Recepten zoeken

Type
Keuken
Gang
Bereidingstijd
Soort
Trefwoord

Weekmenu

Langoustines met venkel en aardappelaiolie

De Noorse lange en slanke kreeft maakt dankzij de felle oranje kleur een waar feestje van je bord! De smaken van venkel en aardapppelaiolie geven de kreeft een extra smaakdimensie waardoor al je smaakpupillen in je mond worden geprikkeld. Op en top genieten dus.

Recepten | 11 mrt 2015, 07:23
 
 

Weekmenu

Gezouten trekzalm met mierikswortelroom en zeewier

Probeer vandaag deze prachtige creatie. Het Zweedse gerecht smaakt niet alleen erg lekker maar het is ook een plaatje voor het oog. De trekzalm wordt rijkelijk aangevuld met mierikswortelroom en zeewier. Eet smakelijk!

Recepten | 10 mrt 2015, 07:23
 
 

Pittige uien-tomatensaus

Deze pittige uien-tomatensaus zorgt voor een intense smaak. Probeer hem eens met de great balls of fire balletjes of de kipballetjes. Lekker pittig om je week mee af te sluiten.

Recepten | 26 feb 2015, 07:23
 
 

Een witte kerst

Citroentaart met knapperige meringue

Bij kerst hoort een tafel vol lekkers, met tulband, taart en schuimpjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker maken we er zelf een witte kerst van!

0 Recepten | 25 dec 2014, 08:00
 
 

Een witte kerst

Victoria sponge cake

Bij kerst hoort een tafel vol lekkers, met tulband, taart en schuimpjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker maken we er zelf een witte kerst van!

0 Recepten | 24 dec 2014, 08:00
 
 

Een witte kerst

Schuimkransjes

Bij kerst hoort een tafel vol lekkers, met tulband, taart en schuimpjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker maken we er zelf een witte kerst van!

0 Recepten | 23 dec 2014, 08:00
 
 

Een witte kerst

Kersttulband

Bij kerst hoort een tafel vol lekkers, met tulband, taart en schuimpjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker maken we er zelf een witte kerst van!

2 Recepten | 22 dec 2014, 08:00
 
 

Een witte kerst

Kokosijstaart

Bij kerst hoort een tafel vol lekkers, met tulband, taart en schuimpjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker maken we er zelf een witte kerst van!

0 Recepten | 19 dec 2014, 08:00
 
 

Kerst is... Samen genieten!

Beefsalade met mosterddressing

Het is bijna kerst! Weet u al wat u gaat eten? Lidl geeft u samen met topkok Ramon Beuk en sommelier Jan-Willem van der Hek enkele heerlijke suggesties waarmee u een feestelijk 4-gangendiner voor 4 personen op tafel zet. Lekker én makkelijk.

0 Recepten | 17 dec 2014, 08:00
 
 

Kerst is... Samen genieten!

Lauwwarme salade van kreeft en Noord-Amerikaanse rosbief

Het is bijna kerst! Weet u al wat u gaat eten? Lidl geeft u samen met topkok Ramon Beuk en sommelier Jan-Willem van der Hek enkele heerlijke suggesties waarmee u een feestelijk 4-gangendiner voor 4 personen op tafel zet. Lekker én makkelijk.

0 Recepten | 15 dec 2014, 08:00
 
 

Kerst is... Samen genieten!

Gerookte kipfiletbolletjes met honing en tijm

Het is bijna kerst! Weet u al wat u gaat eten? Lidl geeft u samen met topkok Ramon Beuk en sommelier Jan-Willem van der Hek enkele heerlijke suggesties waarmee u een feestelijk 4-gangendiner voor 4 personen op tafel zet. Lekker én makkelijk.

0 Recepten | 12 dec 2014, 08:00
 
 

Wat een genot!

Zeetong met verse frieten en seizoensgroenten 

In Divorce kookt ‘David’ voor zijn huisgenoten, maar zelf heeft Dirk ook veel met eten. Met drie vrienden genoot hij volop van deze recepten bij restaurant Vis aan de Schelde in Amsterdam.

0 Recepten | 10 dec 2014, 08:00
 
 

Wat een genot!

Thai kokoscurrysoep met Zeeuwse mosselen en oosterse groenten

In Divorce kookt ‘David’ voor zijn huisgenoten, maar zelf heeft Dirk ook veel met eten. Met drie vrienden genoot hij volop van deze recepten bij restaurant Vis aan de Schelde in Amsterdam.

0 Recepten | 09 dec 2014, 08:00
 
 

Wat een genot!

Gemarineerde tonijn met geroosterde gamba en lichtgerookte ananas

In Divorce kookt ‘David’ voor zijn huisgenoten, maar zelf heeft Dirk ook veel met eten. Met drie vrienden genoot hij volop van deze recepten bij restaurant Vis aan de Schelde in Amsterdam.

0 Recepten | 08 dec 2014, 08:00
 
 

Wat een genot!

Geroosterde coquille met draadjesvlees en bloemkool

In Divorce kookt ‘David’ voor zijn huisgenoten, maar zelf heeft Dirk ook veel met eten. Met drie vrienden genoot hij volop van deze recepten bij restaurant Vis aan de Schelde in Amsterdam.

0 Recepten | 05 dec 2014, 08:00
 
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nu populair
Actueel
Meest gelezen