Horen, zien en meepraten: tv tip

Als je dochter niet meer wil leven

Rauw, zonder opsmuk en naturel. De personages van Happy valley zou je bij de plaatselijke supermarkt kunnen tegenkomen. Het drama gaat over een toegewijde politievrouw wiens leven op de kop staat wanneer de man die zij verantwoordelijk voor de zelfmoord van haar dochter houdt, weer opduikt.

0 Actueel | 04 jul 2015, 12:31
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Muziek in plaats van woorden

De één rapt, de ander zingt in het Frans en weer een ander in het Italiaans. En toch begrijpen we elkaar. De kracht van muziek is enorm. In Reis om de wereld in 50 concerten, toont Heddy Honigmann aan hoe krachtig.

0 Actueel | 03 jul 2015, 12:31
 
 

Geld lekke borsten teruggevorderd

Vrouwen met borstimplantaten van de Franse fabrikant PIP moeten een reeds uitgekeerde schadevergoeding van 5,8 miljoen euro terugbetalen. Dat heeft een Franse rechtbank bepaald. Het gaat om circa 1700 vrouwen, onder wie ongeveer 170 uit Nederland.

Actueel | 03 jul 2015, 08:19
 
 

VROUW Magazine

'Uit alle ellende is iets heel moois gekomen'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen, columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 28 terugleest.

Actueel | 03 jul 2015, 07:29
 
 

Hitte

Blote buiken op de fiets: doen of laten?

Als de temperaturen buiten oplopen tot boven de dertig graden zijn we geneigd zo min mogelijk kleding te dragen. Begrijpelijk, toch? Want eigenlijk is elk kledingstuk al te warm met deze hitte. Geen wonder dat we regelmatig tegen blote benen, armen en buiken oplopen. Vooral die laatste categorie leidt tot opwinding bij onze lezeressen. Terecht of niet, wat vinden jullie?

39 Actueel | 02 jul 2015, 16:14
 
 

Magic Mike

Dansende Channing

De vogeltjesdans sexy?! Wel als Channing Tatum het doet. In dit filmpje showt de hoofdrolspeler van Magic Mike XXL zijn soepele moves. Pasjes die je niet terugziet in de film. Bewegen kan hij wel. Kijk en geniet.

Actueel | 02 jul 2015, 13:01
 
 

Tips

Op vakantie met de auto doe je zo!

Zomervakantie: dat betekent voor velen eropuit met de auto. Vervolgens sta je uren in de file, krijg je autopech of is je tank onverwacht snel leeg. Helaas komt er bij deze auto-ergernissen een extra zorg bij: hoe houd je het hoofd koel in de auto? Door déze tips even te lezen.

Actueel | 02 jul 2015, 12:51
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Uit de oude doos

Ik slaak nu al een diepe zucht bij het idee dat ik morgen bij de koffieautomaat geacht word mee te kunnen praten over de Tour de France. Terwijl ik eigenlijk niet meer weet dan dat iedereen op een apparaat met twee wielen dagen achter elkaar een krachtspanning levert, om eigenlijk alleen maar van A naar B te komen. Juist, een wielrenneraddict ben ik duidelijk niet. Maar wat niet is, kan nog komen.

0 Actueel | 02 jul 2015, 12:31
 
 

Warmte

Op naar binnen: de 8 fijnste koele plekken

Heerlijk hoor, zo'n hittegolf, maar eigenlijk is het te warm om op een terrasje te zitten, naar je werk te fietsen of de hond uit te laten. Geen wonder dat onze collega's bij VROUW vanochtend opgelucht binnen kwamen lopen: 'Eindelijk, airco!' Opvallend, nietwaar? Dat we met deze temperaturen opeens de plekken adoreren waar we normaal gesproken met lichte tegenzin naartoe gaan. Wij zetten er 8 voor je op een rij. Welke is jouw favoriet?

Actueel | 02 jul 2015, 11:58
 
 

Zomervakantie

Lekker laten gaan of slank blijven tijdens vakantie?

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar op vakantie gaan, is voor mij een vrijbrief om qua eten en drinken helemaal los te gaan. Doe ik net even voordat we weggaan rustig aan om nog een beetje goed uit de verf te komen in mijn bikini. Tijdens de vakantie laaf ik me aan talloze zakken chips, veel roseetjes en borrelhapjes.

Actueel | 02 jul 2015, 10:39
 
 

Horen, zien en meepraten: tv tip

Voer voor speurneuzen

Het is weer zover. Bij de KRO start vandaag de traditionele Detectivemaand. Elke avond een spannende Britse, Scandinavische en dit keer zelfs afleveringen uit een Franse serie. Lekker whodounits, waarbij je zelf op de stoel kunt gaan zitten van een rechercheur.

0 Actueel | 01 jul 2015, 12:31
 
 

Allles over slapen

Tips voor een koele nacht tijdens een hittegolf

Leuk zo'n hittegolf, maar het kan ook voor heel wat slapeloze nachten zorgen. Want wat is het warm in de slaapkamer! Met deze tips zorg je voor een beetje verkoeling tijdens tropisch warme nachten.

83 Actueel | 01 jul 2015, 10:48
 
 

Lees mee

Vliegen met maat 56: 'Ik boek altijd twee stoelen...'

Je verheugt je al weken op je vakantie, lekker het vliegtuig in en je zorgen even achter je laten. Voor sommige mensen is vliegen niet zo heel vanzelfsprekend. Nicole Raymakers is namelijk enorm zenuwachtig voor ze zo'n kist instapt. Nicole heeft maat 56 en past net niet in één stoel. Daarom boekt ze graag een tweede stoel als ze reist. ”Vooral omdat ik anderen niet tot last wil zijn. Er zijn al zo veel negatieve verhalen over vliegtuigen en dikke mensen. Ik wil niet dat mensen dat van mij denken."

101 Actueel | 01 jul 2015, 07:47
 
 

Kledingadvies

Zomerkleding op kantoor: wat kan wel, wat niet?

De temperaturen stijgen en iedere ochtend sta je opnieuw voor het dilemma: wat trek ik vandaag weer aan? Kun je zonder panty naar kantoor? En hoe zit het met slippers op de werkvloer? Etiquette-expert Gonnie Klein Rouweler zet het allemaal op een rij!

4 Etiquette-expert | 01 jul 2015, 07:46
 
 

Zomervakantie

10 geldtips voor als je op vakantie gaat naar Griekenland

Sta je op het punt om met je gezin naar Griekenland op vakantie te gaan? Dan hebben we nog een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Zo lukt het vast en zeker om te genieten van de Griekse gastvrijheid!

Actueel | 30 jun 2015, 13:52
 
 


17.9 °C
Z2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 474.14
+ / - -0.59%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen