Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Gooische vrouw Anouk , gespeeld door Susan Visser
Gooische vrouw Anouk , gespeeld door Susan Visser
Foto: Dinand van der Wal

Meeste vrouwen lijken op Gooische vrouw Anouk

09 MRT 2011

Maar liefst 35 procent lijkt het meeste op Gooische vrouw Anouk. Zo zijn ze verslaafd aan mannen en kleden ze zich het liefst in meisjesachtige gypsy jurken.

Dit blijkt uit de online test van Lindamagazine. Ruim 7.000 vrouwen deden mee aan de test ‘Welke Gooische Vrouw Ben Jij?’.

Er moesten vragen worden beantwoord als: wat neem je mee naar een onbewoond eiland en welk advies geef jij je vriendin als je haar man op vreemdgaan betrapt?

Verslaafd aan shoppen

Ruim 25 procent van respondenten lijkt op Cheryl. Van de Cheryl’s is 56 procent verslaafd aan shoppen en wil 38 procent een vrolijke vent met een duidelijk doel in zijn leven, net als Martin Morero.

Een gelijk aantal bezoekers lijkt op Claire en Roelien, beiden 15 procent. Niet iedereen is het met de uitkomst eens: "Ik een Roelien? Alleen maar omdat ik liever een hond meeneem naar een onbewoond eiland dan een vibrator?"

Minst favoriet

Slechts 10,5 procent van de vrouwen lijkt op Tante Cor. Uit de reacties blijkt wel dat veel vrouwen dol op haar zijn: "Geweldige vrouw. Ik zie me al een hele middag rondhangen in een tijgerbadjas." Maar er zijn ook minder positieve reacties Marieke: "16 jaar en ik lijk op Tante Cor… wat?!"

Andere feitjes

Als de vrouwen slechts één item mogen kiezen, neemt 40 procent haar zonnebril mee naar een onbewoond eiland, 25 procent haar bikini en 9 procent een pakje sigaretten.

Maar liefst 31 procent verkiest televisiekijken op de vrije zondagmiddag boven een gezonde boswandeling (21%).

En 40 procent adviseert haar vriendin om haar man bij het grofvuil te zetten als hij is vreemdgegaan, slechts 5 procent van de vrouwen huurt iemand in om de vreemdganger het leven zuur te maken.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.2 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 515.73
+ / - +0.42%