Geef je hier op!

Slank in 2015 met VROUW

Actueel | 29 dec 2014, 17:36

'Afvallen' staat bij heel veel vrouwen met stip bovenaan het lijstje van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Bij jou ook?

Slank in 2015 met VROUW
Afvallen | 27 jan 2015, 15:53

Groepsles zorgt voor betere sportprestatie

We zitten alweer in week 4 van de Valt-af-challeng.  En dat betekent dat het weer nodig tijd is voor een nieuwe tip. Ditmaal gaat het...
 
Afvallen | 23 jan 2015, 09:21

Beweegschema week 4: Body en Mind

Deze week staat in het teken van Body & Mind. Maar wat houdt dit in?
 
Afvallen | 23 jan 2015, 09:21

Weekmenu 4: deel je afvalverhaal!

Yes, je hebt week 3 van de VROUW valt-af-challenge overleefd! Dat houdt in dat de knop langzamerhand echt om aan het gaan is....
 

Afvalchallenge: Marieke versus Marjolein

'Een knap lastige week'

'Nou Marjolein, ik weet niet of ik deze week die voorsprong wel behoud eerlijk gezegd. Ik ben momenteel namelijk vijf dagen op Bonaire en ik moet zeggen dat het best lastig is om het strenge regime vol te houden.'
0 Marieke versus Marjolein | 26 jan 2015, 12:08
 
 

Doe de test: heb ik last van stress?

Deze week staat helemaal in het teken van lichaam en geest. Doel is vooral om die vervelende stress voorgoed het hoofd te bieden. Sportdeskundige Marije de Vries gaat je daarbij helpen. Maar natuurlijk wel goed om te weten: hoeveel last van stress heb ik eigenlijk? Doe de test en kom erachter!
Afvallen | 23 jan 2015, 09:21
 
 
Sportdeskundige | 21 mei 2014, 09:27

Marije de Vries

Dit is onze sportdeskundige

Marije zal samen met onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet de komende 10 weken jou helpen je weer strak in je vel te voelen in...
 
Afvallen | 30 dec 2014, 15:07

Carina Noordervliet

Onze voedingsdeskundige

"Ik geloof niet in knagen op blaadjes sla", zegt voedingsconsulente Carina Noordervliet.
 

Alles wat je wilt weten over de VROUW valt af challenge

Dit jaar gaat het lukken!

Samen slank in 2015

Van die kerstkilo’s af? Dat goede voornemen gaat dit jaar écht lukken. VROUW start namelijk met de grootste afvalrace van Nederland! In 10 weken tijd helpen wij je van die extra kilo’s af.
Actueel | 02 jan 2015, 08:02
 
 

Sporttip 4 van Marije de Vries

Fitnessen zonder begeleiding: goed idee?

Stel: je hebt een tijdje niet gesport en je wilt dat heel erg graag weer wat oppakken. Je besluit een abonnement af te sluiten bij een sportschool en direct te beginnen. Maar is dat wel zo verstandig? Sportdeskundige Marije de Vries adviseert.
Afvallen | 23 jan 2015, 09:40
 
 

WINNEN: wellnessreis naar Bodrum

Doe mee met de VROUW Valt-af-challenge en maak kans op een geheel verzorgde achtdaagse all inclusieve wellnessreis naar het Turkse Bodrum. Dit is je kans om niet alleen van je overtollige kilo's af te komen maar ook nog eens een geheel verzorgde reis te winnen in een prachtige 5 sterren accomodatie.
Afvallen | 31 dec 1990, 00:00
 
 

Marieke valt af

Tijd voor een drankje

De eerste twee weken zijn achter de rug. En ik ben niet ontevreden over het resultaat: precies 3 kilo eraf. Terwijl ik eigenlijk vind dat je nog best veel mag eten bij onze challenge. Mijn spijkerbroek zit losser, mijn huid is mooier, ik voel me fit, kortom: dit is wat ik wil, toch?
1 Marieke versus Marjolein | 19 jan 2015, 08:39
 
 

Perfecte afspeellijst voor het sporten

Druk bezig met de VROUW Valt-af-challenge? Dan kun je deze songs wel gebruiken terwijl je je in het zweet werkt. Dit is de ideale motiverende afspeellijst voor tijdens een flinke workout.
Afvallen | 16 jan 2015, 13:35
 
 

Marjolein valt af

Verhongeren of niet, that’s the question

‘Twee dagen per week niet meer eten dan 500 calorieën en dan de rest van de week alles wat je wil; daar word je niet alleen slank van, je organen gaan zich ook vernieuwen. Ben je 80 of 90 en net zo vitaal als een 35-jarige’.  De dame die tegenover mij en hoofdredacteur Sjuul zit, brengt het allemaal heel serieus.
Marieke versus Marjolein | 14 jan 2015, 13:28
 
 

Marjolein valt af

Boter op mijn hoofd

Op Facebook zie ik het steeds weer voorbijkomen: Marieke is bij de sportschool, Marieke heeft die en die les gevolgd. Ik kan niet anders zeggen: ze verdient het om inmiddels 3 keer meer afgevallen te zijn dan ik. Want waar zij op de 3 kilo zit, zit ik op één zielig kilootje. Twee sneue pondjes. Lief zegt troostend dat dat toch 4 pakjes boter zijn, maar zelf weet ik gewoon dat het vooral boter op mijn hoofd is.
Marieke versus Marjolein | 21 jan 2015, 13:18
 
 

3 sportvragen met deskundig antwoord

Is krachttraining nou beter dan cardio of toch niet? 3 sportvragen waarop sportdeskundige Marije antwoord geeft.
1 Afvallen | 14 jan 2015, 12:53
 
 

'Wanneer ontvang ik de nieuwsbrief?'

Trotse deelnemer van de VROUW Valt-af-challenge, maar nog geen nieuwsbrief ontvangen? Lees dan snel verder zodat je de komende weken op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws van deze leuke afvalrace!
Afvallen | 06 jan 2015, 14:09
 
 

VROUW Valt-af-challenge: voedingsadvies week 3

Weekmenu 3: accepteren en doorzetten!

De kop van de VROUW valt af challenge is eraf. Hoe is het gegaan? Is er al resultaat te zien? Vind je het makkelijk of moeilijk tot dusver?
Afvallen | 17 jan 2015, 06:30
 
 

Voedingsdeskundige Carina Noordervliet tipt

Zo kom je niet in de (snack) verleiding!

In de derde week van de VROUW valt af challenge helpt voedingsdeskundige Carina Noordervliet je anders naar je keukenkastjes te kijken. Want als er één moment van zwakte is, dan is het vaak omdat er 'stiekem' toch een lekkere zak chips in die kastjes ligt of zo'n fijne reep chocolade. Carina helpt je op weg naar gezonde keukenkastjes!
Afvallen | 17 jan 2015, 06:30
 
 

VROUW Valt-af-challenge: beweegadvies week 3

Alles over krachttraining

Houd je het nog een beetje vol? Deze week staat alles in het teken van krachttraining.
Afvallen | 17 jan 2015, 06:30
 
 

Beweegtest week 3

Is mijn krachttraining optimaal voor resultaat?

Deze week staat alles in het teken van krachttraining, maar ben je wel op de goede weg? Doe de test en kom er achter of je op de goede weg bent.
Afvallen | 17 jan 2015, 06:30
 
 

Dé gouden tip voor een succesvol dieet

Doen jullie ook al mee met de VROUW Valt-af-challenge? Dan zijn handige tips over voeding en sporten natuurlijk meer dan welkom! Vandaag de eerste tip van onze voedingsdeskundige Corina Noordervliet.
Afvallen | 06 jan 2015, 13:49
 
 

Stap één is al gezet

Welkom bij de grootste afval race van Nederland! Jullie hebben de eerste en belangrijkste stap gezet; jullie doen mee! Dat is al iets om trots op te zijn.
Afvallen | 03 jan 2015, 07:00
 
 

Van onze sportdeskundige Marije de Vries

Dé tip om sporten langer vol te houden

We zitten alweer in week 2 van de VROUW Valt-af-challenge! En dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe tip. Ditmaal geeft onze sportdeskundige Marije de Vries advies hoe je al dat sporten zo lang mogelijk kunt volhouden.
Afvallen | 10 jan 2015, 05:30
 
 

VROUW Valt-af-challenge: voedingsadvies week 2

Bijstellen

De eerste week is voorbij. Hoe is het gegaan!? Zeer waarschijnlijk heb je nu veel vragen. En kom je erachter dat je bepaalde dingen wel of niet lekker vindt. Misschien heb je nog honger of zit je juist vol. Dat is logisch. Een weekmenu kan niet voor iedereen helemaal perfect zijn. Daarom hierbij een paar tips om het e.e.a aan te passen. En, je kunt volgende week woensdag met mij chatten en alle vragen stellen die je maar wil.
Afvallen | 10 jan 2015, 05:30
 
 

Afvalchallenge: sporten met Marije -WEEK 2

Wat is cardiotraining?

Alle trainingsvormen die ervoor zorgen dat je hartslag omhoog gaat zodat je (flink) buitenadem raakt en gaat zweten. Denk aan fietsen, hardlopen, zwemmen en de intensieve lessen in de sportschool zoals RPM, Bodyattack, Bodystep en Bodycombat.
Afvallen | 10 jan 2015, 05:30
 
 

Week 2: sporten met Marije

Iedereen aan de cardiotraining

Deze week gaan we de volgende stap op de ‘bewegingsladder’ maken; het implementeren van cardiotraining. Niet alleen voor de komende tien weken, maar voor altijd! De motivatie vinden om jezelf wekelijks in het zweet te werken, is niet voor iedereen vanzelfsprekendheid. Ik ga je hierbij helpen.
Afvallen | 10 jan 2015, 05:30
 
 

Weekmenu 1: Laten we beginnen!

WEEK 1 VOEDING: De eerste twee weken zijn eigenlijk de makkelijkste en de lastigste. Huh? Ik zal het uitleggen. Het is makkelijk omdat je nog vol goede moed zit, energie en je nog vol zit van alle kerstdiners. Je bent klaar met je overtollige kilo’s en je gaat ervoor!
Afvallen | 03 jan 2015, 07:00
 
 

Sporttips week 1: Bewegen hoort erbij

Voeding speelt een ontzettend belangrijke rol als je wilt afvallen, maar beweging heb je nodig om strak in je vel te komen. Maar wist je ook dat sporten er juist voor zorgt dat je gemotiveerd blijft? En dat het het beste ingrediënt is voor meer zelfvertrouwen?
Afvallen | 03 jan 2015, 07:00
 
 

'We gaan er tegenaan!'

Als het aan voedingsdeskundige Carina Noordervliet en sportdeskundige Marije de Vries ligt, gaan we in 2015 samen slank worden. Doe je mee?
Afvallen | 03 jan 2015, 06:59
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Tip 3: sportdeskundige Marije de...
Door groepslessen te volgen houd je het beter vol, zegt sportdeskundige Marij de Vries. En dat niet...