horoscoop waterman
21 jan - 19 feb

Jaarhoroscoop Waterman

Werk: Het kan zijn dat u niet precies weet waar u naartoe wilt. U hebt zich waarschijnlijk de laatste jaren in allerlei projecten gestort waar u nu niets meer mee hebt. Vanaf februari begint de mist op te trekken. Dan hebt u zoals altijd weer zin in iets nieuws en de plannen worden een stuk haalbaarder.

Vrije tijd: Weinig behoefte om te flierefluiten. Natuurlijk hebt u wel zin in ordinaire gezelligheid, maar bij een hobby moet u er bijvoorbeeld wel iets mee kunnen. Iets maken om het vervolgens in een hoek te kwakken... Daar hebt u nu geen zin in.

Liefde: Geen vuiltje aan de lucht als u in een relatie zit. Niet achterover gaan hangen, dat is ongezond voor elke relatie, hoe goed ook. Blijf initiatieven ontplooien. Een nieuwe liefde behoort dit jaar ook tot de mogelijkheden, maar dan moet u daar actief achteraan. Het wordt geen relatie waar de vonken vanaf vliegen, maar u vonkt al genoeg van uzelf.

Familie: Ze kunnen behoorlijk aan u trekken dit jaar en daar hebt u niet altijd geduld voor. U wilt vrij zijn. Verplichte bezoekjes links en rechts zijn niet zo aan u besteed.

15.0 °C
ZZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 424.2
+ / - -5.7%