horoscoop stier
21 apr - 21 mei

Jaarhoroscoop Stier

Werk: Het ziet er geweldig uit. Niets meer aan doen, behalve doorgaan met waar u mee bezig bent. Dit jaar kunt u een opsteker verwachten. Promotie, opslag of eindelijk succes voor iets waar u al jaren mee bezig bent. Mogelijkheden zat dit jaar!

Vrije tijd: Als iemand u nu kennis laat maken met een nieuwe hobby, ga dan een keertje mee. Roep niet meteen: "Bah, ik hou niet van macrameeën" (om maar iets te noemen), er kan zomaar iets leuks uit uw handen komen. Sluit u aan en wie weet staat er een ware kunstenaar in u op.

Liefde: Het wordt bijna een beetje saai, want ook op dit gebied zijn er geen problemen te verwachten. Integendeel. U krijgt ook hier allerlei mogelijkheden aangeboden. Vanaf 7 maart zijn er kansen op liefde en/of geld... U kunt dus meteen op zoek gaan naar een rijke partner.

Familie: Als het familieleven goed verloopt, ga er dan niet gemakshalve vanuit dat het zo blijft. Niet dat de planeten van plan zijn een bom bij u naar binnen te gooien, maar dit is een geweldig moment om de banden met de familie aan te halen. Dan kan er weinig gebeuren als er wél een keertje ruzie komt.

16.4 °C
WZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 424.2
+ / - -5.7%