Daphne Deckers

Daphne Deckers

Daphne Muriël Deckers is van alles wat. Ze is ex-topmodel, dé vrouw van ex-toptennisser Richard Krajicek, presentratrice van onder meer RTL Boulevard en succesvol schrijfster.



Catherine Keyl

Catherine Keyl

Catherine Keyl begon als verslaggever bij NCRV's hier en nu, maakte vele talkshows en kende nog vele andere hoogtepunten. Ze maakt nog altijd tv-programma's voor RTV Noord Holland, presenteert op maandag het NTR-programma 5OP2 en ze heeft haar eigen online magazine.



Sandra Schuurhof

Sandra Schuurhof

Sandra Schuurhof heeft het druk. Ze werkt nu als deskundige bij het SBS6-programma Hart van Nederland. En heeft ze ook nog een eigen column in VROUW! "Ach, ik kan tot mijn tachtigste altijd nog op de bank zitten."



Jeffrey Wijnberg

Psycholoog

Jeffrey Wijnberg

Jeffrey R. Wijnberg is psycholoog, psychotherapeut en schrijver. Hij is getrouwd en heeft twee zoons:  Martin en Robbie.  Samen met zijn vrouw werkt hij als provocatieve psychotherapeut in zijn eigen praktijk in Groningen.



Bert Dijkstra

Bert Dijkstra

Bert Dijkstra is journalist van de Telegraaf. Bert is getrouwd met mevrouw Dijkstra. Mevrouw Dijkstra, die veelvuldig wordt aangehaald in zijn verhalen, heet Sabine en de andere vrouw in zijn huis is dochterlief: Demi. Zijn leukste columns werden in het boekje Pa is de Lul verzameld.