Dossier Goed georganiseerd | Deel 4

Organize je administratie

Een geordende administratie is niet iets wat je overkomt; daar moet je zelf aan werken. Veel tijd hoeft het niet te kosten, met een kwartiertje per week ben je klaar. Nooit meer herinneringen, verloren papieren of verlopen kortingen. Klinkt dat goed? Ga dan aan de slag met de tips van professional organizer Zamarra Kok!

Actueel | 19 sep 2014, 13:10
 
 

Video

Emotionele laatste dans doodzieke moeder en zoon

Wij houden het niet droog bij het zien van deze ontroerende eerste, maar tegelijkertijd laatste dans. De 61-jarige Mary Ann Manning is ongeneselijk ziek, maar weet op het randje van de dood toch nog haar laatste wens te vervullen: dansen op de bruiloft van haar zoon. Drie dagen na deze ontroerende dans overleed de vrouw.

Actueel | 19 sep 2014, 09:36
 
 

Advertorial

Doorwaakte weekenden

“Zoonlief is sinds het voorjaar op kamers. Hij heeft er de leeftijd voor, maar gezien het feit dat hij op een halfuur reizen van zijn studieplek woont en nooit ook maar een piepkleine hint heeft gegeven dat hij ons nest wilde verlaten, viel de boodschap: ‘Mam, ik kan per 1 april een kamer krijgen in Amsterdam’ mij eerlijk gezegd nogal rauw op het dak.

Actueel | 19 sep 2014, 08:13
 
 

Vrouwen tegen het schoonheidsideaal

En dit zijn onze eigen schoonheden

We moeten slank zijn, we moeten mooi zijn, we mogen geen dijen hebben en we moeten maatje 36 hebben. Ons haar en make-up moet de hele dag perfect zitten en we moeten ons kleden naar de laatste mode. Pfff... Mag het ietsje minder! We zijn alle geldende schoonheidseisen en idealen meer dan zat. Vrouwen tarten het schoonheidsideaal schreven we vanochtend. We vroegen jullie daarbij om ook foto's in te zenden. Hieronder zie je een selectie en je bent echt goed zoals je bent:

Actueel | 18 sep 2014, 17:04
 
 

Michou Basu blogt...

Gucci lanceert make-up

En voilà, na de New York Fashion Week zitten we nu in Milaan om te zien wat Prada, Dolce & Gabbana en Armani in petto hebben voor volgend jaar lente/zomer.

Michou Basu | 18 sep 2014, 11:28
 
 

Beyoncé photoshopt vrouwelijke vormen

Net nu we dat té perfecte schoonheidsideaal meer dan zat zijn, duiken er weer kiekjes op van celebrities waar flink aan gesleuteld is. Lees: ze photoshoppen er wederom op los! Zo ook Beyoncé, die het niet kon laten om met Photoshop een stukje van haar welgevormde dijbeen af te halen.

Actueel | 18 sep 2014, 11:08
 
 

Vader: 'Ik ruil mijn baan in voor mijn gezin'

CEO Max Schireson gaf zijn topbaan op om meer tijd met zijn kinderen te kunnen doorbrengen. In een blog vroeg hij zich af waarom een man nooit wordt gevraagd hoe hij een hoge functie met kinderen kan combineren.

10 Actueel | 18 sep 2014, 11:02
 
 

Máxima bij jubileum Blijf van m'n lijf

Koningin Máxima is dinsdag 14 oktober aanwezig bij de viering van 40-jaar Blijf van m'n lijf. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag laten weten. Tijdens een jubileumsymposium in Amsterdam lanceert zij de app Ican, die vrouwen die zijn mishandeld door hun partner helpt herstellen en bouwen aan zelfvertrouwen.

Actueel | 18 sep 2014, 10:35
 
 

Oproep

Gemis

Je mist haar vreselijk. Elke dag zonder haar is een stukje minder leuk....Woont je dochter in het buitenland, je zoon, je lievelingszus, hartsvriendin of moeder en wil je haar eigenlijk heel graag nog iets zeggen of vertellen, voel je je best een beetje verloren en eenzaam zonder die ene speciale persoon in je nabijheid, mail ons!

Actueel | 18 sep 2014, 09:19
 
 

Video

Baby in een deuk om puppy

Hoe kun je de dag beter afsluiten dan met een glimlach? Laten wij nou echt dé perfecte video hebben om die lach op je gezicht te toveren. Doe je oordopjes in, kijk en lach met ons mee!

Kinderen | 17 sep 2014, 16:22
 
 

Oproep

'Een vraag die me van het hart moet'

Nog steeds zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen. Cardiologe Janneke Wittekoek gaat in de Week van het Gezonde Hart (22 t/m 27 september) daarom de barricaden op om te pleiten voor een gezonde levensstijl en meer aandacht voor het vrouwenhart. Maar, een gezond hart begint bij jezelf en daarom zijn wij razendnieuwsgierig of jullie vragen hebben over het hart.

Actueel | 17 sep 2014, 09:30
 
 

Lezeres vertelt:

Ik verliet mijn man voor de juf van mijn dochter

Voor de hitserie Orange is the New Black schreef ze over de onstuimige liefde tussen de vrouwelijke gevangenen. Het was díe liefde die schrijfster Lauren Morelli uiteindelijk zelf deed inzien dat ze niet op mannen, maar op vrouwen viel. Lezeres Ingeborg overkwam hetzelfde. Aan VROUW vertelt ze haar bijzondere verhaal.

Actueel | 17 sep 2014, 09:04
 
 

Afscheidskus redt leven van moeder

Ieder dag geeft Phil zijn 5-jarige dochtertje een afscheidskus voordat hij naar zijn werk vertrekt. Dat hij met deze liefdevolle kus het leven van zijn vrouw zou redden, had de trotse vader niet kunnen bedenken.

Actueel | 16 sep 2014, 14:35
 
 

Gelukkige vrouw dé sleutel voor een goed huwelijk!

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het geheim achter een goed huwelijk? Dan hebben wij goed nieuws! Onderzoekers van de Rutgers University hebben het namelijk ontdekt. Uit het onderzoek blijkt dat een gelukkige vrouw dé sleutel is naar een lang en gelukkig huwelijk. Dus mannen, jullie weten wat jullie te doen staat...

Actueel | 16 sep 2014, 14:29
 
 

Beetje flauw maar wel grappig

Kunstenaar neemt vrouwen op de korrel

De kunstenaar Jarod Allen heeft wel een hele creatieve manier gevonden om de draak te steken met single vrouwen.

Actueel | 16 sep 2014, 13:48
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Emotionele laatste dans doodzieke...
De 61-jarige Mary Ann Manning is ongeneselijk ziek, maar weet op het randje van de dood toch nog...