Vrouwen worden het gelukkigst van...

Vrouwen over de hele wereld zijn het meest bezig met hun baan. Deze carrière is echter niet datgene wat hen het meest gelukkig maakt. Vrienden, familie en de liefde komen op de eerste plaats.

Actueel | 24 okt 2014, 16:18
 
 

Video

Kleintje in een scheur tijdens het voorlezen

Sta je op het punt om jouw kleintje naar bed te brengen? Bekijk dan nog even snel deze video voordat je begint aan het voorleesritueel. Misschien is het de piepstem van deze vader, misschien is het zijn boek, maar zeg nou zelf: zo willen we toch allemaal ons kind naar bed brengen?

Actueel | 24 okt 2014, 16:11
 
 

Vader en dochter na 43 jaar herenigd op sterfbed

Mary was nog maar twee jaar oud toen haar ouders gingen scheiden en ze samen met haar moeder naar de andere kant van de wereld verhuisde. Vrijwel haar hele leven heeft Mary geen contact gehad met haar vader. Tot afgelopen maand. Na ruim 43 jaar werden vader en dochter herenigd... Op zijn sterfbed.

Actueel | 24 okt 2014, 13:19
 
 

Terecht?

Juf ontslagen om haar tattoo's

De eerste werkdag van Charlotte Tumilty duurde wel erg kort. De leerlingjuf werd per direct geschorst vanwege haar talrijke tatoeages.

Actueel | 23 okt 2014, 17:43
 
 

De donkere dagen het hoofd bieden: maak een bucketlist!

Herfst. Om de donkere, sombere dagen te trotseren, besluit je een bucketlist te maken: een lijstje met allemaal dingen die je echt nog een keertje wilt doen in je leven (als de herfststormen eenmaal over zijn). Maar zoals bij de meeste dingen: je stelt ze uit. En van uitstel, komt… Precies. Wij deden een bucketlist-rondje op de VROUW redactie. Dan staat het tenminste zwart op wit.

6 Actueel | 23 okt 2014, 09:38
 
 

Facebook verwijdert bevallingsfoto's

Misschien heb je het zelf meegemaakt of ga je het nog meemaken: een bevalling. Denk nu aan dat moment dat je bevalt. Welke beelden gaan er door je heen? De beelden die je op televisie ziet of puur, rauwe beelden van vrouwen met hun kleine. De Facebookpagina 'The Positive Birth Movement' koos voor het laatste, maar of Facebook daar nou blij van werd...

20 Actueel | 22 okt 2014, 16:57
 
 

Video

Militaire vader verrast dochtertje

De dag met een lach en een traan afsluiten? Dan moet je zeker een blik werpen op deze hartverwarmende video. Na ruim tien maanden vechten in Afghanistan verrast deze papa zijn dochtertje op school. En het meisje? Die kan haar tranen niet meer bedwingen …

Actueel | 22 okt 2014, 16:46
 
 

Oma breit haar eigen pruik tegen kanker

Als je ziek bent en een chemotherapie moet ondergaan, dan is dat al erg genoeg. Als je dan ook nog eens plukken haar op je kussen vindt, kun je compleet van de kaart zijn. Rosemary Capitolo (71) wilde aan het verliezen van haar haren een positieve draai geven en breide een pruik voor zichzelf.

Actueel | 22 okt 2014, 16:45
 
 

Zo kom je in hogere herfstsferen

Kun je wel wat herfstige kookinspiratie gebruiken? Wil je weten wat je samen met je gezin kunt doen tijdens de herfst? Laat ons je dan in hogere herfstsferen brengen!

Actueel | 22 okt 2014, 16:24
 
 

Hartverscheurend:

Operatie uitgesteld, baby sterft

Een hartverscheurende tragedie: een 12 dagen oude baby sterft, nadat zijn operatie wel tot vijf keer is uitgesteld. De reden: gebrek aan een beschikbaar bedje.  

Actueel | 22 okt 2014, 16:09
 
 

VIDEO

Jochie moet even door zure bessen heen bijten

De smaakpapillen van je kleine zijn de eerste jaren nog volop in ontwikkeling. Ze moeten nog wennen aan zoet-, zuur- en zoutsmaken. Precies dát bewijst het gezicht van deze jonge man. Want wat zijn die bessen zúúr!

Actueel | 22 okt 2014, 14:50
 
 

Hilarisch:

Bruidje komt tijdens het jawoord niet meer bij van het lachen

Hilarisch: een bruidegom die zich tijdens het jawoord verspreekt en zijn bruidje dat daarna niet meer bijkomt van het lachen. Lach mee!

Actueel | 22 okt 2014, 14:50
 
 

Vrouwelijke baas al gauw 'bazig en gemeen'

Mannen die de leiding hebben, worden sterk en daadkrachtig genoemd. Neemt een vrouw de leiding, is ze al snel bazig en gemeen. Betekent dat dan dat het zijn van een dominante baas anders is voor een vrouw dan voor een man?

80 Actueel | 22 okt 2014, 07:58
 
 

Heerlijke gerechten boordevol vitamine B12

Volgens Engelse wetenschappers breekt vitamine B12 in sommige organismen 'gevaarlijke, moeilijk, afbreekbare gifstoffen'. Dat schrijft het tijdschrift Nature. Zo gaat het hoofdpijn, krampen en migraine tegen. Ook doet vitamine B12 wonderen bij vrouwen met dun haar en hebben zelfs pasgeboren baby’s er baat bij.

Actueel | 21 okt 2014, 15:54
 
 

Survivalkit voor een stormachtige dag

Na een zonnig weekend is vandaag toch echt de eerste herfststorm op komst! Moet jij de deur uit? Vergeet dan vooral deze superhandige survivalkit niet! Dan ga je in ieder geval nog een beetje voorbereid op stap, voor zover dat lukt ...

Actueel | 21 okt 2014, 14:34
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen