Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Als steuntje in de rug om die gezonde voornemens dit jaar wél te laten slagen, is VROUW  in samenwerking met Becel pro-activ 30 dagen lang jouw coach

Zalmsandwich komkommer met Becel pro-activ

04 JAN 2013

GEEN - Lekker kan ook gezond zijn! Maak van je boterham een lekkere traktatie volgens dit verantwoorde recept met gezonde vetten en Becel pro-activ dat het cholesterol kan verlagen.*

Roer in een kom 20 gram Becel pro-activ los met 2 theelepels mierikswortel en 1 theelepel fijngehakte verse dille. Breng op smaak met peper. Bestrijk de 4 sneetjes bruin casinobrood met het Becel pro-activ mengsel. Snijd een kwart komkommer in dunne plakjes en leg ze op alle sneetjes. Snijd de 50 gram zalm in dunne reepjes en verdeel deze over 2 van de 4 sneetjes. Leg de andere 2 sneetjes met de plakjes komkommer naar beneden erop. Druk de sandwiches iets aan en snijd ze diagonaal door. Dit recept is voor 2 personen.

Bekijk meer recepten met Becel pro-activ op www.verlaagcholesterol.nl. Deze recepten zijn voor één of twee personen.

 

Heb je een licht verhoogd cholesterol en wil je meer informatie over cholesterolverlagen?
Vraag dan gratis de  Cholesterol Informatie Box aan. Met praktische tips en adviezen kun je je eetgewoonten en leefstijl veranderen en gezonde gewoontes aanleren. Kleine stappen leiden vaak tot groot resultaat. Vraag aan  op www.verlaagcholesterol.nl.


*Becel pro-activ bevat plantensterolen. Het is aangetoond dat plantensterolen het bloedcholesterol verlagen. De inname van 1,5-2,4g plantensterolen per dag kan het cholesterol met 7 tot 10% verlagen na 2 tot 3 weken. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Hiervoor bestaan meerdere risicofactoren en de verandering van één van die factoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben.
 

Wil je meer informatie over Becel pro.activ kijk dan op

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.4 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 512.15
+ / - +0.56%
Meer Premium