Horen, zien en meepraten: tv tip

'Ik ben een problematische verzamelaar...'

Eén op de twintig mensen in Nederland is een problematische verzamelaar. In het RTL 4-programma Mijn Leven In Puin is te zien hoe deze verzamelwoede verstrekkende gevolgen kan hebben.

1 Actueel | 28 apr 2015, 11:28
 
 

Gezocht!

VROUW zoekt een online stagiair!

Studeer jij journalistiek of iets soortgelijks en zoek je per 1 juni een hele leuke fulltime stageplek op een dynamische redactie? Lees dan snel verder!

Actueel | 28 apr 2015, 09:34
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Birth Day: één-kind-beleid

In China is het één-kind-beleid enigszins aangepast; vrouwen op het platteland mogen tegenwoordig twee kinderen baren. In de Chinese stad Shanghai geldt de maatregel nog wel. Vrouwen die hier een kind krijgen, zijn daar dan ook extra zuinig op.

3 Actueel | 27 apr 2015, 11:28
 
 

Handige tips: zo versier je een prins!

Het is Maxima jaren geleden gelukt: een prins versieren! Vier jij ook deze Koningsdag weer als single en wil je dolgraag jouw prins op het witte paard ontmoeten? Lees dan deze handige tips van Esther Jacobs en wie weet zit jij binnenkort naast hem op de troon!

Actueel | 27 apr 2015, 09:39
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

vtwonen doe-het-zelf

Woningen in paleisjes veranderen. Daar zijn ze op televisie een kei in. Maar wat als je alles zelf moet doen?! In het nieuwe vtwonen doe-het-zelf moeten de deelnemers de handen uit de mouwen steken.

0 Actueel | 26 apr 2015, 11:28
 
 

Doe-het-zelf-tips voor Koningsdag

Zo maak je zéllf mooie kroontjes

Ga jij aanstaande maandag ook met je kids op pad? Ga dan samen aan de slag met deze mooie kroontjes. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om een dag als een échte koning of koningin door het leven te gaan? Dus tover de knutselspullen op tafel en laat je creativiteit de vrije loop. Heb je meteen de zondagmiddag gevuld ...

Actueel | 26 apr 2015, 10:06
 
 

Horen, zien en meepraten: lees tip

Het Cadeau

Over twee weken is het pas Moederdag. Maar, wat een lekker gevoel geeft het als je al een cadeautje in huis hebt?! De Crime Compagnie heeft ter ere van deze dag, waarop moeders lekker verwend en in het zonnetje gezet worden, een heerlijk, maar tegelijkertijd spannend presentje bedacht.

3 Actueel | 25 apr 2015, 11:28
 
 

Lingeriecampagne met 'echte' modellen

Volgens de Amerikaanse fotograaf Jes Baker zien we nog steeds te weinig imperfecte vrouwen in beeld. In haar nieuwe fotoreeks #EmpowerALLBodies laat ze 'echte' lingeriemodellen zien compleet met een maatje meer, littekens, tatoeages, brandwonden, striae en zelfs een rolstoel.

Actueel | 24 apr 2015, 14:44
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Superkids op tv!

Tomeloze inzet, 22 uur per week trainen, geen kinderfeestjes of playdates met vriendjes en vriendinnetjes, ouders die bijna alleen maar taxichauffeur zijn en weekenden die altijd volledig in het teken staan van wedstrijden of trainingen. Zo ziet het dagelijkse leven eruit van kinderen die er alles voor over hebben om van hun passie hun carrière te maken.

0 Actueel | 24 apr 2015, 11:28
 
 

Oproep

Huismannen gezocht

Ben jij de kostwinnaar thuis en zorgt jouw man voor de kinderen en het huishouden? Wil hij daarover vertellen en is hij maandag 11 mei beschikbaar?

Actueel | 23 apr 2015, 14:15
 
 

Wat je écht niet moet eten op de werkvloer

Ook zo’n hekel aan die collega die altijd haar lunch achter haar bureau eet waardoor het nog uren ruikt naar haring of soep? We doen het stiekem allemaal wel eens: even snel wat eten achter de computer zodat we straks nét iets eerder naar huis kunnen. Welke etenswaren je beter kunt vermijden zodat collega's niet met een grote boog om je heen lopen, hebben wij voor jullie op een rij gezet!

Actueel | 23 apr 2015, 11:48
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Help, ik ben seksverslaafd!

Het lukt Nicolette Kluijver maar niet om van het seksbomimago af te komen. De moeder van inmiddels drie kinderen werkt dat eerlijk gezegd zelf een beetje in de hand. Voor RTL5 presenteert zij Adam zkt. Eva, waarin kandidaten naakt daten. En dan nu de documentairereeks Seksverslaafd.

6 Actueel | 23 apr 2015, 11:28
 
 

Video

Rozenverkoopster tot tranen toe geroerd

Deze rozenverkoopster ploetert elke dag om al haar rozen te kunnen verkopen, zodat ze wat geld kan verdienen. Ze wist dan ook niet wat haar overkwam toen een man al haar rozen in een keer opkocht en haar vroeg de rozen aan iedereen in de metro uit te delen.

Actueel | 22 apr 2015, 13:46
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

101 topstukken uit Kunst en Kitsch tentoongesteld

Al dertig jaar reist Tussen Kunst & Kitsch door ons land. Mensen staan op kijkdagen uren in de rij om te kijken of ze iets waardevols hebben meegebracht. In de uitzending van vanavond krijgt expert Jaap Polak een Japans huisaltaar met zittende boeddha onder ogen. Polak: „Een prachtig en zeer zeldzaam Japans huisaltaar. De verfijnde luikjes zijn bekleed met zijde, waarop een motief te zien is van lotusbloemen." Toch weer even spannend of dit kunst of kitsch is.

2 Actueel | 22 apr 2015, 11:24
 
 

VROUW-lezeressen over bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker:

Leeftijd uitstrijkje moet omlaag!

De leeftijd waarop vrouwen de eerste uitnodiging krijgen voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker moet verlaagd worden naar 25 jaar, vindt 79 procent van de VROUW-lezeressen.

72 Actueel | 22 apr 2015, 09:05
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Ontroerende brieven van kinderen...
Als ouder vraag je je dikwijls af of je het wel allemaal goed doet. Als je kind dan een brief aan...