Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium
Foto: Rogier Veldman

Lachen om sores van huisvrouwen

07 DEC 2012

Gestreste huisvrouwen en ploeterende moeders. Dat klinkt niet echt als een pakkend thema voor in het theater. Toch lukte het Sylvia Witteman de frustraties van veel vrouwen die ‘alles goed willen doen’ te verwerken in de humoristische voorstelling.

Ken je de rubriek 'De Huisvrouwmonologen' uit VROUW Magazine? Hiervan is nu ook een theatervoorstelling.

Druk, druk, druk

Vrouwen die alles goed willen doen – daar zijn er veel van. Een gezin, een goede carrière, kinderen opvoeden, netwerken en intussen ook nog een relatie onderhouden met je man. Vergeet ook niet af en toe te sporten en je vriendinnen te zien. Columniste Sylvia Witteman haakt met een dikke knipoog in op de problemen van de moderne, werkende vrouw.

Slaaptekort en ratten in huis

In De Huisvrouwmonologen neemt Sylvia haar hectische leven onder de loep met veel humor en zelfspot. Met chronisch slaaptekort, ratten als huisdieren en kinderen die altijd op het verkeerde moment ziek zijn. In de voorstelling gaan drie vrouwen met elkaar in dialoog over de invulling van hun leven. Louise moet nog aan kinderen beginnen, Sophie heeft een huis vol en Martha zit met een leeg nest. Wat willen zij met hun leven?

Wil jij ook naar De Huisvrouwmonologen? Klik dan op deze link.

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?

Lees meer over

9.2 °C
W4
Beurs AEX
AEX 469.77
+ / - +0.66%