Praat mee

Tim Hofman: 'Religieus onderwijs is zot'

Onbegrijpelijk, vindt BNN presentator Tim Hofman het dat er anno 2015 nog scholen op religieuze basis zijn in Nederland. Hofman vindt bijzonder onderwijs ‘een van de meest zotte dingen die een westerse maatschappij tot zich kan nemen’. “Een christelijke, islamitische of hindoestaanse basisschool, waar hébben we het over in 2015?“, zegt de presentator in een column op Zinvloed.

395 Actueel | 05 okt 2015, 12:57
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Bureau Raampoort

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat de detectiveserie Bureau Raampoort.

1 Actueel | 05 okt 2015, 12:32
 
 

Horoscopen

Welke wereldstad past bij jouw sterrenbeeld?

Romantisch wandelen door de straten van Parijs of skydiven in Kaapstad? Deze stad past perfect bij jouw sterrenbeeld.

Horoscopen | 05 okt 2015, 11:39
 
 

Oproep

'Waarom verdient je kind een onvergetelijke sinterklaasavond?'

Heeft je gezin een moeilijke periode gehad door bijvoorbeeld ziekte, scheiding of financiële problemen? En heb je een wens die je graag voor je kind zou willen vervullen? Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar de dierentuin of een warme winterjas. VROUW speelt namelijk voor Sinterklaas en wil graag drie bijzondere wensen in vervulling laten gaan.

Actueel | 05 okt 2015, 11:21
 
 

Wat staat er vandaag in VROUW?

'De prijs om als vrouw je mening uit te spreken is hoog'

Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

0 Actueel | 05 okt 2015, 10:44
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

De Kist

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat De Kist met Anny Schilder.

1 Actueel | 04 okt 2015, 12:33
 
 

Dierendag

Waarom mijn konijn een Instagram account heeft

“Het is te hopen dat jij voorlopig geen baby krijgt, mijn tijdlijn staat nu al vol met foto’s van je konijn, laat staan als je een kind hebt.” Een lieve opmerking van één van mijn vriendinnen op de tientallen konijnenfoto’s die ik op social media deel.

Actueel | 04 okt 2015, 07:31
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Kattenoog

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat de nieuwe kinderserie Kattenoog.

0 Actueel | 03 okt 2015, 12:32
 
 

Video

Quinty krijgt heel bijzondere VROUW

Ter ere van borstkankermaand werkte VROUW, samen met Pink Ribbon, aan een wel heel bijzondere uitgave van haar magazine. VROUW staat deze week geheel in het teken van jonge vrouwen met borstkanker. Hoofdredacteur Marieke 't Hart reikte gisteravond de eerste editie uit aan Quinty Trusfull.

2 Actueel | 02 okt 2015, 17:21
 
 

Woontrends 2016

Dág recessie, we gaan weer wat luxer wonen

De dagen worden korter en kouder, maar binnenhuis kun je gelukkig kiezen welk seizoen het is. Ga je voor zomers en botanisch of voor winters met warme materialen? Of – heel erg 2016 –  gewoon allebei?

Actueel | 02 okt 2015, 17:15
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

100e aflevering Flikken Maastricht

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat de honderdste aflevering van Flikken Maastricht.

0 Actueel | 02 okt 2015, 12:32
 
 

Praat mee

Zijn vrouwen beperkt houdbaar?

In de laatste aflevering van haar programma Sophie in de kreukels gaat Sophie Hilbrand op zoek naar wat mannen vinden van vrouwen die er jonger uit willen zien.

45 Actueel | 01 okt 2015, 16:50
 
 

Video

Video: Geef je moeder een kleinkind!

Een zoon of dochter rond de dertig jaar die kinderloos door het leven gaat? Als moeder kan dat best frustrerend zijn. In Denemarken hebben ze daar nu de oplossing voor. Bekijk hieronder de video!

5 Actueel | 01 okt 2015, 15:17
 
 

Praat mee

Krijgt borstkanker te veel aandacht?

Het is oktober en daarmee borstkankermaand. Je kunt een Pink Ribbon-armband kopen en in alle media komen borstkankerverhalen voorbij. Is dat nuttig, of is het juist ongepast om één specifieke soort kanker zo uit te lichten?

20 Actueel | 01 okt 2015, 14:18
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

25 jaar Goede Tijden Slechte Tijden

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is 25 jaar GTST.

0 Actueel | 01 okt 2015, 12:06
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Baktips van `Cake Boss` Buddy
Een lekker stukje taart of een cupcake, wie houdt daar nou niet van? Je bent al helemaal trots als...