Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Hoe moet ik een patroon downloaden?

29 JAN 2010

Omdat wij hebben gemerkt dat het niet altijd lukt om een patroon te downloaden hebben wij een instructie toegevoegd.


uitleg:
Door op de link / naam van de patronen te klikken wordt het patroon naar uw computer gedownload. Voor de meest populaire browsers kunt u hieronder een instructie vinden.In sommige gevallen wordt het patroon direct zichtbaar in uw internet browser en kunt u vervolgens het bestand opslaan of direct printen.Let op 1: sommige patroon bestanden zijn erg groot (tot 18Mb) en het kan afhankelijk van uw internet verbinding enige tijd duren voordat het patroon gedownload is.Let op 2: Om de patronen te kunnen bekijken en printen heeft u Acrobat Reader nodig. Als deze niet op uw computer is geïnstalleerd kunt u deze applicatie downloaden van:http://get.adobe.com/nl/reader/en vervolgens installeren

Internet explorer:A. Het bestand wordt direct zichtbaar, u kunt het direct uitprinten door op de printer linksboven in te klikken. U kunt vanuit het File / Bestand menu kiezen om een kopie van het patroon op uw computer op te slaan.

B. U krijgt een Dialoog scherm met de volgende tekst: Bestand downloaden of opslaan. Klik vervolgens op opslaan. U moet nu een locatie op uw computer selecteren waar het patroon wordt opgeslagen. Kies een locatie die u gemakkelijk kunt onthouden.

Ga na het downloaden naar de locatie en open het bestand door erop te dubbelklikken.


Firefox:A. Het bestand wordt direct zichtbaar en u kunt deze direct uitprinten door op de printer knop linksboven te klikken. U kunt vanuit het File / Bestand menu kiezen om een kopie van het patroon op uw computer op te slaan.

B. U krijgt een Dialoog scherm met de volgende tekst: U hebt gekozen om het volgende bestand te openen. Klik vervolgens op Bestand opslaan. Het bestand wordt in uw standaard download directory opgeslagen. Na het downloaden ziet u een lijst met de bestanden die u het laatst gedownload heeft. Selecteer het gewenste bestand in de lijst en klik op openen om het patroon te bekijken.

Google Chrome:A. Het bestand wordt direct zichtbaar en u deze direct uitprinten door op de printerknop linksboven te klikken. U kunt vanuit het File / Bestand menu kiezen om een kopie van het patroon op uw computer op te slaan.

B. Na het klikken op het patroon kunt u linksonder in een de balk de naam van het patroon zien. Als de download klaar is kunt u op de naam van het patroon (onder in de balk) klikken om de locatie waar de browser het bestand geplaatst heeft te openen. Dubbelklik op het patroon om het patroon te bekijken.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.9 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 509.26
+ / - -0.01%
Meer Premium