Baby herinnert zich alleen vrolijke momenten

Met een hoge piepstem met je kleintje brabbelen of het in slaap wiegen met een vrolijk slaapliedje? Vooral doen! Uit onderzoek blijkt namelijk dat baby's positieve belevenissen beter onthouden dan negatieve.

Actueel | 26 nov 2014, 14:43
 
 

Schattig:

Kinderen over Zwarte Piet en Sinterklaas

"Zwarte Piet moet weg", "zwarte Piet moet blijven", "Nee, zwarte Piet moet alleen een andere kleur krijgen". Heel Nederland raakt al maanden niet uitgepraat over de steun en toeverlaat van de sint. Alleen aan kinderen wordt nooit wat gevraagd, terwijl het toch echt hún kinderfeest is! In dit filmpje roeren de kleintjes wel de mondjes. En ze komen tot een heel aandoenlijke conclusie...   

Actueel | 26 nov 2014, 13:32
 
 

Sinterklaasleugens die iedere ouder vertelt

Cadeaus verstoppen, de buurman in een Pietenpak hijsen of in het holst van de nacht kinderschoentjes vullen: ouders moeten zich in allemaal bochten wringen om het grote Sinterklaasgeheim te bewaren. Alleen soms - heel soms - gaat er iets mis en is een leugentje om bestwil noodzakelijk. Wij hebben de leukste op een rij gezet. Vullen jullie het rijtje aan?

0 Actueel | 26 nov 2014, 13:08
 
 

Gerechten van Susan Aretz

Gerechten uit de pakketten van de Voedselbank

In pakketten van de Voedselbank zit nog altijd te weinig gezond en gevarieerd voedsel, merkte Judith Neter, ingenieur en docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam onlangs op. Zij werkt samen met de Voedselbank aan een gezonder en gevarieerder voedselpakket. "Dat is hard nodig", vindt ook voedselbankcliënt Stella de Swart (49). "Er zit wel erg vaak snoep en chips in. Producten zijn soms beschimmeld of over de datum. Het is op deze manier moeilijk om je kinderen goed te voeden."

Actueel | 26 nov 2014, 11:24
 
 

Dit meisje wil maar één ding voor kerst

Waar het ene kind op de proppen komt met een mega verlanglijst, heeft de 10-jarige Marit maar één wens: een kat! Om dat ook aan de Kerstman duidelijk te maken, knutselde het Engelse meisje een bijzonder verlanglijstje in elkaar. Als het nou niet duidelijk is ...

Actueel | 26 nov 2014, 11:07
 
 

Je huid in de winter: de 5 mythes

De winter komt er aan. Dat merk je niet alleen aan de koude temperaturen, maar ook aan je droge huid. Je wilt je huid hydrateren en gaat op zoek naar de juiste producten en trucjes. Maar voordat je dat doet, lees deze mythes.

Actueel | 25 nov 2014, 16:07
 
 

Als je ongevraagd op een bruiloft verschijnt

Het is hartstikke leuk als iemand je vraagt om mee naar een bruiloft te gaan. Je mag dansen, lekker eten en drinken en je mag je uren optutten. Maar als je aan het eind van de avond een kaartje moet schrijven – en je kent het stel niet – kan het wat ongemakkelijk worden. Het overkwam afgelopen zaterdag een gebruiker op Reddit...

Actueel | 25 nov 2014, 14:35
 
 

Video

Zoontje wekt vader op hilarische manier

Een wekker? Die heeft deze vader helemaal niet nodig! Zijn schattige zoontje heeft namelijk dé manier gevonden om zijn papa te wekken. Maar of papa daar nou zo blij mee is ...

Actueel | 25 nov 2014, 14:33
 
 

De voordelen van naakt slapen

Heerlijk naar bed! Elke avond kan je je er zo lekker op verheugen. De meesten trekken een pyjama aan, maar misschien moet je dit eens achterwege laten. Want naakt slapen blijkt heel wat meer voordelen te hebben dan een nacht doorbrengen in een pyjama. VROUW zet enkele onbetwistbare voordelen op een rij:

Actueel | 25 nov 2014, 14:08
 
 

Hilarisch: wat ouders nooit zouden zeggen!

Ouders van kleine kinderen beleven tropenjaren. Naar school brengen, gebroken nachten, eten maken, aankleden, met ze spelen. Natuurlijk doe je dat met liefde, maar er blijft weinig tijd of energie over om spontaan naar de bioscoop te gaan. Die luxe is verleden tijd, waardoor het hilarisch is als ouders sommige uitspraken roepen. Bekijk ze hieronder.

Actueel | 25 nov 2014, 13:49
 
 

Praat mee

'Mijn kind zet elke avond de schoen'

Sinterklaas is al weer ruim een week in Nederland. Dat betekent niet alleen dat er massaal gescheurd wordt in de speelgoedboeken, Diewertje Blok iedere avond op het beeldscherm verschijnt en de pepernoten je om de oren vliegen. Het betekent ook: schoentjes zetten! Een jaarlijks dilemma voor veel ouders. Want hoe vaak laat jij jouw kind de schoen zetten en hoe duur is het cadeau dat erin zit?

27 Actueel | 25 nov 2014, 11:22
 
 

Win een Work that Bottom-les met billenexpert

Wil je en heb je zin om hard te werken voor mooie, ronde billen? Er zijn nog plaatsen vrij voor een sportles van aanstaande zondag.

Actueel | 25 nov 2014, 11:13
 
 

Oproep

Tijd in blijf-van-mijn-lijf-huis doorgebracht?

VROUW magazine is op zoek naar een vrouw die een tijd in een blijf-van-mijn-lijf-huis heeft doorgebracht met haar kind(eren) en over deze ervaring wil vertellen. Het is voor het grote interview. Dat betekent dat je ook op de foto zou moeten.

Actueel | 25 nov 2014, 11:06
 
 

Michou Basu blogt...

Haargeweld

Een keer per jaar neemt de organisatie van de Coiffure Award de Nederlandse winnaars van de jaarlijkse haarprijs mee naar de Britse equivalent.  De British Hairdressing Award, dit jaar was het de 30ste keer, is een begrip waar de beste kappers van het land bij elkaar komen. Onze kappers, zoals Patrick Verhoef van salon Bij Patrick in Terborg en Mark van Westerop van salon Pro-Solo in Alkmaar keken er de ogen uit.

Michou Basu | 25 nov 2014, 10:50
 
 

Poll

'Geef prioriteit aan het moederschap'

Niet alleen Waylon is voor een ouderwetse rolverdeling, ook de Turkse president Erdogan heeft maandag tijdens een top over Vrouwen en Recht gezegd dat mannen en  vrouwen niet gelijk zijn en dat vrouwen prioriteit moeten geven aan het moederschap.

Actueel | 24 nov 2014, 16:04
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen