Vrouwelijke baas al gauw 'bazig en gemeen'

Mannen die de leiding hebben, worden sterk en daadkrachtig genoemd. Neemt een vrouw de leiding, is ze al snel bazig en gemeen. Betekent dat dan dat het zijn van een dominante baas anders is voor een vrouw dan voor een man?

66 Actueel | 22 okt 2014, 07:58
 
 

Heerlijke gerechten boordevol vitamine B12

Volgens Engelse wetenschappers breekt vitamine B12 in sommige organismen 'gevaarlijke, moeilijk, afbreekbare gifstoffen'. Dat schrijft het tijdschrift Nature. Zo gaat het hoofdpijn, krampen en migraine tegen. Ook doet vitamine B12 wonderen bij vrouwen met dun haar en hebben zelfs pasgeboren baby’s er baat bij.

Actueel | 21 okt 2014, 15:54
 
 

Survivalkit voor een stormachtige dag

Na een zonnig weekend is vandaag toch echt de eerste herfststorm op komst! Moet jij de deur uit? Vergeet dan vooral deze superhandige survivalkit niet! Dan ga je in ieder geval nog een beetje voorbereid op stap, voor zover dat lukt ...

Actueel | 21 okt 2014, 14:34
 
 

Zieke vader neemt verhaaltjes op voor zijn zoon

Ian Davis kreeg drie jaar geleden te horen dat hij is getroffen door een motoneuronziekte, een spierziekte waarbij de spieren verslappen door een afwijking in de zenuwcellen. Wat doe je als je te horen krijgt dat je niet lang meer te leven hebt, vraag je je dan af. Ian Davis begon filmpjes op te nemen voor zijn zoontje.

Actueel | 21 okt 2014, 13:17
 
 

Video

Vanaf nu strijkt hij altijd zijn eigen overhemden

Beweert jouw man ook dat hij zijn eigen overhemden niet kan (of is het: niet wil?) strijken? Dan hebben wij de ultieme oplossing! Bekijk deze handige video vanavond met manlief en hij heeft nooit meer een excuus ...

Actueel | 21 okt 2014, 11:27
 
 

Verpleegster schrijft brief aan overleden ebola-patiënt

Het ebola-virus grijpt om zich heen. Hartverscheurende beelden, foto's en brieven duiken op in de media, waaronder deze ontroerende brief van een verpleegster aan Thomas Dunca, de eerste man met ebola in de VS. Zijn verpleegster brengt op een bijzondere manier een ode aan de inmiddels overleden Dunca, die zij dagenlang verzorgde.

Actueel | 21 okt 2014, 11:25
 
 

Meisje deelt abortus met de hele wereld

Stel je voor: nietsvermoedend open je 's ochtends je Facebookpagina als er plots een bericht van je dochter voorbij komt waarin ze open en bloot de hele wereld laat weten dat ze vandaag haar ongeboren kindje laat weghalen. Iets wat niet in goede aarde valt bij andere Facebookgebruikers: "Voed haar eens op, wat een respectloze status."

Actueel | 21 okt 2014, 08:45
 
 

Moeder voert actie voor gepeste dochter

‘Wat goed van je!’ is normaal gesproken de reactie die je hoort als je je haren afknipt en doneert aan het goede doel. Jetta (10) uit Ohio deed het, maar zij hoorde op school heel andere geluiden. Zij werd gepest, maar haar moeder laat het er niet bij zitten.

Actueel | 21 okt 2014, 08:03
 
 

Aan de schandpaal door Twitter

Als een onbekende man je op straat zomaar betast, dan ben je daar waarschijnlijk niet van gediend. Maar wat doe je op zo’n moment? Julia Marquand uit Seattle maakte het dit weekend mee, een man betastte haar. Vervolgens wist ze met haar telefoon een foto van hem te maken en daarmee wist ze de man op te sporen, via Twitter.

Actueel | 20 okt 2014, 15:16
 
 

Meisje stuurt hilarische brief aan ouders

Dan heb je als ouder zo goed je best gedaan om vol te houden dat de tandenfee toch echt bestaat, heeft je kind je al die tijd gewoon door. Het overkwam de ouders van de 9-jarige Lexi die deze hilarische brief naar haar ouders stuurde om ze even op hun plek te zetten.

Actueel | 20 okt 2014, 12:36
 
 

Zo blijf je brand de baas

Wist je dat er ieder jaar in zesduizend woningen brand uitbreekt? Hoe goed ben jij daarop voorbereid? Professional organizer Zamarra Kok laat zien wat je in huis moet hebben om de brand de baas te zijn.

Actueel | 20 okt 2014, 12:35
 
 

Doodsbange Tesla Alekandra:

'Ik werd 10 jaar mishandeld door mijn geliefde'

"Moet je maar beter naar mij luisteren", kreeg Tesla Alekandra elke keer weer te horen van haar man wanneer hij haar weer zwaar mishandeld had. 10 jaar lang.

34 Relatie | 20 okt 2014, 11:05
 
 

Zelda la Grange was jarenlang rechterhand van president

Pitbull van Mandela

Zelda la Grange (44) was als assistent van Mandela één van de machtigste vrouwen van Zuid-Afrika. Zij bepaalde wie er wel en wie er niet toegang kreeg tot de president, was zijn linker- én rechterhand. Daar schreef ze het boek ’Good morning Mr. Mandela over’ en dat viel niet in goede aarde bij de nabestaanden.

Actueel | 20 okt 2014, 05:30
 
 

5 manieren waardoor de maandag wél leuk is!

Hoera, het is weer maandag!

Zie jij ook altijd als een berg op tegen de maandag? Niet voor lang meer! Want met deze handige tips wordt zelfs de eerste dag van de week een feestje!

Actueel | 19 okt 2014, 19:02
 
 

Blog Ginny Mooy

Te koop lopen met je verdriet

De afgelopen paar maanden ben ik zo vaak in de media geweest om mijn verhaal te doen over ebola, dat ik er regelmatig op straat om wordt herkend. Wildvreemden steken me een hart onder de riem. Het doet me goed, wat de ebola epidemie in West-Afrika raakt me persoonlijk.

34 Actueel | 18 okt 2014, 09:05
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen