Geef je hier op!

Slank in 2015 met VROUW

Actueel | 29 dec 2014, 17:36

'Afvallen' staat bij heel veel vrouwen met stip bovenaan het lijstje van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Bij jou ook?

Slank in 2015 met VROUW
Marieke versus Marjolein | 04 mrt 2015, 11:49

Mág ik een keer pizza halen?!

Ik kan deze week niet melden of ik ben afgevallen of aangekomen. Het Noro-virus waart rond in huis. Eerst velde het dochter,...
 
Marieke versus Marjolein | 02 mrt 2015, 16:00

Kopjes thee zonder koekjes

Nou Marjolein, ben benieuwd of je het afgelopen weekend inderdaad alleen thee hebt gedronken.
 
Afvallen | 27 feb 2015, 09:42

Sporten met Marije week 9

Beweegschema week 9: ontwikkel gezonde rituelen

Of je ochtendmens of avondmens bent, daar valt niet zo veel aan te veranderen. Maar als je meer rekening houdt met je natuurlijke...
 

Valkuilen herkennen en begrijpen

Dames hoe gaat het? Hoeveel staat er op de teller? Of op het meetlint? En zijn jullie je valkuil al tegengekomen? Zo’n moment waarop je elke keer weer overstag gaat met eten: stress, verdriet, moeheid, ongesteld, blijdschap of gezelligheid. Het zijn allemaal momenten die jouw valkuil kunnen zijn.
Afvallen | 27 feb 2015, 09:24
 
 

Wat zullen we drinken, zeven dag lang…

Terwijl Marieke's nieuwe thuis de sportschool is, ziet Marjolein tot haar schrik dat de cijfers op de weegschaal niet zakken maar stijgen. "Eigenlijk zit ik verschrikkelijk te balen. Want ik ben de afgelopen week een kilo aangekomen. En het erge is dat het gewoon mijn eigen schuld is..."
3 Marieke versus Marjolein | 25 feb 2015, 11:09
 
 

Voedingsadvies week 8

Kies je geloof

In mijn boek heb ik een heel hoofdstuk geschreven over ‘kies je geloof’. Er zijn op voedingsgebied namelijk heel veel richtingen waarin je kunt geloven. Geen koolhydraten, bepaalde combinaties niet eten, glutenvrij, suikervrij en ga zo maar door.
Afvallen | 20 feb 2015, 09:58
 
 

Alles wat je wilt weten over de VROUW valt af challenge

Dit jaar gaat het lukken!

Samen slank in 2015

Van die overtollige kilo's af? Dat goede voornemen gaat dit jaar écht lukken. VROUW start namelijk met de grootste afvalrace van Nederland! In 10 weken tijd helpen wij je van die extra kilo’s af.
Actueel | 02 jan 2015, 08:02
 
 

Sporten met Marije week 8

Feit en fabel rond buikspiertraining

Deze week staat in het teken van het trainen van je buikspieren. Erg belangrijk! Niet alleen omdat bijna iedereen wel de wens heeft om een wat strakkere buik te krijgen, zonder een sterke core (buik én rug) ben je nergens.
Afvallen | 20 feb 2015, 09:59
 
 

'Welk zoet beleg mag wel?'

"Kun je 's ochtends je op een nuchtere maag hardlopen of juist niet?" en "Welk zoet beleg mag wel?" Deze en vele andere vragen werden woensdagochtend gesteld tijdens de Facebook chat met voedingsdeskundige Carina Noordervliet.
Afvallen | 18 feb 2015, 14:28
 
 

Marjolein valt af

Troostende woorden en comfortfood

Wat voor jou een carnavalsweekeinde was Marieke, stond bij mij in het teken van Valentijn. Met twee verliefde kinderen valt de lente hier in huis extreem vroeg dit jaar. Ik zie door de vlinders af en toe het bos niet meer.
0 Marieke versus Marjolein | 18 feb 2015, 11:10
 
 
Sportdeskundige | 21 mei 2014, 09:27

Marije de Vries

Dit is onze sportdeskundige

Marije zal samen met onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet de komende 10 weken jou helpen je weer strak in je vel te voelen in...
 
Afvallen | 30 dec 2014, 15:07

Carina Noordervliet

Onze voedingsdeskundige

"Ik geloof niet in knagen op blaadjes sla", zegt voedingsconsulente Carina Noordervliet.
 

Marieke valt af

'Hij vindt me prima zoals ik ben'

Toen ik mijn geliefde leerde kennen, woog ik ongeveer evenveel als nu. En ik vond hem echt waanzinnig knap, dus toen bleek dat hij mij net zo graag wilde als ik hem, kon ik dat bijna niet geloven. Hij kon toch wel slankere vrouwen krijgen dan ik?
5 Marieke versus Marjolein | 16 feb 2015, 12:30
 
 

Sporten met Marije: week 7

Geblesseerd of minder valide?

Een veel gestelde vraag tijdens de VROUW Valt-af-challenge, en terecht. Want wat is wijsheid? En wat kun je doen als je minder valide bent en veel moeite hebt met bewegen?
Afvallen | 13 feb 2015, 11:08
 
 

Voedingsadvies Carina: week 7

'Nee' zeggen

Het klinkt zo makkelijk hè, ’nee’ zeggen. Maar het is verdomde moeilijk. Een moorkop voor je snufferd, dat wijntje met vriendinnen, taart op je werk, de dropjes in de auto, het toetje bij een gezellig etentje. Ga zo maar door. Verleidingen worden om je oren geslingerd.
Afvallen | 13 feb 2015, 11:26
 
 

VROUW Valt-af-challenge: voedingsadvies week 6

Etiketten lezen is niet moeilijk

En hoe is de eerste week zonder menu's gegaan? Was het lastig of juist bevrijdend? En ben je wel afgevallen? Ik hoop dat de voedingslijsten een beetje houvast hebben gegeven. Maar natuurlijk zijn er ook producten waarvan je je afvraagt of je die 'mag' hebben.
Afvallen | 06 feb 2015, 09:53
 
 

WINNEN: wellnessreis naar Bodrum

Doe mee met de VROUW Valt-af-challenge en maak kans op een geheel verzorgde achtdaagse all inclusieve wellnessreis naar het Turkse Bodrum. Dit is je kans om niet alleen van je overtollige kilo's af te komen maar ook nog eens een geheel verzorgde reis te winnen in een prachtige 5 sterren accomodatie.
Afvallen | 09 feb 2015, 11:46
 
 

Afvalchallenge: sporten met Marije week 6

Beweegschema week 6: motivatie

Hoe blijf je gemotiveerd? Daar gaan we het deze week over hebben. Motivatie komt voornamelijk van binnen. Het is een gevoel dat je heel graag iets wil bereiken. Maar soms ebt dat gevoel weg. Hoe kun je dit gevoel oproepen en sterk houden?
Afvallen | 06 feb 2015, 09:41
 
 

Laat wat je mag eten, dan ook lekker zijn

"Maak van wat je wel mag eten iets lekkers. Zo houd je het ook langer vol. Doe bijvoorbeeld niet alleen een droog plakje kipfilet op je brood maar versier het met groente."  

Afvallen | 04 feb 2015, 15:32
 
 

'Wanneer ontvang ik de nieuwsbrief?'

Trotse deelnemer van de VROUW Valt-af-challenge, maar nog geen nieuwsbrief ontvangen? Lees dan snel verder zodat je de komende weken op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws van deze leuke afvalrace!
Afvallen | 06 jan 2015, 14:09
 
 

'Vertel iedereen dat je aan de lijn bent'

Vandaag weer een tip van onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet: heel handig als je op dieet bent: iedereen vertellen dat je aan de lijn bent.
Afvallen | 28 jan 2015, 17:20
 
 

Groepsles zorgt voor betere sportprestatie

We zitten alweer in week 4 van de Valt-af-challeng.  En dat betekent dat het weer nodig tijd is voor een nieuwe tip. Ditmaal gaat het over groepslessen: wist je dat je hiermee veel betere sportprestaties behaald? En dat niet alleen... 
Afvallen | 27 jan 2015, 15:53
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Zo vader, zo zoon
Als je een baby één ding niet hoeft te leren, dan is het wel huilen. Dit jongetje heeft dan ook...