Horen, zien en meepraten: tv tip

Wie had dat gedacht: oma op waterskies

Het is duidelijk dat het televisieseizoen 2015/2016 langzaam maar zeker op gang komt. Nieuwe programma’s worden aangekondigd, maar ook veel vertrouwde series worden geprolongeerd. Vanavond laat Frans Bauer jong en oud versteld staan in zijn nieuwe programma What the Frans?!

1 Actueel | 29 aug 2015, 12:33
 
 

Oproep

Hoe goedgelovig ben jij?

Een man die kickt op damesvoeten in naaldhakken, maakt Den Haag en Rijswijk onveilig. Meerdere hooggehakte dames zijn al lastiggevallen door het geobsedeerde type, dat zich voordoet als automonteur Henk uit Utrecht. Zou jij daar in trappen? Of zou jij juist vol op het gaspendaal trappen en maken dat je weg komt?

7 Actueel | 28 aug 2015, 15:06
 
 

Praat mee

Sissen naar vrouwen? €250 boete!

Je loopt op straat en krijgt een dringend 'pssst' naar je hoofd. Je reageert niet en wat er volgt is een denigrerende scheldpartij. Voor veel vrouwen een herkenbare situatie. Het Rotterdamse stadsbestuur gaat de mogelijkheden onderzoeken voor een boete voor sissen op straat. Wat vind jij daarvan?

260 Actueel | 28 aug 2015, 12:48
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Misbruikte studenten en moordende bejaarden

Het is duidelijk dat het televisieseizoen 2015/2016 langzaam maar zeker op gang komt. Nieuwe programma’s worden aangekondigd, maar ook veel vertrouwde series worden geprolongeerd. Vandaag kunnen de miljoenen vaste kijkers van Flikken Maastricht zich opmaken voor een nieuwe reeks.

2 Actueel | 28 aug 2015, 12:31
 
 

Oproep

'Mijn kind is een ondernemer'

Drie piepjonge ondernemertjes in Meppel hebben zelf een oppasbedrijf opgezet met de naam Toppassers. Nymphe (13), haar tweelingbroer Merlijn en hun 14-jarige vriendinnetje Noortje legden hun eigen webdomein vast en regelden al een flink aantal klanten. De prille pubers hebben zelfs een telefoon van de zaak

Actueel | 27 aug 2015, 15:57
 
 

Michou Basu blogt...

Help! Wat moet ik aan?!

Zodra mensen doorhebben dat je ‘iets in de mode doet’, word je om de oren geslagen met allerlei stijlvragen. ‘Wat moet ik aan?’ of ‘Kan deze broek nog’? Ik geef graag antwoord, maar probeer ook zelf creatief te denken.

10 Michou Basu | 27 aug 2015, 14:46
 
 

Herkenbaar

6 redenen waarom vrouwen dolblij zijn met nóg een sportzender

Het klinkt veel mannen waarschijnlijk als muziek in de oren: dé nieuwe sportzender van Ziggo en Sport1. In tegenstelling tot veel vrouwen. Want geef toe, toen je het nieuws over deze nieuwe zender hoorde, schoot het vast ook door je hoofd: 'Nóg een sportzender?!' Om jullie een hart onder de riem te steken, hebben wij gezocht naar de voordelen van deze nieuwe mannenzender en dat is ons gelukt! Zie hier de 6 redenen waarom we deze extra zender moeten omarmen!

5 Actueel | 27 aug 2015, 13:47
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Een hotel runnen met downsyndroom

Na het succes van het vorige seizoen, en de Gouden Televizier-Ring binnen handbereik, keert het hartverwarmende SynDROOM terug op tv. Johnny de Mol verlegt opnieuw zijn grenzen  om de dromen van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere aanverwante syndromen waar te maken.

2 Actueel | 27 aug 2015, 12:37
 
 

Wat staat er deze week in VROUW magazine?

'Ik wil me niet langer verstoppen'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 36 terugleest.

1 Magazine | 27 aug 2015, 09:57
 
 

Horen, zien en meepraten: dvd tip

Falco lag 22 jaar in coma

Het was de verrassende nieuwkomer in de KRO Detectivemaand; Falco. In deze Franse serie zagen we hoe de 24-jarige detective Alexandre Falco het allemaal goed voor elkaar had.

3 Actueel | 26 aug 2015, 12:32
 
 

Praat mee

'Veel vrouwen lijden aan het bedriegerssyndroom'

Het stikt van de talentvolle, hoogopgeleide vrouwen in Nederland. Toch vervullen zij slechts mondjesmaat topposities in de politiek, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Hoe kan dat? Vreneli Stadelmaier weet het antwoord. "Het ligt aan onszelf. Aan onze typisch vrouwelijke onzekerheid."

110 Actueel | 26 aug 2015, 08:10
 
 

In het nieuws

'Koop juist nu aandelen, dames!'

Volgens Audrey Zonneveld, belegger en schrijfster van het boek ’Van beurs tot handtas’ hebben vrouwen gemiddeld genomen minder last van paniek als het tegenzit op de beurs. Die nuchtere kijk kunnen ze momenteel wel gebruiken, want "Wat er afgelopen maandag op de beurzen gebeurde was nu juist een typisch voorbeeld van paniek".

Actueel | 25 aug 2015, 17:02
 
 

Positief nieuws

Huilfilms maken gelukkiger

Houd jij het ook nooit droog bij het zien van een ontroerende film? Dan hebben we goed nieuws voor je! Hoewel je zou denken dat huilen je in een negatieve spiraal plaatst, is niets minder waar. Uit nieuw onderzoek blijkt namelijk dat huilen een positief effect heeft op je stemming én daarom hebben wij speciaal voor jullie dé vijf beste huilfilms op een rij gezet!

25 Actueel | 25 aug 2015, 15:56
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

En dan ontdek je zijn seksverslaving

Het gaat gelukkig weer wat beter met de crisis. Maar deze is nog zeker niet beslecht. Dit jaar vielen zelfs grote ketens om, een teken aan de wand. Voor veel Nederlanders schijnt er voorzichtig weer licht aan het eind van de crisistunnel, maar helaas verkeren nog veel mensen in financiële malaise.

3 Actueel | 25 aug 2015, 12:31
 
 

In het nieuws

Leonie: ‘Ik zat in de Thalys…’

Afgelopen vrijdag wisten twee Amerikaanse mariniers een bloedbad in de Thalys te voorkomen. Ze overmeesterden een man die van plan was een aanslag te plegen in de Thalys. Leonie (29) zat in de coupé naast het toilet waar de man zich schuilhield: “Ik wil er niet over nadenken wat er gebeurd zou zijn als deze man niet was overmeesterd…”

5 Actueel | 25 aug 2015, 08:54
 
 


16.4 °C
NO3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 445.96
+ / - +0.59%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
VROUW
Kijk wat er gebeurt als een vrouw tien uur door New York loopt met een verborgen camera.