Facebookvrienden. Maar als je heel eerlijk bent: hoe goed ken je al deze vrienden nou eigenlijk? Precies! De 28-jarige Matt bedacht een briljant idee om al zijn duizend virtuele vrienden te leren kennen: koffie-dates!

Actueel | 01 okt 2014, 14:57
 
 

Oproep

Bijzondere huisdieren gezocht

Aankomende zaterdag is het Dierendag. Voor deze feestdag zijn wij op zoek naar vrouwen die een bijzondere band hebben met hun huisdier. Is jouw hond, kat of paard jouw steun en toeverlaat en verdient het op 4 oktober zeker een extra bakje voer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Actueel | 01 okt 2014, 12:07
 
 

Video

Hilarisch: baby toont spierballen!

Een gespierd lichaam: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. In deze hilarische video leert een vader zijn piepjonge zoontje hoe hij als een echte man zijn spierballen toont. En het kleintje? Die heeft het verrassend snel onder de knie.

Actueel | 01 okt 2014, 09:05
 
 

Oproep

Wie verdient er een metamorfose?

Hoe lekker zou het zijn: een dagje in de salon van Rob Peetoom verwend worden met een nieuwe coupe, mooie make-up, een gloednieuwe outfit en dan ook nog een fotoshoot voor VROUW Magazine. VROUW wil 5 vrouwen, die een heftige tijd achter de rug hebben en dit dus echt verdienen, hier mee verwennen.

Actueel | 01 okt 2014, 08:46
 
 

Kinderboekenweek

"Liefde redde mijn leven"

Het is weer zover: de kinderboekenweek gaat vandaag officieel van start. Naar aanleiding van deze feestelijke week sprak VROUW met Nadine Witteman, schrijfster van een nieuw kinderboek met een wel heel bijzondere missie.

Actueel | 01 okt 2014, 07:00
 
 

Vernoemd naar godin, geassocieerd met terreur

Je zult maar Isis heten…

In Nederland heten ongeveer 2500 meisjes en vrouwen Isis. Ze zijn vernoemd naar de Egyptische godin van de vruchtbaarheid. Tot voor kort waren ze stuk voor stuk dik tevreden met hun bijzondere voornaam. Totdat een terreurbeweging diezelfde naam ging voeren. Hoewel ISIS zichzelf inmiddels IS noemt, is het leed geschied.

Actueel | 01 okt 2014, 05:30
 
 

Nationale Broer en Zus Dag

10 hartverwarmende brieven van zussen aan hun broers

Gisteren was het Nationale Broer en Zus dag. Om alle broers in Nederland eens in het zonnetje te zetten, riep VROUW jullie op om een brief te schrijven aan broertjelief. De allermooiste brieven en foto's zie je hier!

0 Actueel | 30 sep 2014, 11:55
 
 

Video

Wat als vrouwen mannen na zouden roepen?

Goede vraag. Als wij mannen na zouden fluiten en roepen, zou er namelijk dit gebeuren.

Actueel | 30 sep 2014, 09:15
 
 

Video

Hilarische video: meisje drijft haar zin door!

Niet alleen naar de speeltuin? Dat zullen we nog wel eens zien! Deze vader moet namelijk niet denken dat hij zijn dochtertje iets kan verbieden. Het schattige meisje doet toch lekker wat ze zelf wil. Kijk en lach mee!

Kinderen | 30 sep 2014, 09:06
 
 

Praat mee!

Mijn kind in een seksvideo

De seksvideo's van Dave Roelvink: ze gingen het hele internet over. Het blijkt dat het meisje in deze beruchte video niet de enige is die zich op de gevoelige plaat laat vastleggen. Er circuleren steeds meer filmpjes op het web waarop jonge meisjes seksuele handelingen verrichten.

78 Actueel | 30 sep 2014, 08:52
 
 

Oproep

'Aan de allerliefste broer ooit'

Morgen is het Broer en Zus-dag. De bedoeling van deze dag is dat broers en zussen elkaar eens per jaar laten weten hoeveel ze van elkaar houden. Je broer is je eeuwige vriend, je bent met hem opgegroeid. Hij beschermde je voor jongens met kwade bedoelingen of jij was juist de oudere zus die hem altijd beschermde. Een broer is een vriend die altijd voor je klaar staat.

Actueel | 29 sep 2014, 14:35
 
 

Michou Basu blogt...

Jean Paul Gaultier The Musical?

Kan iemand mij helpen aan het telefoonnummer van Joop van den Ende? Hieronder zal ik uitleggen waarom ik daar naar op zoek ben.

Michou Basu | 29 sep 2014, 08:06
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Voetballers in onderbroek hebben...
Hilarisch! Dit half blote voetbalelftal is op zoek naar een kledingsponsor. De manier waarop ze dat...