Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Stockexchng michelini

Meer succes met lange ringvinger

26 FEB 2013

Jezelf omhoogwerken door te flirten met de baas – vergeet het. Je hebt het niet nodig. Tenminste, als je een behoorlijke ringvinger hebt. Wanneer deze vinger bij jou langer is dan je wijsvinger, zou je volgens Italiaans onderzoek succesvoller zijn dan mensen met gewone handen.

Economen ondervroegen ruim 2.000 Italiaanse mannen en vrouwen met een klein bedrijf. Ook fotografeerden ze de handen van deze bedrijfsleiders. Na het vergelijken van de resultaten bleek dat de lengte van je vingers iets zegt over je karakter. Zo zouden mensen bij wie de ringvinger langer is dan de wijsvinger meer inzicht hebben, vaker risico nemen en assertiever zijn.

Succes

Bij de meest succesvolle ondernemers was de ringvinger zo’n 10 tot 20 procent langer dan de wijsvinger. Hun bedrijven groeiend het snelst en ze konden beter omgaan met stress en werkdruk.  

Eerder onderzoek

Eerder bleek al uit ander onderzoek dat de lengte van de ringvinger van een man zijn houding tegenover geld verklapt. Bovendien concludeerde een groep Amerikaanse biologen dat je aan de ringvinger van een man zijn gezondheid, libido, seksuele geaardheid en zelfs de lengte van zijn penis kan aflezen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
5.0 °C
ONO3
Beurs AEX
AEX 509.52
+ / - -0.79%