Win: een weekendje Thermen Bussloo

Schrijf ons jouw brief aan een geliefde

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst een brief of kaart op de post hebt gedaan en hoe leuk het was om er één te ontvangen? Waarschijnlijk niet! Matt Adams heeft in deze video maar één missie: de liefde opnieuw verspreiden via een brief of kaart. En laten wij dat op de redactie nou eens een heel goed idee vinden! Stuur jij ons jouw mooiste brief of kaart aan die ene bijzondere persoon? Dan sturen wij jou een weekendje weg!

Actueel | 27 jul 2014, 10:03
 
 

5-jarige: ‘Sturen jullie mij mijn laatste verjaardagskaart?’

Zieke Danny is overspoeld door verjaardagskaarten

’Sturen jullie mij mijn laatste verjaardagskaart?’ Dit vroeg de 5-jarige Danny een paar dagen geleden. Afgelopen vrijdag was de kleine Danny namelijk jarig.  Helaas was zijn verjaardag dit jaar enorm beladen nadat eind vorig jaar een hersentumor bij hem werd geconstateerd. Desondanks liet Danny zijn verjaardag niet voorbijgaan en vroeg hij de hele wereld om hem een verjaardagskaartje te sturen voor misschien wel zijn laatste verjaardag. En dat heeft hij geweten: Danny werd overspoeld door kaarten en brieven van over de hele wereld.

Actueel | 26 jul 2014, 14:29
 
 

Jochie sleept gehandicapt broertje door triatlon

De 6-jarige Lucas kwam ter wereld met een hersenaandoening, waardoor hij niet kon lopen of praten. Met dank aan Noah, zijn twee jaar oudere broer, kan het jochie toch alles doen wat hij leuk vindt en deed hij zelfs mee aan een triatlon. Lees hier het ontroerende verhaal over de liefde tussen deze twee broertjes.

Actueel | 25 jul 2014, 14:01
 
 

Handige tips: zo kom je van de muggen af

Muggen te lijf

Zzzz.... Zzzz...  Zoemt het bij je oren. Je wordt, net als wij, waarschijnlijk gek van de muggen deze dagen. Buiten dat ze je soms uren uit je slaap houden, zijn ze enorm irritant en alles behalve hygiënisch. Daarnaast worden we ook van het krabben aan die vervelende muggenbulten niet echt vrolijk. VROUW helpt jullie uit de brand een geeft een aantal handige tips om van deze bloegzuigertjes af te komen.

Actueel | 25 jul 2014, 13:32
 
 

Moeder en dochter ontmoeten elkaar voor het eerst na 77 jaar

Ze was pas zestien jaar toen ze zwanger raakte na een verkrachting. Met pijn in haar hart besloot Minka Disbrow haar dochtertje af te staan. Na ruim 77 jaar zijn moeder en dochter op wel heel bijzondere manier herenigd.

Actueel | 25 jul 2014, 10:53
 
 

Video

Jongen verrast vriendin aan de andere kant van de wereld

Haar negentiende verjaardag zal de Britse Ella niet snel vergeten. Het meisje ging voor een half jaar op reis naar Australië. Hoewel ze dacht haar verjaardag dit jaar alleen te vieren, had haar vriendje Jack hele andere plannen. De jongen reisde naar de andere kant van de wereld om zijn grote liefde wel op een heel bijzondere manier te verrassen. Bekijk hier de ontroerende video.

Actueel | 25 jul 2014, 08:43
 
 

Zo houd je de gezinsvakantie leuk

Aanstaande zaterdag is het zover: de zwarte zaterdag. En laat jij nou net die dag met je gezin vertrekken naar het zonnige zuiden. Lichte paniek slaat toe en het zweet breekt je uit, want hoe houd je deze vakantie leuk? VROUW geeft je een aantal handige tips, zodat zelfs jouw gezinsvakantie een eitje wordt.

Kinderen | 25 jul 2014, 07:30
 
 

Praat mee

Trots op mijn strandlijf!

Hoe ziet de gemiddelde Nederlandse vrouw eruit in bikini? Nou, die heeft in elk geval geen maatje 38. Deze zonaanbidsters hebben soms best moeite met hun buikje, maar poseren in bikini… natuurlijk!

12 Magazine | 25 jul 2014, 07:30
 
 

Praat mee!

'Ga je die zak friet écht opeten?'

Veel vrouwen voelen zich onzeker als ze in bikini over het strand flaneren. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is een wildvreemde die schaamteloos commentaar levert op dat patatje-met dat je net hebt besteld. Het overkwam Emma Maier.

16 Actueel | 24 jul 2014, 16:00
 
 

OPROEP:

Nederlandse vrouwen gezocht in Gaza of Tel Aviv en omstreken

Alle gebeurtenissen in Gaza en Israël zijn natuurlijk vreselijk. Woon/werk jij als Nederlandse vrouw momenteel in een van de onrustige gebieden en maak jij je zorgen over je eigen toekomst en/of die van jouw gezin?

Actueel | 24 jul 2014, 14:38
 
 

Lastig

Altijd twee paar schoenen kopen

Je zal het maar hebben: twee verschillende schoenmaten, die ook nog eens vier maten van elkaar afwijken. Eva Wartewig zit met dit probleem.

Mode | 24 jul 2014, 13:37
 
 

10 x handige accessoires voor in je strandtas

Accessoires die je dag op het strand nóg leuker maken!

Het is zomer en dat betekent: strandweer! Of je nou in het zand ligt in ons kikkerlandje of aan de Costa del Sol, deze tien handige accessoires mogen niet missen in je strandtas!

Actueel | 24 jul 2014, 11:47
 
 

VROUW enquête

Waar praat jij over met je vriendinnen?

Sinds de komst van je kinderen gebeurt het steeds minder vaak, maar des te fijner vind je het als de kans zich weer voordoet om bij te kletsen met je allerbeste vriendin. Wij zijn razendbenieuwd waar jullie tijdens die afspraken met elkaar over praten. En praat je over andere onderwerpen als je op een verjaardagsfeestje met de daar aanwezige vrouwen kletst? Vul onze enquête (uiteraard volledig anoniem) in en maak kans op een heerlijk VROUW verwenpakket!

Actueel | 24 jul 2014, 08:21
 
 

Stankvrij de zomer in!

Nog even snel een sprintje trekken om je trein te halen. Eenmaal hijgend op adem proberen te komen, voel je de eerste zweetdruppels langs je voorhoofd glijden. Je snift nonchalant aan je oksels en merkt dat je stinkt. Irritant, maar wat doe je er aan? Nou, dit!

Actueel | 23 jul 2014, 17:09
 
 

Ouders omgekomen kinderen: 'Liefde overstijgt haat'

Drie kinderen en hun grootvader verloor de Australische familie Maslin bij de crash met vlucht MH17 in Oekraïne. En hoewel hun boosheid immens is, overheerst bij hen vooral een gevoel van liefde. Voor hun kinderen, voor grootvader Nick, voor elkaar. Een hartverscheurende boodschap van ouders in rouw.

Actueel | 23 jul 2014, 15:23
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Schattig: baby en puppy zijn...
Baby Eisleigh (10 weken) en Pitbull puppy Clyde (8 weken) zijn bijna even oud en de beste maatjes....