Oproep

'Mijn dochter laat zich beoordelen'

Onder kinderen wordt het steeds populairder om elkaars foto’s te beoordelen op Instagram en Twitter, met soms als desastreuze gevolgen zoals onzekerheid.

Actueel | 22 jan 2015, 17:11
 
 

5 tips om sterk in je schoenen te staan

Dat we fysiek sterker worden als we flink aan gewichten hangen en veel bewegen, weten we inmiddels wel. Maar hoe bereiden we onszelf mentaal voor op tijden waarin het allemaal niet loopt zoals we zouden willen? Psychotherapeut Amy Morin schreef er een boek over en geeft daarin onder meer deze vijf tips om sterker in je schoenen te staan.

2 Actueel | 21 jan 2015, 15:45
 
 

VROUW-redactie:

'Dit zijn de favoriete voorleesboeken van onze kinderen'

Omdat woensdag 21 januari de Nationale Voorleesdagen van start gaan, vroegen we aan de moeders op de redactie VROUW, welk boek favoriet was bij hun kinderen en uit den treuren voorgelezen moest worden.

Actueel | 21 jan 2015, 07:59
 
 

Vijf vragen die je leven veranderen

We willen een goede moeder, echtgenote, vriendin en dochter zijn, vinden het belangrijk dat we goed presteren op de werkvloer, verwachten van onszelf dat we het ouderschap en onze carrière kunnen combineren en willen het huis zeven dagen in de week schoon houden. Oftewel: we leggen soms de lat behoorlijk hoog voor onszelf. Met deze levensveranderende vragen komt hier vandaag nog een einde aan!

0 Actueel | 20 jan 2015, 16:41
 
 

Oproep

Stel jouw tuinvraag aan Lodewijk Hoekstra

Heb jij ook geen idee hoe je jouw treurige wintertuin kunt opfleuren, wanneer je mag beginnen met snoeien of welke plantjes je nu al in je achtertuin kunt zetten? Dan hebben wij goed nieuws: speciaal voor VROUW.nl beantwoordt tuinman Lodewijk Hoekstra een aantal tuinvragen. Dus heb jij een prangende vraag en wil je antwoord van een professionele tuinman, stuur hem dan naar ons op!

0 Actueel | 20 jan 2015, 15:36
 
 

Hilarisch: man 'photobombt' stockfoto's

We moeten eerlijk bekennen: ook wij zijn schuldig aan het plaatsen van stockfoto’s. Maar bij dezen beloven we jullie het volgende plechtig: als we ze voortaan zó hilarisch kunnen vinden, zullen we jullie nooit meer een stockfoto onthouden!

Actueel | 20 jan 2015, 14:35
 
 

Bizar: zuignappen voor dikkere billen

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste billen van het land? Als het aan deze vrouwen ligt, kan Kim Kardashian achteraan de rij aansluiten. Nadat deze dames klaar zijn met hun vacuümpompen kan namelijk niemand meer om hun achterwerk heen. Ja dames, jullie lezen het goed. Deze vrouwen gebruiken zuignappen voor dikkere billen.

Actueel | 20 jan 2015, 13:42
 
 

Leuk om te weten: sportetiquette

Een vriendin die begint met een nieuw sportprogramma is als een vriendin die nog in de beginfase zit van een relatie. Ze is zo blij dat ze elk detail met je wil delen, van de nieuwe sportschoenen tot de leukste en vervelendste oefeningen van het programma. Haar leven is veranderd en jij moet daar maar in meegaan.

Actueel | 19 jan 2015, 17:04
 
 

Open brief

'Waarom mocht 'ie niet blijven zitten?'

Als het aan staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs en het Centraal Planbureau ligt, wordt zittenblijven afgeschaft. Want onlangs rekende het CPB namelijk uit dat kinderen die doubleren het rijk 500 miljoen euro per jaar kosten. Verslaggever Marjolein vindt het allemaal behoorlijk kort door de bocht.

164 Actueel | 19 jan 2015, 16:46
 
 

Heel Holland haakt op WereldLepraDag

Heel Holland haakt zich zondag 25 januari in het zweet in het kader van Wereldlepradag. Onder toeziend oog van amigurumist Dennis van den Brink priegelen fanatiekelingen zeven uur lang een recordaantal Rode Katers.

Actueel | 19 jan 2015, 15:23
 
 

Online shoppen: verwachtingen vs realiteit

We struinen het internet af voor dat perfecte paar schoenen, bezoeken webshop na webshop om alvast die exclusieve lentejas te scoren en stoppen het liefst ons digitale winkelmandje bomvol. We hebben het natuurlijk over online shoppen! Allemaal leuk en aardig totdat we het item van onze dromen eenmaal hebben ontvangen en het een ware nachtmerrie blijkt te zijn. Hoe dat eruit ziet? Nou, ongeveer zo:

Actueel | 19 jan 2015, 15:13
 
 

Video

Je broek aantrekken terwijl je je baby vasthoudt. Het kan!

Deze vader kent een leuk trucje: hij kan zijn broek aantrekken terwijl hij zijn kindje in zijn armen blijft vasthouden. Heel kunstig, maar don't try this at home!

Actueel | 19 jan 2015, 14:48
 
 

Tips die je leven op Blue Monday net íets makkelijker maken

Het mag dan wel Blue Monday zijn, wij zijn niet van plan om ons vandaag door wie dan ook te laten demotiveren. Het leven is hartstikke leuk, ook vandaag! En vanaf nu ook nog eens een stuk makkelijker, want met deze handige tips besparen we onszelf heel wat dagelijkse dilemma's.

Actueel | 19 jan 2015, 13:37
 
 

Oproep

Moet je een jaartje kunnen doubleren op school of niet?

Sander Dekker, Staat staatssecretaris van Onderwijs, vindt het maar ouderwets om een kind te laten zitten. Hij sluit zich aan bij de bevindingen uit een nieuw rapport van het CPB. Blijven zitten is duur en er zouden betere manieren zijn om kinderen op een hoger niveau te krijgen.

Actueel | 19 jan 2015, 13:24
 
 

Hoe kom je Blue Monday vrolijk door?

Een rekenformule die de derde maandag van januari uitroept tot de meest deprimerende dag van het jaar. Ja, we hebben het over Blue Monday.

Actueel | 19 jan 2015, 07:43
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Waarom veroordelen we toch altijd...
Elke vader en moeder doet het anders; het opvoeden van hun kinderen. En iedere ouder maakt zich...