horoscoop vissen
20 feb - 20 mrt

Jaarhoroscoop Vissen

Werk: Vanaf februari kan het knap lastig worden om uw hoofd bij uw werk te houden. U kunt overspoeld worden door ideeën, die (helaas, helaas) vaak totaal onbruikbaar zijn, maar wel leuk. Het wordt een tijd van verwarring.

Vrije tijd: Pas dit jaar op met mensen die ‘zielig’ zijn en voor wie u moet optreden als grote redder in de nood. Het is niet alleen verleidelijk, u hebt echt het gevoel dat uw slachtoffer totaal in de kou staat als u niet de helpende hand toesteekt. Stop daarmee, want slachtoffers ruiken redders van kilometers afstand.

Liefde: Als u in april verliefd wordt, dan is het oppassen geblazen. U probeert zich totaal aan te passen aan uw nieuwe liefde. Heel vermoeiend. Wordt u in augustus verliefd, dan wilt u samen de wereld redden en vindt u gebroederlijk vast wel een plekje waar u iets heel moois kunt neerzetten. Dit wordt de basis van uw relatie.

Familie: U bent al niet zo’n held als het om ruzie gaat, maar dit jaar kunt u er heel slecht tegen. Dat betekent dat u gaat proberen om narigheid tussen familieleden bij te leggen. U wordt de rijdende rechter in familiezaken.

15.9 °C
ZZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 435.88
+ / - +1.35%