horoscoop steenbok
22 dec - 20 jan

Jaarhoroscoop Steenbok

Werk: Er kunnen veranderingen optreden waarop u bepaald niet zit te wachten. U hebt er geen zin in. Zie het nu maar als de beroemde deur die dichtgaat en het raampje dat zich opent. Als u uit dat raam klimt, gaat er een nieuwe wereld voor u open.

Vrije tijd: Er kan een probleem ontstaan met een van uw vrienden. Dit gaat waarschijnlijk over een vriendschap die er al jaren is. Daar zet je niet zomaar een punt achter. Toch is de kans groot dat dit wel gaat gebeuren. U hebt te lang van alles van elkaar geslikt en nu wordt het tijd er een eind aan te breien.

Liefde: Op zoek naar een nieuwe liefde? Zet 14 maart in uw agenda. Vergeet niet er een uitroepteken bij te zetten. Schrijf u in op een datingsite, of ga zelf gezellig de kroeg in. Als u dan iemand tegenkomt, kan het niet meer stuk. U slaat iemand aan de haak met wie u het lang heel leuk gaat hebben.

Familie: U kunt dit jaar uitbreiding krijgen in de familiesfeer. Van het soort waarvan u vrolijk wordt. Het kan ook iemand zijn met wie u al een goed contact hebt en die met een nieuwe partner komt aanzetten.

18.6 °C
ZW2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.84
+ / - 0.0%