Video

De enige Ice Bucket Challenge die je gezien móet hebben

Iedereen doet mee aan de Ice Bucket Challenge in de strijd tegen ALS: BN'ers, Hollywood-sterren, politici. En Anthony Carbajal. Onder het mom 'Kiss my ALS' maakte de fotograaf - die zelf aan een erfelijke vorm van ALS lijdt - een filmpje dat je binnen 2 minuten doet schaterlachen en huilen tegelijkertijd. Dit is het enige Ice Bucket-filmpje dat je echt gezien móet hebben...

Actueel | 21 aug 2014, 08:45
 
 

Een badkamer om van te smullen

Vrouwen opgelet: wij hebben dé ultieme droombadkamer gevonden! Het troost je bij liefdesverdriet, helpt je door de maandelijkse periode en zorgt voor het ultieme geluksgevoel. Deze badkamer is namelijk gemaakt van...chocola!

Actueel | 20 aug 2014, 14:59
 
 

Lief: oma en kleinzoon doen samen een dutje

Oei, wat spannend: voor het eerst naar school! De eerste schooldagen vol met indrukken zijn vaak erg vermoeiend voor de kinderen. Maar onderschat ook vooral de intensiteit van het babysitten niet. Dat ook oma moe is na een dagje oppassen bewijst deze super schattige foto!

Actueel | 20 aug 2014, 11:59
 
 

Roze wegen alleen voor vrouwen

Heb jij ook zo'n hekel aan mannen die bumperkleven, veel te snel voorbij razen in hun sportauto's en het knipperlicht achterwege laten als ze van baan wisselen? Dan hebben wij nieuws. Een verzekeringsmaatschappij heeft namelijk roze wegen ontwikkeld speciaal voor vrouwelijke bestuurders!

Actueel | 20 aug 2014, 11:42
 
 

Sportmode is cool

Sportmode is salonfähig geworden. Lang was textiel waar je in sportte een vies woord. Wie in zijn trackpant met sneakers en een sweater naar een coole bar of restaurant ging, werd toch wat meewarig aangekeken. Nu is die look juist cool.

Mode | 20 aug 2014, 09:17
 
 

VROUW-columniste

Daphne Deckers doet mee aan de Ice Bucket Challenge

Na Oprah Winfrey, Bill Gates, Ronaldo, DJ Nicky Romero en vele anderen heeft VROUW-columniste Daphne Deckers ook deelgenomen aan de Ice Bucket Challenge. Met deze spectaculaire actie proberen bekende persoonlijkheden aandacht te vragen voor de vreselijke spierziekte ALS. Bekijk hier het ludieke filmpje van Daphne!

Actueel | 19 aug 2014, 18:33
 
 

Zo word je een goede buur!

Goede buur verlaagt kans op hartaanval

We kunnen de leus 'Beter een goede buur, dan een verre vriend', nu wel heel letterlijk nemen. Uit een nieuw onderzoek blijkt namelijk dat een goede band met de buurtjes, de kans op een hartaanval verlaagt!

Actueel | 19 aug 2014, 16:34
 
 

Handleiding: winkelen bij de Primark

De achtste Primark in Nederland opent vandaag haar deuren in Enschede. Hoewel menig shopper staat te trappelen om door deze modeketen te struinen, breekt het zweet anderen uit. Want hoe doe je dat: winkelen bij de Primark? Wij bieden de helpende hand met deze handleiding!

Actueel | 19 aug 2014, 15:10
 
 

Video

Hond wandelt met baby

De vader van dit schattige jochie heeft het wel heel gemakkelijk: hij hoeft én de hond niet uit te laten én de wandelwagen niet te duwen. Waarom? Bekijk snel deze grappige video!

Actueel | 19 aug 2014, 11:22
 
 

Kapper op straat

Mark Bustos is een haarstylist die doordeweeks in een salon in New York werkt. Het is een salon met kwaliteiten, en om er geknipt te worden moet je wel wat geld neerleggen. Toch hanteert hij niet voor al zijn klanten deze hoge prijzen.

Actueel | 19 aug 2014, 11:15
 
 

10 dingen die je stiekem zou willen doen tijdens dit regenachtige zomerweer

De zomer voorbij

Met de slechte weersvoorspellingen lijkt er definitief een einde te komen aan de zomer. Met de hoosbuien, gure wind en lage temperaturen krijgen wij spontaan zin om met wollen sokken en een kop warme chocolademelk voor de buis te kruipen. Jullie ook?

Actueel | 19 aug 2014, 11:06
 
 

Video

Dit doet de ziekte ALS met je lichaam

Iedereen gooit op dit moment een emmer koud water over zich heen om de dodelijke ziekte ALS onder de aandacht te brengen. Maar deze jongeman doet dat op een heel andere en misschien een veel indrukwekkender manier.

Actueel | 19 aug 2014, 09:28
 
 

Dames met lef gezocht!

Lijkt het jou leuk een keer helemaal in de watten te worden gelegd in de stoel van de visagist, en daarna mooi in lingerie op de foto te gaan? Dat kan! Voor onze rubriek ‘Op De Huid’ zijn we op zoek naar leuke dames die deze uitdaging aandurven. Het setje waarin je op de foto gaat mag je houden en nadat je in VROUW hebt gestaan, krijg je jouw mooiste foto toegestuurd.

Actueel | 18 aug 2014, 14:44
 
 

Oproep

Ik kwam thuis van vakantie en wat ik daar aantrof...

Voor de eerste keer ben je zonder de kinderen op vakantie gegaan. Na 3 heerlijke weken kom je thuis, om een volledig verwoeste woonkamer aan te treffen: sigarettengaten in de nieuw beklede bank, rode wijn vlekken op het witte kleed en ondefinieerbare vlekken in de lakens... VROUW is wel benieuwd wat jullie aantroffen toen jullie thuis kwamen van vakantie!

Actueel | 18 aug 2014, 14:26
 
 

Joodse Juliette dolgelukkig met moslim Rabii

Liefde in tijden van oorlog

Huilend zitten ze af en toe achter hun laptop: de Joodse Juliette en de islamitische Rabii. Op social media zien ze de meest verschrikkelijke verwensingen van Joden aan moslims en omgekeerd voorbijkomen tijdens het Gaza-conflict. Wat hen vooral raakt, is die enorme diepgewortelde haat. Hoe kan er zo veel haat in de wereld zijn terwijl zij zo veel van elkaar houden en er ook nog eens een echte liefdesbaby op komst is? Hoe leggen ze dit later aan hun dochter uit?

65 Actueel | 18 aug 2014, 08:00
 
 


Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Jochie compleet over zijn toeren...
Soms ben je zo dol op iets dat je compleet van de kaart bent als iemand het van je afpakt. Zo ook...