horoscoop vissen
20 feb - 20 mrt

Jaarhoroscoop Vissen

Werk: Vanaf februari kan het knap lastig worden om uw hoofd bij uw werk te houden. U kunt overspoeld worden door ideeën, die (helaas, helaas) vaak totaal onbruikbaar zijn, maar wel leuk. Het wordt een tijd van verwarring.

Vrije tijd: Pas dit jaar op met mensen die ‘zielig’ zijn en voor wie u moet optreden als grote redder in de nood. Het is niet alleen verleidelijk, u hebt echt het gevoel dat uw slachtoffer totaal in de kou staat als u niet de helpende hand toesteekt. Stop daarmee, want slachtoffers ruiken redders van kilometers afstand.

Liefde: Als u in april verliefd wordt, dan is het oppassen geblazen. U probeert zich totaal aan te passen aan uw nieuwe liefde. Heel vermoeiend. Wordt u in augustus verliefd, dan wilt u samen de wereld redden en vindt u gebroederlijk vast wel een plekje waar u iets heel moois kunt neerzetten. Dit wordt de basis van uw relatie.

Familie: U bent al niet zo’n held als het om ruzie gaat, maar dit jaar kunt u er heel slecht tegen. Dat betekent dat u gaat proberen om narigheid tussen familieleden bij te leggen. U wordt de rijdende rechter in familiezaken.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Superslank zonder te sporten
Aneta (41) heeft een drukke baan, sport niet en ziet er toch fantastisch uit. Hoe ze dat voor...