10 redenen om nuchter te blijven deze feestdagen

Voor veel mensen hoort alcohol automatisch bij de feestdagen, maar is het niet veel leuker om nuchter te zijn? De tien leukste redenen op een rij!

Actueel | 20 dec 2014, 13:06
 
 

Handig: de kerstchecklist!

Kerstcadeaus inslaan, boodschappen doen en de accessoires scoren voor bij je nieuwe kerstjurk: de voorbereiding voor het kerstfeest zijn in volle gang! Toch zijn er altijd kleine dingen die je over het hoofd ziet én daarom hebben wij voor jullie deze handige kerstchecklist opgesteld. Zodat dit gezellige familiefeest vlekkeloos verloopt.

Actueel | 20 dec 2014, 11:09
 
 

Praat mee!

"Mijn kind krijgt alleen dure cadeaus voor kerst"

De kerstdagen breken bijna aan. Wil jij de kinderen verwennen met een kerstcadeautje, maar heb je geen idee wat je voor ze moet kopen? Opvoeddeskundige Marina van der Wal geeft advies wat je als ouders het beste onder de boom kunt leggen én wat vooral niet!

14 Actueel | 20 dec 2014, 09:01
 
 

video

Peuter in tranen omdat ze babynichtje mist

Haar nichtje is nog maar net geboren, maar de kleine Sierra kan nu al niet meer zonder haar. Als de moeder haar dochtertje vertelt dat haar babynichtje Mia morgen niet op haar verjaardag kan komen, is het meisje compleet in tranen.

Actueel | 19 dec 2014, 16:28
 
 

Zo schattig: baby zingt kerstliedje mee met vader

Dit baby'tje heeft al op jonge leeftijd groot talent. Samen met zijn vader zingt hij een kerstliedje perfect mee. Kijk eens hoe schattig dat klinkt!

Actueel | 19 dec 2014, 13:54
 
 

Omaatjes uit de kleren voor het goede doel

Vijftien vrouwen, met een gemiddelde leeftijd van 71, trokken de stoute schoenen aan om de naaktkalender ‘The Wrinklies’ te maken. Ze willen hiermee geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. “Ik denk dat we er nog heel goed uitzien voor onze leeftijd,” zegt oprichtster Jenny Stephens (72).

Actueel | 19 dec 2014, 13:48
 
 

video

Hilarische tweeling neemt ouders in de maling

Dat kinderen heel goed weten wanneer kattenkwaad uit te halen, bewijst deze hilarische video. Deze olijke tweeling duwt elkaar omver, maar iedere keer als ze elkaar een duwtje geven, komt het beruchte vingertje tevoorschijn en roepen ze 'march'. Dat wat papa en mama ook altijd roepen om ze te waarschuwen als ze ondeugend zijn.

Actueel | 19 dec 2014, 12:13
 
 

“Zullen we een spelletje spelen?”

Tikkertje, verstoppertje of een potje knikkeren zijn hele normale dingen die spelende kinderen doen. Toch letten we er als volwassenen steeds meer op of de speelpartijen niet een stap te ver gaan, bijvoorbeeld als ze een seksueel getinte ondertoon krijgen.

Actueel | 19 dec 2014, 12:08
 
 

'Pas op mam, schrik niet!'

Als kind kun je natuurlijk een duur cadeau op je verlanglijst zetten. Om moederlief niet de schrik van haar leven te bezorgen, pakte dit jochie zijn verlanglijstje op een bijzonder grappige manier in! Want hé: je kunt haar maar beter voorbereiden!

Actueel | 19 dec 2014, 11:27
 
 

Overleden meisje koopt kerstcadeaus voor familie

Nog geen maand geleden stierf Lily op 10-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Om haar ouders een hart onder de riem te steken en er toch nog een beetje bij te zijn tijdens de kerstdagen, bedacht het meisje iets bijzonders. Net voor haar dood kocht ze cadeaus voor de hele familie die nu stuk voor stuk worden bezorgd.

Actueel | 19 dec 2014, 10:40
 
 

Hoe leuk!

Man vraagt zijn vriendin ten huwelijk in fotohokje 

Op je knieën op een strand, tijdens een romantisch diner of in een luchtballon. Er zijn natuurlijk diverse originele manieren om je vriendin ten huwelijk te vragen. Deze man doet het wel op een simpele doch heel bijzondere manier. Kijk eens hoe leuk ze reageert... Oeps nu verklappen we wel veel. Zo romantisch. 

Actueel | 18 dec 2014, 16:15
 
 

Wie was de meest inspirerende vrouw van 2014?

Afgelopen jaar waren er weer veel vrouwen in het nieuws. Ze doorbraken een taboe, maakten een gevoelig onderwerp bespreekbaar, wisten het land te ontroeren of staken hun handen uit de mouwen om anderen te helpen.

Actueel | 18 dec 2014, 14:35
 
 

9 redenen waarom we ons niet druk moeten maken om de kerstkilo's

Met de kerst in aantocht vliegen de berichten over de beruchte kerstkilo's je om de oren. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Want waarom zouden we ons tijdens deze twee feestelijke dagen bezighouden met ons gewicht? Wij vertellen jullie waarom je dat niet zou moeten doen!

Actueel | 18 dec 2014, 11:56
 
 

Dit jaar gaat het lukken!

Slank in 2015 met VROUW

'Afvallen' staat bij heel veel vrouwen met stip bovenaan het lijstje van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Bij jou ook?

Actueel | 18 dec 2014, 11:28
 
 

Foto's

Nóg meer kerstkindjes

Nog steeds stromen de kerstfoto's binnen van heel veel schattige kerstkindjes. Kijk en geniet!

Actueel | 17 dec 2014, 11:20
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen