Horen, zien en meepraten: tv tip

Er schuilt een voyeur in ons allemaal

Presentator Harm Edens twittert zich altijd suf als er een nieuwe aflevering van Ik vertrek wordt uitgezonden. Ook op Facebook gaan kijkers helemaal los over het wel en wee van de betrokkenen. Al tien jaar kent het AvroTros-programma een trouwe schare fans. In 10 Jaar Ik vertrek blikken bekende Nederlanders terug op de voor hen meest memorabele uitzending.

3 Actueel | 01 aug 2015, 12:31
 
 

Praat mee

Comazuipers rekening zelf laten betalen: maar wat als het jouw kind is?

Het zou je maar gebeuren: je wordt midden in de nacht uit je bed gebeld met de mededeling 'Mevrouw, uw dochter is opgenomen in het ziekenhuis met een zware alcoholvergifitiging'. Je racet naar het ziekenhuis en terwijl je kind vecht om leven of dood, krijg jij alvast de rekening van de ambulance gepresenteerd.

28 Mama | 01 aug 2015, 08:34
 
 

Tips

Handige tips voor zwarte zaterdag

Het is zover: de auto is volgeladen, de kinderen zitten in de gordels en de vakantie kan beginnen! Helaas is het wél zaterdag. Sterker nog: het is Zwarte Zaterdag! Om ervoor te zorgen dat de drukte op de wegen jullie vakantiepret niet bederft, hebben wij een aantal handige tips op een rij gezet om zwarte zaterdag te overleven. Print 'm uit en jou kan niets meer gebeuren. Fijne vakantie!

Actueel | 31 jul 2015, 17:06
 
 

In het nieuws

Je moeder of oma op Tinder?

Als je denkt dat het online gebeuren alleen voor jongeren is, dan heb je het mis: ouderen vinden steeds beter hun weg in de digitale wereld. Opvallend is dat 10 procent van de 65-plussers gebruik maakt van apps en sites om een relatie of een vriend(in) te vinden. Het zou dus zomaar kunnen dat die vrijgezelle vriend wel heel opvallend nieuws komt brengen: 'Ik zag je moeder/ oma op Tinder voorbijkomen!'. Benieuwd of 'ie naar links of rechts heeft geswiped...

Actueel | 31 jul 2015, 11:11
 
 

Wat staat er deze week in VROUW magazine? | Sneak preview

Wendy: 'Een uitstrijkje redde mijn leven'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 32 terugleest.

0 Actueel | 31 jul 2015, 07:31
 
 

Nostalgie

Deze 12 dingen van vroeger missen wij het meest

Laatst schreven we over 10 dingen die onze kinderen nu niet meer kennen. Een opsomming van herkenbare en vooral ook erg leuke dingen waar de huidige generatie haar schouders voor ophaalt. Maar hoe zit het eigenlijk met ons? Welke voorwerpen en situaties van vroeger missen wij stiekem wel een beetje? VROUW zet 12 dingen op een rij die bij ons voor een nostalgisch gevoel zorgen!

Actueel | 30 jul 2015, 17:24
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Wanneer een rampzalige date-night je leven verandert

Vandaag is alweer het slot van Cucumber en Banana,  een Engelse dramaserie over het wel en wee van een groep homo's uit Manchester. Startpunt van het verhaal is de relatiebreuk tussen twee mannen, de 36 jarige Henry en zijn vriend Lance. Een rampzalige date-night - iets met een trio, twee politiewagens en Boney-M - verandert het leven van Henry voorgoed.

3 Actueel | 30 jul 2015, 12:31
 
 

Oproep

Waarom ga jij dit jaar niet op vakantie?

Op de redactie klonk deze week een zware zucht, gevolgd door: 'Wéér geen vakantie dit jaar…' Geen geld of de zorg voor een ander, waarom ga jij dit jaar niet op vakantie? Laat ons weten waarom jij al heel lang niet erop uit bent geweest!

Actueel | 30 jul 2015, 11:55
 
 

Poll

Een pil tegen liefdesverdriet

De prairiewoelmuis is heel monogaam. Maar geef je hem een stofje dat bepaalde hormonen blokkeert, dan wordt het overspelig knaagdiertje. Volgens hoogleraar Donatella Marazzati komt dat doordat onze gehechtheid aan anderen bepaald wordt door de hoeveelheid van het hormoon oxytocine in onze hersenen. Blokkeren we dat hormoon, dan verdwijnt de liefde ook. En daarmee ligt de eerste pil tegen liefdesverdriet binnen handbereik. Maar willen we dat wel? Vul onze poll in!

12 Actueel | 30 jul 2015, 11:32
 
 

Michou Basu blogt...

Mode is altijd het mikpunt van kritiek

De mode- en modellenwereld liggen onder vuur, omdat het Franse modehuis Dior een 14-jarig meisje heeft gestrikt voor de nieuwe campagne. De buitenwereld is woedend, omdat zij Sofia Mechetner daar veel te jong voor vinden. Terecht? Mode is altijd het mikpunt van kritiek als het om leeftijd en gewicht gaat. De rigoureuze eisen in de ballet- en sportwereld wordt daarentegen met de mantel der liefde bedekt.

2 Michou Basu | 29 jul 2015, 14:13
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

De gevolgen van een verkeerde keuze op jonge leeftijd...

De documentaire Kindsoldaat van Hitler vertelt het verhaal van Herbert Curiël, die op vijftienjarige leeftijd dienst probeerde te nemen bij de SS. De film gaat in op zijn worsteling met de geschiedenis.

3 Actueel | 29 jul 2015, 12:31
 
 

In het nieuws

Een op vijf jonge vrouwen wel eens verkracht

Een op de vijf jonge vrouwen met seksuele ervaring is wel eens slachtoffer geweest van een verkrachting.

57 Actueel | 29 jul 2015, 07:03
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Lingo 2.0?

Humor! Daar draait het om in de nieuwe spelshow Pointless. Na het stoppen van Lingo had Lucille Werner meteen plannen om dit programma uit Engeland naar Nederland te halen.

1 Actueel | 28 jul 2015, 13:46
 
 

Advies

Als je beste vrienden gaan scheiden

Jullie vieren samen vakantie, brengen de kerstdagen samen door, delen lief en leed en zijn al jaren onafscheidelijk. Althans ... tot vandaag. Jullie beste vrienden besluiten namelijk om te gaan scheiden. Wat doe je dan? VROUW psycholoog Roos Woltering adviseert. "Tijd heelt alle wonden."

70 Actueel | 28 jul 2015, 07:57
 
 

Oproep

Een niet zo voor de handliggende relatie

Soms schiet cupido op twee mensen die op het eerste gezicht niet voor elkaar gemaakt lijken. Maar tegenwoordig is niets minder waar. Of raar. Een vrouw die een kind krijgt van haar neef, een student die een relatie heeft met haar docent, een vrouw die trouwt met een jongere man of je moeder die er met je ex vandoor gaat... Het kan allemaal.

Relatie | 27 jul 2015, 16:53
 
 


17.2 °C
WNW1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 495.23
+ / - +0.01%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen