Horen, zien en meepraten: tv tip

Hallo zelfspottende stewardess!

Onder de titel 'Koefnoen presenteert' brengen de makers van Koefnoen dit voorjaar een extra reeks afleveringen buiten de vertrouwde formule om. In zes op zichzelf staande losse afleveringen duiken zij telkens in een andere wereld.

0 Actueel | 22 mei 2015, 11:28
 
 

Voor het slapengaan

Oma swingt de pan uit op straat

Als deze bejaarde dame de muzikale kunstjes van een beatboxer op straat hoort, kan ze het niet laten om met de voetjes van de vloer te gaan. En hoe!

Actueel | 21 mei 2015, 21:05
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Een half uur lang granaatappelpitjes lospeuteren

Massaal overgewaaid uit het Midden Oosten, en toch populair! Granaatappels. Helaas doe je er gerust een kwartier over om de pitjes los te peuteren. Fijn dat de super daar een oplossing voor heeft. Kant en klare granaatappelpitjes. Gemak dient de mens, en de Keuringsdienst van Waarde zoekt uit hoe gemak dat doet.

3 Actueel | 21 mei 2015, 11:28
 
 

Eerste inzendingen #streekbushunks

Opzij streekbushunk Lars, dit zijn je concurrenten!

Hij doet de harten van menig reizigster smelten, maar is niet de enige in zijn soort: streekbushunk Lars heeft namelijk concurrentie. En wel van déze mannen van onze lezeressen!

Actueel | 21 mei 2015, 10:35
 
 

Vrouwen zwijmelen massaal weg bij foto streekbushunk Lars

Gezocht: streekbushunks a la Lars uit Den Bosch!

Hoe vaak gaan de busdeuren voor je open en zie je daar een prachtige vent achter het stuur zitten? Voor Murual Soumete uit Den Bosch niet zo vaak. Tot afgelopen week. Toen stapte ze de bus in en zag de knappe buschauffeur Lars zitten: ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en hem te fotograferen. Op social media zwijmelen vrouwen inmiddels massaal weg bij de foto: 'Ik ga nooit met de bus, maar een ritje met deze is wel leuk!'

Actueel | 21 mei 2015, 08:12
 
 

Eurovisie Songfestival 2015

Wat hadden ze aan op het podium?

We zaten massaal voor de televisie. Ruim 3,3 miljoen (!) Nederlanders zagen hoe Trijntje de finale niet haalde en hoe de zuiderburen met de act van de Belgische Loïc Nottet met het liedje Rhythm Inside wel een finaleplek bemachtigden. Heb jij gister niet kunnen kijken? Bekijk dan hieronder de soms wel erg bijzondere outfits!

Actueel | 20 mei 2015, 14:09
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Samen sterk in de strijd tegen kinderkanker

Samen met Erica Terpstra en André van Duin als Meneer Wijdbeens vraagt Antoinette Hertsenberg tijdens de televisieuitzending Samen tegen kinkerkanker, geef KiKa de 10! aan heel Nederland om éénmalig 10 euro te doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

0 Actueel | 20 mei 2015, 11:28
 
 

Wat staat er vandaag in VROUW?

Zwanger van papa

Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

4 Actueel | 20 mei 2015, 07:59
 
 

De quote van

oprichter kinderloosleven.nl Iris Koreman

Vanavond om 20.00 uur wordt bij Felix Meritis in Amsterdam gedebatteerd over het onderwerp ’Wil ik een kind of niet?’ Iris Koreman (36), oprichtster van de website www.kinderloosleven.nl, is er al uit.

Actueel | 20 mei 2015, 05:30
 
 

Christien was jarenlang slachtoffer van incest

Zwanger van papa

Een meisje van 10 uit Paraguay haalde vorige week alle internationale media toen bleek dat ze zwanger was van haar stiefvader. Ver van ons bed, zullen velen misschien denken. Maar ook in Nederland komt zwangerschap na incest voor. Christien (63) hield vijftig jaar lang haar mond over het misbruik door haar vader.

Actueel | 20 mei 2015, 05:30
 
 

Peggy Porschen is taartenmaakster van de sterren

Zeg het met bloemen

Hortensia’s, klaprozen en pioenen maken van suikergoed. Ga er maar aan staan. Daar heb je vaardige vingers voor nodig. En die heeft Peggy Porschen, taartenbakster voor de groten der aarde, dan ook.

Actueel | 20 mei 2015, 05:30
 
 

Doe de test

Wat voor Songfestivaltype ben jij?

Voor Trijntje is het Songfestival helaas voorbij, maar blijf stug doorkijken ondanks dat Nederland geen kans meer maakt op de overwinning? Test dan nog even welk Songfestivaltype jij bent. Weet je dat ook weer, toch?

6 Actueel | 19 mei 2015, 16:51
 
 

Oproep

Hoe kijk jij het Songfestival?

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: het Eurovisie Songfestival. Vanavond zal Trijntje alles uit de kast trekken om ons land naar de finale te zingen. Gaat het haar lukken? Wij zijn heel benieuwd of, waar en hoe jullie dit jaarlijkse zangfestijn bewonderen. Laten jullie het ons weten én zien?

Actueel | 19 mei 2015, 14:10
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

De waarheid over Scientology onthuld

Alex Gibney richtte eerst zijn lens op de Katholieke kerk met de documentaire Mea Maxima Culpa.  In Going Clear: Scientology and the prison of Belief focust hij zich op voormalige leden van de Scientology kerk.

4 Actueel | 19 mei 2015, 11:28
 
 

Oproep

'Hij wil wel kinderen, maar ik eigenlijk niet...'

Je hebt alles perfect op de rit, maar er ontbreekt iets: een kindje.Halina Reijn kwam vorige week in het nieuws toen ze openlijk vertelde
over haar kinderwens en de venijnig doortikkende biologische klok. Een week lang had heel Nederland het over vrouwen en een onbeantwoordekinderwens. Precies: vrouwen, niet mannen. Waarom praten we eigenlijk nooit over de onvervulde kinderwens van (single) mannen?

Actueel | 19 mei 2015, 08:26
 
 


16.9 °C
WZW4
 
files 305
211 km.
Beurs AEX
AEX 501.06
+ / - -0.2%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Superslank zonder te sporten
Aneta (41) heeft een drukke baan, sport niet en ziet er toch fantastisch uit. Hoe ze dat voor...