Een paar wijsheden om je week goed te beginnen

Het weekend is omgevlogen en waarschijnlijk ben je alweer druk aan het werk. Wij hebben een paar tegeltjes om je week op te vrolijken. Bekijk ze snel en misschien heb jij morgen wel de leukste spreuk voor bij het koffieapparaat.

Actueel | 02 mrt 2015, 16:31
 
 

Hoe zit het met euthanasie bij kinderen?

De 14-jarige Chileense Valentina Maureira postte op 24 februari een ontroerende video op Facebook waarin ze de president van Chili vraagt om toestemming; toestemming om haar leven vroegtijdig te mogen beëindigen. Helaas kreeg zij geen toestemming. Maar hoe zit het met de kinderen in Nederland?

Actueel | 02 mrt 2015, 16:03
 
 

Zoek de verschillen tussen deze tweelingzussen

Nog een kleine week en dan barst de strijd los tussen ruim tweehonderd tweelingen tijdens de Nationale Tweelingtest. Hoewel je de eeneiige tweelingen in dit televisieprogramma bijna niet uit elkaar kunt houden, is dat bij Lucy en Maria een stuk eenvoudiger. Deze Engelse meisjes zijn tweeling, maar lijken in de verste verte niet op elkaar. "Niemand gelooft dat we tweeling zijn."

Actueel | 02 mrt 2015, 15:43
 
 

13 redenen waarom we dolblij zijn dat de lente weer begint ...

Hoewel wij de winterse weerberichten het liefst zoveel mogelijk vermijden, kon ons geluk vanochtend niet op toen we de voorspellingen voor aankomend weekend zagen. Geloof het of niet, maar het wordt lente! Nou kunnen wij natuurlijk tientallen redenen bedenken waarom we dolblij zijn dat het voorjaar begint, maar voor jullie hebben wij er 13 op een rij gezet!

Actueel | 02 mrt 2015, 14:17
 
 

Tv-tip van de dag

'Ik leef al jaren op bordjes vla'

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!

6 Actueel | 02 mrt 2015, 11:31
 
 

Nationale complimentendag

Lezers geven ontroerende complimenten aan geliefden

Het is vandaag Nationale complimentendag. Dé perfecte dag om je buurvrouw, moeder of beste vriendin een paar lieve woorden in te fluisteren. Deze lezeressen gingen jullie voor en zetten speciaal op deze positieve dag een aantal dierbaren in het zonnetje! Wie krijgt van jullie vandaag een compliment?

0 Actueel | 01 mrt 2015, 10:03
 
 

Als je dacht dat TheDress je al gek maakte...

Een simpel jurkje is hét gesprek van de dag vandaag! We kunnen het er maar niet over eens worden: want is hij nou blauw met zwart of toch wit met goud. Omdat wij er op de redactie echt geen genoeg van kunnen krijgen, speurden we het internet af naar nog meer #TheDress achtige voorbeelden. Dus dames, kruip met je vriendinnen of collega's om de tafel en kijk of jullie het eens kunnen worden over de volgende dilemma's!

Actueel | 27 feb 2015, 15:45
 
 

Sta je altijd rood? Geef je ouders maar de schuld!

Draaien jouw vriendinnen hun hand niet om voor eten bij dat dure lunchtentje, maar heb jij al moeite om te sparen voor die mooie tas? Dan hoef je niet langer dat spreekwoordelijke gat in je hand de schuld te geven. De oorzaak van dat slechte spaargedrag is namelijk voor een deel te wijten aan je genen!

Actueel | 26 feb 2015, 17:00
 
 

Open brief: Gigi, geef toch niet alles op voor een vent!

Vol verbazing las journaliste Daphne van Rossum het nieuws dat actrice Gigi Ravelli voor haar lief stopt met werken. Gebeurt dat nog anno 2015: stoppen met werken omdat híj dat van je vraagt? "Straks word je veertig, vijftig. Is je leven dan niet wat leeg?", schrijft Van Rossum in een open brief op VROUW.nl. Zeg eens eerlijk: wat vinden jullie van Gigi's keuze?

35 Actueel | 26 feb 2015, 16:59
 
 

Slachtoffer van seksueel misbruik: 'Draag je littekens met trots'

Jaarlijks sturen talloze tortelduifjes liefdesbrieven naar elkaar om hun liefde voor elkaar te bezegelen. Maar hoe zit dat eigenlijk met liefde voor jezelf? Ikeda, slachtoffer van seksueel misbruik, besloot een platform te starten waarop misbruikslachtoffers een liefdesbrief kunnen schrijven aan… zichzelf.

Actueel | 26 feb 2015, 15:56
 
 

Jonge ouder is groen

Wie een rondje Negenmaandenbeurs maakt, ziet dat er voor aanstaande moeders heel wat op te steken is over de laatste trends in babyland. 'Duurzaam', 'groen' en 'recyclebaar, zijn daarin kernwoorden. Carola Siksma- Ruiters weet als 'Baby-watcher' als geen ander wat de hippe ouder anno 2015 bezighoudt.

Actueel | 26 feb 2015, 11:21
 
 

5 redenen waarom een wijnavondje per week helemaal niet erg is

Ben je een echte wijnliefhebber en snak je soms naar een goed glas wijn? Niets mis mee! Want het is niet alleen goed voor je gezondheid om af en toe een lekker glaasje te drinken, er zijn nog veel meer redenen om minimaal één keer per week te genieten van een lekker glas wijn. Welke? VROUW.nl heeft er vijf op een rij gezet!

Actueel | 25 feb 2015, 15:20
 
 

4 dingen waar wij vanochtend immens blij van werden

Soms heb je van die ochtenden dat alles meezit, dat je met het goede been uit bed stapt, dat de file voor je ogen oplost, dat je precies aankomt lopen op het moment dat de bus eraan komt, dat je kinderen zich wonder boven wonder zelf hebben aangekleed en dat je man de lunchpakketjes voor je kroost heeft gemaakt. En dan schijnt de zon ook nog eens. Wij hadden vanochtend zo'n ochtend: de lente hangt in de lucht!

Actueel | 25 feb 2015, 10:50
 
 

Wie verdient in jouw ogen een enorm compliment?

Ze heeft een rotjaar achter de rug, maar ondanks alle tegenslag heeft ze haar hoofd hoog gehouden en haar rug recht. Ze is in jouw ogen echt een powervrouw en verdient het om dat te horen. Op Nationale Complimentendag (zondag, 1 maart) geven wij jullie de ruimte om die bijzondere persoon in het zonnetje te zetten op VROUW.nl!

Actueel | 25 feb 2015, 10:50
 
 

Oproep

'Vrouwen kunnen niet klussen'

Iedere vrouw houdt van koken, we weten niets van voetbal en de enige sport die we beoefenen is Zumba. Hoezo vooroordeel? Actrice Patricia Arquette benadrukte het al tijdens haar Oscarspeech: het is tijd voor meer gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Daar zijn wij het helemaal mee eens en daarom maken we voorgoed een einde aan alle aannames ... sámen met jullie!

Actueel | 25 feb 2015, 10:40
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
En toen zaten haar kinderen vast...
Deze moeder lette heel even niet op. Toen ze haar dochters zocht, trof ze hen op een wel heel...