Bejaarde opa danst er op los

Versleten heupen of niet: het maakt deze stokoude man helemaal niets uit. Hij trekt al zijn dansmoves uit de kast én weet zelfs nog een aantal vrouwen te versieren! 

vrouw | 22 jul 2014, 15:03
 
 

Tips tegen vliegangst

'Lees niet alles over de ramp'

Ongeveer drie miljoen mensen hebben in ons land in meer of mindere mate last van vliegangst. Na het tragische ongeluk met de MH17 worden deze angstgevoelens alleen nog maar meer aangewakkerd. Wij geven een aantal handige tips over hoe je de angst te lijf kunt gaan.

Actueel | 22 jul 2014, 15:00
 
 

FOTO

Lief: ode aan prins George's eerste verjaardag

Het best geklede lid van de Koninklijke familie is vandaag jarig! En nee, we hebben het niet over Kate Middleton. Hoewel zij veel indruk maakt met haar prachtige garderobe, is het haar zoontje die de show steelt. Prins George blaast vandaag de kaarsjes uit en viert zijn eerste verjaardag! Bekijk hier de meest schattigste foto's van de jarige job!

Actueel | 22 jul 2014, 14:10
 
 

De 10 allerleukste vakantiegadgets

Dé ultieme vakantiegadgets

Of je nu aan je kleurtje werkt in de Griekse zon, gaat kamperen op het Toscaanse platteland of struint door een waanzinnige stad: deze superhandige gadgets mogen echt niet ontbreken!

Actueel | 22 jul 2014, 12:51
 
 

Stewardess Renuka checkte passagiers in

Blije vakantiegangers, complete gezinnen, zakenreizigers: allemaal heb je ze een fijne reis gewenst. Niet wetende dat aan deze reis een bruut einde zou komen. Het overkwam grondstewardess Renuka Manisha Virangna Birbal. Zij checkte de passagiers in op de dag van de crash. "Voor het laatst heb ik alle passagiers gezien. Een laatste lach, een laatste groet, een blij gezicht ...", schrijft ze op Facebook.

Actueel | 22 jul 2014, 11:08
 
 

Vader maakt hartverwarmende foto's van zijn zoons

De eerste stapjes, een eerste nies en de eerste glimlach lieten het vaderhart van Wesley sneller kloppen. Om geen seconde uit het jonge leven van zijn zoons Skyler en Maddox te missen, legde de vader deze momenten op een wel heel bijzondere manier vast. Bekijk hier de foto's

Actueel | 22 jul 2014, 10:31
 
 

Huishouden | Schoonmaken als je in een rolstoel zit

Poetsen op wielen

“Kun je me tips geven over schoonmaken als je in een rolstoel zit?”, vroeg een VROUW-lezeres aan onze schoonmaakexpert Zamarra Kok. Zij riep de hulp in van ervaringsdeskundige Viktor Staudt, een rolstoelrijder die in een brandschoon huis woont. In zijn boek 'Een leven op rolletjes' geeft hij een handleiding voor de moderne rolstoelrijder.

Schoonmaakexpert | 22 jul 2014, 07:48
 
 

OPROEP: Wil jij in VROUW-Magazine?

Vrouwen over me-time

Kijk je interactieve tv via KPN en combineer je een gezin met een baan? En vind je het leuk om een keer in VROUW Magazine te staan? We zoeken vrouwen die we mogen interviewen over hun me-time.

Actueel | 21 jul 2014, 17:32
 
 

'Geen kindbruidjes meer van 6 jaar oud'

Tehani was nog maar 6 jaar oud toen ze moest trouwen met een volwassen man. Het is een praktijk die veel voorkomt in haar geboorteland Jemen.

Actueel | 21 jul 2014, 16:06
 
 

In de cel na een selfie

Toen een eigenaar van een kledingwinkel op videobeelden zag hoe een jonge vrouw een jurk stal, twijfelde hij geen moment. Hij riep de hulp in van zijn sociale netwerk en plaatste een oproepje op de Facebook-pagina van de winkel. En met succes.

Actueel | 21 jul 2014, 11:41
 
 

Een hond met schuldgevoel

Als beagle Charlie het speeltje van baby Laura afpakt, barst Laura in tranen uit. Charlie krijgt spijt en doet er vervolgens alles aan om het goed te maken. Te lief!

Actueel | 21 jul 2014, 09:07
 
 

"Alcohol verpest mijn hele leven"

Vrouwen met een alcoholprobleem cijferen zichzelf vaak weg, camoufleren hun drankmisbruik en trekken niet snel aan de bel voor hulp, blijkt uit cijfers van de verslavingszorg. Wie zijn deze vrouwen, waarom zijn ze verslaafd en belangrijker nog: waarom zoeken ze geen hulp? VROUW sprak met drie stille alcoholisten over hun probleem.

Actueel | 20 jul 2014, 09:17
 
 

Vliegtuigramp Malaysia Airlines

Bezoek aan rampplek belangrijk

Nabestaanden die hun geliefden zijn verloren tijdens de vliegramp van afgelopen donderdag mogen de plek bezoeken. Maar waarom? Waarom is het zo belangrijk om die vreselijke plek met eigen ogen te zien?

Actueel | 18 jul 2014, 16:51
 
 

Michou Basu blogt...

Social media: waar is ons fatsoen?

Social media zijn meestal erg leuk, maar vaak ook niet. Na de crash van de MH17 zagen we veel ondoordachte posts in het kader van ‘hadden ze maar lekker moeten thuisblijven’ en ‘jammer joh’. Doordat iedereen kan roepen wat hij of zij denkt, valt het tijdens dit soort serieuze gebeurtenissen extra op dat het hek van de dam is. Gelukkig is het gros van de berichten bemoedigend. We zien steunbetuigingen, tips en troostende woorden. Dat doet deugd.

Michou Basu | 18 jul 2014, 16:02
 
 

Tips van onze lezeressen

De must-reads voor de zomer

Joepie! Heel Nederland heeft nu officieel vakantie en ook al ga je niet weg, door het mooie weer heb je ongetwijfeld wél een super zomers gevoel. Tijd om aan een goed boek te beginnen, dus! We vroegen onze VROUW-lezeressen wat voor hen het leukste en boeiendste vakantieboek ooit is. Hieronder een bloemlezing van alle tips die wij binnenkregen. En wat blijkt? We worden graag in het verhaal meegesleept en ook humor mag niet ontbreken. 

Actueel | 18 jul 2014, 13:30
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen