Recepten zoeken

Type
Keuken
Gang
Bereidingstijd
Soort
Trefwoord

 Ratatouille met ananas en noten

Hoeveel variaties zijn er mogelijk op de klassieke ratatouille? Veel, bleek uit de berg reacties op onze ratatouille-wedstrijd. De vijf beste inzenders gingen naar Disneyland Paris om samen met chefkok Ludovic hun ratatouille te maken.
En natuurlijk om de nieuwste attractie uit te proberen. 

0 Recepten | 02 okt 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Cimichurrie oftewel haassaté met ansjovis

Een van de grappigste boeken van de laatste tijd is natuurlijk Koken met Vis uit Blik, Bart van Olphen (uitg. Kosmos). Tekst en fotografie, Jaap van Rijn, staat er op de cover en dat is leuk want Jaap van Rijn schrijft al jaren prachtige kookboeken.

0 Culinair | 02 okt 2014, 05:30
 
 

Ratatouille met feta 

Hoeveel variaties zijn er mogelijk op de klassieke ratatouille? Veel, bleek uit de berg reacties op onze ratatouille-wedstrijd. De vijf beste inzenders gingen naar Disneyland Paris om samen met chefkok Ludovic hun ratatouille te maken.
En natuurlijk om de nieuwste attractie uit te proberen. 

0 Recepten | 01 okt 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Bietensalade met een twist

En vanavond is dan dat Different Dinner. Ben benieuwd wie van de vele gasten van Variatie in de Keuken zich tot groente-ambassadeur laat benoemen. In ieder geval sluiten we hier met deze bietensalade de reeks groente-recepten.

0 Culinair | 01 okt 2014, 05:30
 
 

Ratatouille met oosterse en westerse kruiden 

Hoeveel variaties zijn er mogelijk op de klassieke ratatouille? Veel, bleek uit de berg reacties op onze ratatouille-wedstrijd. De vijf beste inzenders gingen naar Disneyland Paris om samen met chefkok Ludovic hun ratatouille te maken.
En natuurlijk om de nieuwste attractie uit te proberen. 

0 Recepten | 30 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Courgette-spaghetti met oranje-rode tapenade

Morgen is het dan eindelijk, dat Different Dinner met al die prominenten die allemaal ambassadeur van meer groente op je bord willen worden. Het initiatief komt van Variatie in de Keuken. We gaan allemaal aan tafel in het Museum van Loon in Amsterdam. Hard nodig, deze campagne, als je weet dat nauwelijks 2 procent van de kinderen genoeg groentes eet.

0 Culinair | 30 sep 2014, 05:30
 
 

Romige ratatouille uit de oven 
 

Hoeveel variaties zijn er mogelijk op de klassieke ratatouille? Veel, bleek uit de berg reacties op onze ratatouille-wedstrijd. De vijf beste inzenders gingen naar Disneyland Paris om samen met chefkok Ludovic hun ratatouille te maken.
En natuurlijk om de nieuwste attractie uit te proberen. 

0 Recepten | 29 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Buncis (hete boontjes) appel

Dit recept is een combinatie van mijn moeders kennis van de authentieke Indonesische keuken en mijn Hollandse inslag. En het smaakt overal en altijd: in de desa tussen de rijstvelden, aan de gedekte tafel in het restaurant, maar ook in de achtertuin in de Pijp.

0 Culinair | 29 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Laatste kans op de Gouden Gehaktbal!

Wat? Een recept voor gehaktballen? Dat hebben we toch al wel eens gehad? Haha dat klopt maar Nederland is het grootste gehaktballenland ter wereld.

0 Culinair | 27 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Gezonde Afrikaanse pindasoep

We hebben weer een gast vandaag. Het is Miss World Nederland, Tatjana Maul. Ook zij komt naar het Different Diner, volgende week, van de Stichting Variatie in de Keuken. Waarom al die ophef?  Om ambassadeurs voor de groente bijeen te brengen.  Want er moet meer groente worden gegeten.

0 Culinair | 26 sep 2014, 05:30
 
 

Vis in theekorst

Bent u een echte theeleut? Dan is dit weekmenu op uw lijf geschreven. 

Dit keer niet uit een mok, maar verwerkt in bijzondere gerechten.

0 Recepten | 25 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Marokkaanse groentestoof
 

Er moet meer groente worden gegeten. Dat volwassen te weinig groente eten is misschien hun eigen zaak, maar dat slecht 2 procent van de kinderen de groentenorm haalt is schokkend.

0 Culinair | 25 sep 2014, 05:30
 
 

Exotische fruithopper* van echte earl grey thee

Bent u een echte theeleut? Dan is dit weekmenu op uw lijf geschreven. 

Dit keer niet uit een mok, maar verwerkt in bijzondere gerechten.

0 Recepten | 24 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Bloemkool salade voor de Groentes

Volgende week woensdag 1 oktober wordt in het Museum van Loon in Amsterdam het Different Diner gehouden, georganiseerd door de Stichting Variatie in de Keuken. Allen die aanzitten, BN-ers, sporters, politici, wetenschappers, directeuren van gezondheidsbelangenverenigingen, vragen aandacht voor GROENTE. Er MOET meer groenten worden gegeten. Het is gezonder en duurzamer.

0 Culinair | 24 sep 2014, 05:30
 
 

Recept van Felix Wilbrink

Echte Bolognese voor de herfst

Bolognese-weer, buiten. Soms met een  beetje zon is het nog net een beetje zomers maar verder denk je af en toe aan een warme trui… en dan is het tijd voor deze  geweldige saus tussen de seizoenen door. Bolognese. Maar het is wel een heel andere Bolognese dan je gewend bent.

0 Culinair | 23 sep 2014, 05:30
 
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nu populair
Actueel
Meest gelezen