Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Als steuntje in de rug om die gezonde voornemens dit jaar wél te laten slagen, is VROUW  in samenwerking met Becel pro-activ 30 dagen lang jouw coach

Anders denken, anders doen

22 JAN 2013

GEEN - Je wordt ouder, dat voetballen of tennissen lukt minder goed, steeds weer die blessures. Maar wat dan? Bedenk nieuwe vormen van sport en beweging die bij je passen, en loop ondertussen thuis vast een beetje warm!

Foto: Becel

Wii durft?

Kinderen of kleinkinderen in huis? Kom in beweging voor een spelletje op de Wii spelcomputer. Supergezellig, superactief en lekker inspannend. Er zijn dansspellen, golf-, voetbal- en tennisgames. Geen Wii spelcomputer? Zet dan samen de muziek hard en beweeg!


Weekendtip

Ga er samen met een vriend op uit. Maak een lange strandwandeling of ontdek nieuwe plaatsen met een stadswandeling van het VVV. Ook leuk zijn de knooppuntroutes van de ANWB. Maak er een goede gewoonte van!


Actieve vakantie

Plan een actieve vakantie. Ga kajakken in de Ardennen, fietsen op de Veluwe, loop het Pieterpad of ga wadlopen.

 

Actief bezig zijn is goed voor de gezondheid van het hart. Net als een gezonde, gevarieerde voeding, met voldoende groente en fruit, voldoende vezels en goede onverzadigde vetten.  De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt  bij tot de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte in het bloed.

 

Speciaal voor mensen die met een gezonde voeding met voldoende groente en fruit en een gezonde leefstijl het cholesterolgehalte willen verlagen is Becel pro-activ* ontwikkeld. De gratis Cholesterol Informatie Box van Becel pro-activ is een handig hulpmiddel hierbij. In deze box vind je onder andere een informatieboekje over cholesterol, tips en adviezen voor een gezonde leefstijl, recepten voor lekkere en gezonde gerechten, een drieweeks stappenplan om het cholesterolgehalte te verlagen en een kortingsbon voor een gratis kuipje Becel pro-activ van 250 gram. Vraag hem aan op www.verlaagcholesterol.nl


*Becel pro-activ bevat plantensterolen. Het is aangetoond dat plantensterolen het bloedcholesterol verlagen. De inname van 1,5-2,4g plantensterolen per dag kan het cholesterol met 7 tot 10% verlagen na 2 tot 3 weken. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Hiervoor bestaan meerdere risicofactoren en de verandering van één van die factoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben.

Becel pro-activ is vanuit voedingsoogpunt mogelijk niet geschikt voor zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de vijf jaar. Gebruikers van cholesterolverlagende medicijnen dienen met hun arts te overleggen alvorens Becel pro-activ te gebruiken. Meer dan 3 gram plantensterolen per dag dient niet geconsumeerd te worden.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.5 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 512.15
+ / - +0.56%
Meer Premium