De  échte mannen van 2014

Niet per se knap, wel woest aantrekkelijk

De mannen van 2014: niet per se heel knap, niet per se gezegend met een goddelijk lijf, maar wel woest aantrekkelijk. En vaak ook lekker robuust. Een man bij wie je veilig bent, een man bij wie je weg kan kruipen.

Actueel | 30 okt 2014, 13:29
 
 

Video

1-jarig meisje onderwerpt moeder aan vragenvuur

Een dutje doen? Het kleine meisje in deze video ziet er het nut niet van in. Ze blijft haar moeder dan ook doodgooien met de befaamde waarom-vraag. Net zo lang tot ze een antwoord heeft ...en dat kan wel eens héél lang duren.

Actueel | 30 okt 2014, 12:02
 
 

Salarisonderhandelingen voor beginners: tips en tricks

'Ik durfde niet over salaris te onderhandelen...'

Gisteren werd het World Gender Gap Report gepresenteerd. Nederland bleek naar een veertiende plek op de wereldranglijst gezakt te zijn. Achter landen als Rwanda, Nicaragua en de Filippijnen. Eén van de oorzaken zou zijn dat vrouwen nog steeds niet evenveel verdienen als hun mannelijke collega's. Laten we hand in eigen boezem steken en zélf aan de bak gaan: met deze tips krijg je namelijk wel het salaris dat je verdient!

5 Actueel | 30 okt 2014, 09:05
 
 

Video

Vader zingt zoontje in slaap met hartverwarmend slaaplied

Als ouder moet je soms een beetje creatief zijn om je kleintje in slaap te wiegen. Deze vader doet dat op een wel heel bijzondere manier. Met een simpel gitaartje zingt hij zijn zoontje in slaap op de melodie van Somewhere Over the Rainbow. Wij smelten weg, jullie ook?

Actueel | 29 okt 2014, 18:02
 
 

Tips voor een perfecte herfstpompoen

VROUW zoekt: mooie herfstpompoenen!

Het pompoenseizoen is aangebroken en dat betekent dat deze bolronde vrucht je deze maand om de oren vliegt. Om lekker in de herfstsfeer te komen en je alvast voor te bereiden op Halloween geeft VROUW tips voor het perfect uithollen van een pompoen.

Actueel | 29 okt 2014, 15:40
 
 

Video

Waarom je hem nooit moet vragen wat hij van je vriendin vindt

Geef toe: we zijn allemaal wel eens nieuwsgierig hoe manlief over andere vrouwen denkt. Deze video is echter hét bewijs waarom we dit soort vragen beter voor ons kunnen houden... Herkenbaar, toch?

Actueel | 29 okt 2014, 13:51
 
 

Video

Hilarisch: 8-jarige droomt van oudere vriendin

Waar de meeste jongetjes dromen van een huwelijk met mama of de juf, is dit jochie iets heel anders van plan. Trouwen met een oudere vrouw! Waarom? Dat legt hij uit in een hilarisch gesprek met zijn vader. Kijk en lach mee!

Actueel | 29 okt 2014, 11:59
 
 

Video

Vrouw wordt 108 keer lastiggevallen op straat

Fiet fieuw ... stiekem vinden we het best leuk als we nagefloten worden op straat of een leuk compliment krijgen over onze verschijning. Maar wat als dat de hele dag door gebeurt? Deze video laat zien dat het dan ineens veel minder prettig is ...

118 Actueel | 29 okt 2014, 11:46
 
 

Nederlandse vrouwen, waar blijven we?

Daar prijkt Nederland. Op de veertiende plek. Terwijl we vorig jaar nog op de dertiende plek stonden. Daar staan we. Na landen als Rwanda, Nicaragua en de Filippijnen. In het World Gender Gap Report blijkt dat er in Nederland op het gebied van economische gelijkheid tussen mannen en vrouwen nog een flinke slag te maken is.

120 Actueel | 29 okt 2014, 11:22
 
 

'Maak mijn overleden dochter beroemd!'

Stel je voor: je dochter stapt 's ochtends op de fiets, maar komt vervolgens nooit meer thuis. Het overkwam de ouders van de 13-jarige Anna van Keulen. Het meisje kwam vorige week om tijdens een auto-ongeluk. Haar vader doet nu een hartverscheurende oproep: "Mijn dochters grootste wens was beroemd worden. Help haar beroemd te worden én kijk deze video."

Actueel | 29 okt 2014, 09:37
 
 

Allerzielen (2-11), verder zonder die ander met alleen herinneringen

Het einde dat een nieuw begin werd

Ooit was Simone van Boxtel (44) nagelstyliste. Onlangs pakte ze dat weer op. Voor haar overleden moeder, zodat deze ook na haar dood nog trots op haar prachtige handen kon zijn. Dat einde werd een nieuw begin.

0 Actueel | 29 okt 2014, 08:57
 
 

Video

'Meneer aap, wat doe je nu?'

Waar de ene ouder faalt in het opvoeren van een toneelstukje voor de kids, slaagt deze vader glansrijk voor zijn voorstelling! Want als blijkt dat meneer aap een boertje kan laten, komt zoontjelief niet meer bij van het lachen.

Actueel | 29 okt 2014, 08:36
 
 

Fotograaf maakt sprookjesachtige babyfoto's

Je verzamelt een paar pasgeboren baby's, legt ze in de meest schattige poses en schiet een foto. Het resultaat? Sprookjesachtige babyfoto's! Fotograaf Joanne Collins doet het al jaren én met succes! Bekijk hier een aantal van haar foto's.

Actueel | 28 okt 2014, 16:51
 
 

Weekend weg met vriendinnen

Een weekend weg met vriendinnen? Daar hoef je toch helemaal geen reden voor te bedenken: het spreekt voor zich! Een weekend met je beste vriendinnen is ouderwets gezellig. Heb je toch nog wat redenen nodig om je vriendinnen te overtuigen, je leest ze hier.

Actueel | 28 okt 2014, 16:09
 
 

Open brief: Somewhere, over the rainbow

'Sinterklaas houdt van alle kleuren van de regenboog'

Over een paar weken arriveert Sinterklaas weer in ons land. Maar de Zwarte Pieten-discussie lijkt nog lang niet ten einde. VROUW kreeg een open brief van een Nederlandse vrouw met Surinaamse roots. Lees haar openhartige brief hieronder.

Actueel | 26 okt 2014, 22:34
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen