Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Mede mogelijk gemaakt door  Becel pro-activ

Recepten met Becel pro-activ

28 DEC 2012

GEEN -

Foto: Becel

Broodje kruidenspread met ham
Snijd 1 tomaat in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Laat de tomaatblokjes op keukenpapier uitlekken. Snijd 1 zilveruitjes en augurken fijn. Roer in een kom 20 gram Becel pro-activ los en roer de tomaat, zilverui en een halve augurk erdoor. Roer ook een halve eetlepel peterselie en bieslook erdoor en breng de kruidenspread op smaak met peper.

Snijd de 2 donkere (meergranen) broodjes open en bestrijk de helft met de kruidenspread. Verdeel de rucola over de onderkanten. Vouw de 2 plakjes ham losjes dubbel en leg ze op de rucola. Leg de bovenkanten van de broodjes erop.

Bagel met tonijnsalade
Laat een half blikje tonijn op water uitlekken. Snijd een halve ui, een halve appel en anderhalve augurk fijn. Voeg hier de tonijn, een halve eetlepel kappertjes en 2 eetlepels dressing aan toe en maak op smaak met peper.

Snijd de 2 bagels doormidden en besmeer deze met 20 g Becel pro-activ. Beleg de bagels met een paar blaadjes veldsla en schep er de tonijnsalade op. Leg tenslotte de andere helft van de bagel erop.

Bekijk meer recepten met Becel pro-activ. Deze recepten zijn voor één of twee personen.

16.0 °C
N1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 448.49
+ / - +0.28%