VROUW zoekt

'Ik laat mijn borsten niet onderzoeken'

Op je vijftigste is het zover: je krijgt een oproep om je borsten te laten onderzoeken op borstkanker. Maar eigenlijk heb je daar helemaal geen zin in. Of liever: je wilt het liever niet weten of je borstkanker hebt...

Actueel | 02 sep 2014, 12:09
 
 

Ouders in problemen door dure schoolspullen

Steeds meer ouders komen in de problemen omdat scholen elke keer iets nieuws vinden waarvoor betaald moet worden.

Actueel | 02 sep 2014, 11:53
 
 

Wat niemand je vertelt over afvallen

Al op haar 27e tikte de weegschaal van Shannon Britton de 220 kilo aan. Tijd voor verandering vond de Britse. Dat haar strijd tegen de kilo's een zware zou worden wist ze, maar dat het gewichtsverlies zó zwaar zou zijn, had ze van te voren niet gedacht. In een ontroerende blog schrijft ze over de dingen die mensen niet vertellen over afvallen.

Actueel | 02 sep 2014, 11:35
 
 

Vrouw bevalt op bruiloft vriendin

Maandenlang had de 28-jarige Amanda uitgekeken naar het huwelijk van haar beste vriendin. Dat deze trouwdag ook voor haar een bijzondere dag zou worden, had de aanstaande moeder niet kunnen denken. Net voor de trouwerij braken Amanda's vliezen.

Actueel | 02 sep 2014, 10:24
 
 

Video

CNN journaliste neemt 'gepast' afscheid van werkgever

Jarenlang heb je je compleet kapot gewerkt voor je baas en van de een op de andere dag sta je op straat. Het overkwam CNN-journaliste Lisa Desjardins. Maar deze powervrouw liet het er niet bij zitten en besloot haar baas eens haarfijn te vertellen hoe zij, en met haar talloze andere ontslagen collega's, écht dachten over hun werkgever. Bekijk het filmpje hier.

3 Actueel | 02 sep 2014, 09:26
 
 

Blog Ginny Mooy

Een leven vol uitzichtloosheid

Ze groeide op in een waanzinnig wrede burgeroorlog. Ze was nog maar een meisje toen de rebellen haar meenamen en haar dwongen seksslavin te worden. Haar ‘man’, een commandant, wilde haar ook na de oorlog niet laten gaan. Ze vocht zich vrij. Ze smeekte, huilde en werkte zich kapot om weer bij haar familie in de gratie te komen.

1 Actueel | 02 sep 2014, 07:47
 
 

5 x oeps op Google maps

Je staat met autopech aan de weg als je ineens heel nodig moet plassen. Wat doe je dan? Je zakt gewoon door je hurken! Precies op dat moment word je gesnapt door een auto van Google Streetview. Deze hilarische reclame hebben jullie vast wel eens voorbij zien komen. Helaas zit er een kern van waarheid in dit verhaal, want Google maps ziet meer dan je lief is. Bekijk hier vijf grappige momenten.

Actueel | 01 sep 2014, 16:07
 
 

video

Vader maakt superheld van zoontje

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: het stimuleren van de creativiteit van je kinderen! Dat je soms mee moet gaan in de belevingswereld van je kids begrijpt deze creatieve vader maar al te goed. Bekijk hier een waanzinnige compilatievideo, van een papa die je misschien al wel langer kent...

Actueel | 01 sep 2014, 14:25
 
 

Metamorfose voor Disney-prinsessen

Hoe zouden de lieftallige Disney-prinsessen zoals Ariel en Assepoester er uit zien als ze wat meer van deze tijd zouden zijn? De Italiaanse kunstenaar Emmanuel Viola ging aan de slag en kwam met deze hypermoderne en gedurfde creaties.

Actueel | 01 sep 2014, 13:46
 
 

Video

Video: hoe borstkanker je leven verandert

Vier vrouwen, getroffen door borstkanker, vertellen in deze video over hun ervaring met de ziekte. Familie en vrienden? Die luisteren mee. Bekijk de emotionele video met de bijzonder mooie boodschap hieronder.

Actueel | 01 sep 2014, 12:45
 
 

Video

90-jarige danst als 20-jarige

Jean Volez kan geen dag zonder dansen. Elke verjaardag danst ze dan ook de sterren van de hemel. Zo ook op haar 90e verjaardagsfeest.

Actueel | 01 sep 2014, 11:19
 
 

Blog Ginny Mooy:

Samen zullen we alles delen

Ginny Mooy is antropoloog en werkt sinds 2006 met voormalig kindsoldaten in Sierra Leone, waar ze samen met haar man strijd voor het terugdringen van de ebola epidemie. Hij daar, zij hier in Nederland. Ginny is moeder van een dochter van 4, en samen met haar en haar vader wonen ze een deel van het jaar in Sierra Leone. Vanwege de ebola epidemie woont zij samen met haar dochter in Nederland. Vijf dagen achtereen houdt Ginny een blog bij op VROUW.nl met maar één doel: "Ik wil iedereen laten zien hoe onmenselijk ebola eigenlijk echt is."

2 Actueel | 01 sep 2014, 07:45
 
 

Praat mee!

Badkleding in de sauna moet verboden worden

Zondag: de pérfecte dag om even helemaal tot rust te komen in de sauna. Hoewel het normaal is om zonder badkleding in de sauna te kruipen, breekt het zweet anderen uit. Belachelijk, zo vindt één van onze lezers. Naakt zijn hoort bij de sauna én dat moet ook zo blijven. Zijn jullie het daarmee eens?

82 Actueel | 31 aug 2014, 09:30
 
 

VIDEO

Dit lammetje is vast het zonnetje in huis

We worden inmiddels bedolven onder de lieve dierenfilmpjes, maar we kunnen je beloven dat dit misschien wel een van de liefste, vrolijkste dierenvideo's van de laatste tijd is. Wedden dat je weekend door dít filmpje met een flinke glimlach begint?

Actueel | 29 aug 2014, 17:33
 
 

Dossier Goed georganiseerd | Deel 3

De vijf beste organizing apps

Leuk hoor, een potje minecraften op je smartphone, maar je kunt je apps natuurlijk ook gebruiken om je leven wat beter te organiseren. Dat scheelt je aardig wat tijd (die je dan weer aan je spelletjes kunt besteden). Professional organizer Zamarra Kok deelt haar vijf favoriete organizing apps met jou.

Actueel | 29 aug 2014, 17:11
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
`Lieve Avery, je mag naar huis`
23 lange dagen achtereen krijgt de 7-jarige Avery Harriman chemo toegediend. Dan komt eindelijk het...